Robottipölymoppi, joka pyyhkii pölyt puolestasi – VirobiVirobi robottipölymoppi on hiljainen apuri, joka tekee lattioiden puhdistuksesta helpompaa. Rentoudu ja anna robotin hoitaa lattioiden pölyjen poisto puolestasi. Matala Virobi puhdistaa myös huonekalujen alta poimien eläinten karvat ja pölyt.

Tuote-edut


1. Elektrostaattiset puhdistusliinat

Tämä robottimoppi sisältää kolme pölyliinaa. Nämä kolme puhdistusliinaa ovat elektrostaattisia ja poimivat pölyä kuin magneetti. Käytön jälkeen ne on helppo hävittää talousjätteen mukana.

2. 120 minuuttia pölyjen pyyhkimistä

Tämä robottimoppi on varustettu tehokkaalla litiumakulla, joka latautuu täyteen 5-6 tunnissa. Latauksen jälkeen pölymoppi on valmis automaattiseen pölyn pyyhkimiseen ja lattioiden puhdistukseen nerokkaalla navigoinnilla noin neljäksi tunniksi. Laturi sisältyy pakkaukseen.

3. Siivousta huonekalujen alta

Virobi robottipölymoppi on matala, sen korkeus on 4,5 cm ja se on ihanteellinen myös siivoukseen huonekalujen alta.

LISÄTIETOA Vileda Virobi robottipölymopista

LISÄTIETOA Vileda Virobi robottipölymopista

Kätevä ja kompakti Virobi robottipölymoppi on eläintalouden pelastus: Jos sinulla on lemmikkejä kotona, on tavallista, että kodin kaikista nurkista löytyy kissan tai koiran karvoja. Tietyt huoneet houkuttelevat karvoja vähemmän kuin toiset, kuten kylpyhuone. Vastaavasti olohuone on usein karvaisten kavereiden suosikki ja sieltä löytyy karvapalloja nurkasta jos toisesta. Päästäksesi eroon karvoista ja pölystä, anna robottipölymopin hoitaa puhdistus ja pölyjen pyyhkiminen puolestasi. Hyvin suoriutuva ja pitkäkestoinen litiumakku tarvitsee 5-6 tunnin latauksen, kunnes se on ladattu täyteen. Robottimoppi on tämän jälkeen valmis puhdistamaan kodin lattioita 4 tunnin ajan.

Robottimoppimme on suunniteltu toimimaan elektrostaattisella teknologialla, joka takaa nopean ja tehokkaan pölynpuhdistuksen kodin lattioilta. Robotti puhdistaa myös huonekalujen alta ja pienen kokonsa (korkeus vain 4,5 cm) ansiosta Virobi pääsee lähes jokaiseen nurkkaan ja koloon. Virobi on myös erittäin hiljainen ja toimii johdottomasti sillä siinä on ladattava akku. Kertakäyttöisiä pölyliinoja (20 kpl/pkt) voi ostaa erikseen. Anna robottimopin hoitaa pölynpoisto puolestasi helposti ja nopeasti. Robottipölymoppi puhdistaa tehokkaasti kaikki kovat lattiapinnat ja sitä voi käyttää päivittäin. Valitse pidempi puhdistusohjelma, 120 min., jos haluat pitkän ja tehokkaamman lattioiden puhdistuksen. Pikaiseen puhdistukseen riittää nopeampi ohjelma, 30 min. Pölymoppaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

KUINKA ROBOTTIMOPPIA KÄYTETÄÄN

1

Lataa akku

Ennen kuin voit aloittaa lattioiden pölyn pyyhkimen, elektronisen mopin akku tulee ladata täyteen, jonka jälkeen se toimii 120 minuuttia.
2

Paina Start

Ladattava robottimoppi tulee aktivoida lattialla painamalla start-paniketta, jonka jälkeen robotti aloittaa lattioiden pyyhkimisen.
3

Valitse ohjelman pituus

Robottipölymopin käyttöä varten valitse haluamasi puhdistustila, joko 30 min tai 120 min automaattista puhdistamista suurelle tai pienelle alueelle.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Painavan imurin sijaan tämä minimallinen automaattinen puhdistuslaite painaa ainoastaan 400 grammaa ilman puhdistusliinaa. Se on kevyt ja kompakti ja se on helppo kuljettaa ja säilyttää. Kapean koon ansiosta robotti vie vain vähän tilaa kaapissa tai laatikossa.
Tietenkin, lattioiden puhdistukseen tarkoitettua robottimoppia voi käyttää päivittäin. Lataa vain robotin akut ohjeiden mukaan ja hanki pölyliinoja, jotta voit vaihtaa niitä tarpeen mukaan.
Paina vain start-painiketta ja robotti aktivoituu automaattisesti. Voit valita nopean puhdistusohjelman pienille alueille tai aktivoida intensiivisen puhdistusohjelman, joka puhdistaa suuremmat tilat kotona.
Meillä on vaihto-osia kaikille mopeille ja muille tuotteillemme. Virobin pölyliinoja on tilattavissa muutaman jälleenmyyjämmen verkkokaupoista.
Robottimoppi on suunniteltu hiljaiseksi. Sitä voi näin ollen käyttää hyvin myös yöllä. Varmista kuitenkin, että robotti moppi ei jää kiinni tai jumiin, jos lattioilla on esteitä.
a brand of FREUDENBERG