Fiksu robotti-imuri eläinten karvojen ja pölyn poistoon lattioilta – VR201 PetPro


VR201 PetPro on robotti-imuri, joka toimii kaikilla lattioilla, on jokaisen lemmikinomistajan välttämättömyys! Imurissa on lemmikkien karvoille kehitetty harja, joten tämä robotti-imuri poimii helposti karvat ja lian lattioilta XL-kokoiseen pölysäiliöön.

Tuote-edut


1. Tehokkaasti karvoja poistava harja

Tämän robotti-imurin optimoitu kaksitehoinen harja silikonipinnoitteella poimii lemmikkien karvat lattialta ja imee ne XL-pölysäiliöön. Silikoni syväpuhdistaa mattokuituja ja jättää ne puhtaiksi.

2. Kaksiosainen suodatinjärjestelmä

Allergiasta kärsivät hyötyvät erityisesti tästä erittäin tehokkaasta kaksoissuodattimesta, joka poimii jopa 99 % allergioita aiheuttavista partikkeleista, kuten siitepölystä. Robotti-imuri imee jopa 10 mikronin kokoisia hiukkasia.

3. Erinomainen puhdistuskyky

Tämä robotti-imuri imee helposti ja tehokkaasti lemmikkien karvoja ja pölyä. Helppokäyttöinen imuri, jonka pölysäiliö on helppo irrottaa ja tyhjentää, kun se on täynnä.

LISÄTIETOA Vileda VR201 PetPro lemmikkien karvoja ja lattioita puhdistavasta robotti-imurista

LISÄTIETOA Vileda VR201 PetPro lemmikkien karvoja ja lattioita puhdistavasta robotti-imurista

Nauti karvattomasta ja pölyttömästä kodista VR201 PetPro lemmikkien karvoja poistavan robotti-imurin ansiosta! Robotti-imuri on suunniteltu erityisesti poistamaan eläinten karvoja kaikentyyppisiltä lattioilta.  Kolmivaiheisella puhdistusjärjestelmällä, joka on kehitetty erityisesti mattojen puhdistuksen:

 

1. Kaksi pyörivää sivuharjaa

Pyörivät sivuharjat puhdistavat vaikeasti tavoitettavat alueet, kuten reunat ja nurkat helposti ja perusteellisesti.

2. Patentoitu eläinharja

Patentoidussa harjassa on silikonipäällyste, joka kaivautuu kuituihin ja syväpuhdistaa ne.

3. Tehokas imukyky

Erittäin tehokas imukyky tekee tästä robotti-imurista tehokkaan siivousvälineen, joka irrottaa karvoja ja likaa matoista.

Tämän robotti-imurin siivousteho tekee siitä ihanteellisen jokaiselle, jolla on allergioita tai kotieläimiä, koska se puhdistaa tehokkaasti eläinten karvoja, jotka ovat jääneet kiinni maton kuituihin.

Tässä robotti-imurissa on 4 erilaista siivousohjelmaa, josta voit valita:

  • Standardiohjelma
  • Hiljainen ohjelma
  • Ajoitettu ohjelma
  • Kotiohjelma

Robotti-imurin 8 cm korkeus takaa sen, että se puhdistaa helposti sohvien, sänkyjen ja muiden matalien huonekalujen alta. Jos tarvitset täsmäpuhdistusta, aseta robotti-imuri eläinten karvojen kohdalle tietylle alueelle tai anna sen pyöriä itsekseen yhdellä kolmesta siivousohjelmasta: sik-sak, spiraali ja auto. Imurissa on telakointitoiminto mikä tarkoittaa, että se palaa takaisin telakkaan, kun siivousohjelma on valmis.

Kokeile tätä uutta robotti-imuria lemmikkien karvoille ja kaikentyyppisille lattioille. Se tekee siivouksesta parempaa sekä antaa sinulle enemmän aikaa muuhun!

UUSI PATENTOITU HARJA

1

Kaksitehoinen harja

Kaksitehoinen harja poimii helposti ja nopeasti lemmikkien karvoja.
2

Laajennetut lamellit

Laajennetut lamellit estävät karvojen sotkeutumista harjan ympärille
3

Silikonimateriaali

Tarttumaton silikonimateriaali puhdistaa maton kuituja syvältä ja poistaa likaa

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Robotti-imurin käyntiaika on 90 minuuttia, kun akku on täysin ladattu.
Viledan robotti-imurit ja VR 201 PetPro -robotti-imuri ovat kaikki johdottomia ja toimivat itsenäisesti. VR 201 PetPro -imuri palautuu automaattisesti lataustelakkaan.
Ei tarvitse. Tässä lemmikkieläinten karvoille kehitetyssä robotti-imurissa on 4 sensoria, jotka estävät sen kaatumista. Imurissa on suojaava puskuri, jonka ansiosta se voi puhdistaa huonekalujen ympäriltä vahingoittumatta. Ajasta vain siivous ja anna robotin hoitaa loput.
a brand of FREUDENBERG