Harja sisälle ja terassille – Classica 2in1


Jokaisessa taloudessa tulisi olla Vileda Classica 2in1 -harja, joka on todellinen harjojen klassikko. Terassin, parvekkeen ja lattioiden lakaisu ja monipuolinen siistiminen hoituvat helposti ja vaivattomasti tällä tehokkaalla tuplaharjaksisella harjalla.

Tuote-edut


1. Tuplaharjakset

Klassisessa harjassa on kahdet eriväriset harjakset. Mustat harjakset poistavat hienoa likaa kuten pölyä ja harmaat keräävät hiuksia ja muuta roskaa.

2. Kierrätettyä PET-materiaalia

Eriväriset harjakset on valmistettu kierrätetystä PET-materiaalista, joka on saatu mm. PET-pulloista ja muista kierrätysmateriaaleista. Kierrätetyn materiaalinsa ansiosta Classica-harja on luontoystävällinen vaihtoehto.

3. Vinot harjakset

Viistoon aseteltujen harjasten ansiosta nurkkien lakaiseminen kaikista roskista ja liasta on mahdollista.

LISÄTIETOA Vileda Classica 2in1 -harjasta

LISÄTIETOA Vileda Classica 2in1 -harjasta

Monelle tuttu ja väsyttävä urakka on yksinkertaisten harjan ja rikkalapion kanssa siivoaminen ja ainainen lakaistujen likojen tyhjentäminen roskakoriin. Lakaista voi helpomminkin ja nopeammin laajempia alueita kerralla, kun käyttää isompaa harjaa. Vileda Classica 2in1 -harja sopii erinomaisesti kaikille, jotka kaipaavat perusmallista harjaa talouteensa. Harja tarvitsee vain vähän huoltoa ja se on helposti käsiteltävä. Tällä laadukkaalla sisä- ja terassiharjalla siistit taloutesi sisätilat, ja patiot, parvekkeet ja terassit. Hanki tämä harja, kun haluat pölyttömän keittiön tai siistin terassin. Liitä vain varsi ja se on lakaisuvalmiina.

Laadukas ja monipuolinen harja vie vain vähän tilaa ja on erinomainen ahtaissakin säilytystiloissa. Ota tämä tehokas harja osaksi päivittäisiä lattianpuhdistusrutiineitasi. Saat lakaistua harmailla harjaksilla jopa kaikista tarttuneimmat irtohiukset. Tutustu myös muihin lattianpuhdistusvälineisiimme, kuten rikkasettiin ja mikrokuitumoppeihin.

TEHOKKAAT KUIDUT

1

Nurkkien siivous

Taipuisilla ja pehmeillä harjaksilla lattioiden, nurkkien ja vaikeasti siivottavien paikkojen lakaiseminen on helppoa.
2

Nopea ja helppo

Saat lattiasi puhtaaksi tehokkaalla ja uudenaikaisella harjalla vain muutamalla vedolla.
3

Lattioiden lakaiseminen

Korkealaatuinen ja monipuolinen harja sopii niin kovapintaisille puulattioille, laatoille, vinyylilattioille kuin myös PVC-lattioille.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Varteen liitettynä kenen tahansa on helppo käsitellä harjojamme. Jopa vaikeasti siivottavat kulmat ovat erityisesti asetettujen harjasten ansiosta ulottuvissa ja lakaistavissa. Suoraan varteen liitettynä ja pehmeiden harjastensa ansiosta lakaiseminen myös koriste-esineiden ja muiden esineiden alta on erityisen helppoa.
Ilman vartta harjan mitat ovat: pituus 34 cm, korkeus 14,5 cm ja leveys 5,5 cm.
Harjan tuplaharjakset voivat kerätä isoja roskia, pientä pölyä ja hiuksia.
Standardimme mukaan emme suosittele tätä pehmeäharjaksisen harjan käyttöä matoilla. Lyhytnukkaisia mattoja voidaan harjata.
a brand of FREUDENBERG