Pölyharja – DuActiva


Erikokoisten harjasten ja pölylle tarkoitetun vaahtomuovin ansiosta Viledan Duactiva pölyharja kerää jopa epätasaisilla pinnoilla kaikenlaista likaa, pölyä, hiuksia ja hiukkasia nostamatta pölyä ilmaan.

Tuote-edut


1. 2in1-harjausta

DuActiva sisäharjassa pehmeä vaahtomuoviosa yhdistyy kiinteään, synteettisistä kuiduista koostuvaan harjasosaan, jolla harjaat kaikenlaisen lian ja pölyn sisätiloissa vain yhdellä pyyhkäisyllä. Saat mielekkään perinpohjaisen puhtauden.

2. Varsi

Liitä harjapäähän vain varsi ja se on valmiina käyttöön.

3. Ei nostata pölyä

Vileda DuActiva harjassa on harjasten lisäksi vaahtomuoviosa, joka ei pelkästään kerää pölyä eri pinnoilta, vaan se myös estää pölyn leviämisen ympäriinsä.

LISÄTIETOA Vileda DuActiva sisäharjasta

LISÄTIETOA Vileda DuActiva sisäharjasta

Haluatko perinpohjaisen pölyjen harjaamisen kodistasi ilman, että vain levittäisit pölyhiukkasia ympäriinsä? Pölyharjan vaahtomuoviosa on suunniteltu tehokkaasti keräämään pienimmätkin pölyhiukkaset. Sen muotoilun ansiosta pölyharjassa yhdistyy kaksi ominaisuutta yhdessä harjassa, jotta saadaan optimaaliset siivoustulokset vain yhdellä lakaisulla. Harjakset keräävät isommat liat, kuten hiukset ja lemmikkien karvat, jopa epätasaisilta pinnoilta. Vaahtomuoviosa kerää hienon pölyn ja estää pölyn nousemasta ilmaan tai leviämästä ympäriinsä. Tämä takaa tehokkaan harjaamisen muovi-, puu- ja klinkkerilattioilta, koska harja käyttää täyttä pyyhkäisypintaansa molempiin suuntiin.

Olemme parantaneet Duactiva-harjan muotoilua, jotta aivan pienimmät ja ahtaimmat nurkatkaan eivät jää siivoamatta. Yletät ahtaisiin paikkoihin, kuten kaapin taakse ja sohvan alle, kun käytössäsi on harja, jonka vahvistetut harjakset ovat nyt taivutetuilla kärjillä ja jossa on litteä muoto ja säädettävä teleskooppivarsi.

Allergiasta kärsivien on pidettävä heidän makuuhuoneensa siistinä ja pölyttömänä. Viledan Duactiva-pölyharja poistaa kaiken hienon pölyn lattioiltasi. Vaahtomuoviosa on irrotettavissa ja se voidaan helposti huuhdella vedellä kaikesta sen keräämästä pölystä. Suojataksesi huonekalut, seinät ja ovet harjauksen aikana, olemme varustaneet pölyharjan päät kumisilla törmäyssuojilla. Näin vältyt tekemästä naarmuja ja vahinkoja. Tutustu myös meidän muihin siivousvälineisiimme, kuten moppeihin, moppien lisätarvikkeisiin, elektronisiin siivousvälineisiin, hankaussieniin ja käsineisiin. Perusteellinen kotisi lakaiseminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja huolellista kuin nyt Viledan Duactiva-pölyharjalla.

INNOVATIIVINEN DESIGN

1

Taivutetut kärjet

Duactiva pölyharjassa on kovetetut, päistään taivutetut kärjet, jotka ulottuvat vaahtomuoviosan yli, jotta harjalla ulottuu helposti kapeisiin ja hankaliin paikkoihin.
2

Irrotettava vaahtomuovi

Irrota harjan vaahtomuoviosa puhdistaaksesi se huuhtomalla vedellä ja anna kuivua kunnolla ennen seuraavaa käyttökertaa.
3

Huonekalujen suojaus

Vileda DuActivan pyöristetyt reunat on päällystetty kumisuojuksilla huonekalujen, seinien ja ovien vahingoittumisen estämiseksi.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Voit yhdistellä erilaisia päitä ja varsia muiden normaalien harjojen kanssa, mikäli niissä on kaikissa sama ruuvikierre.
Vileda DuActiva pölyharjan harjasosan leveys on 33 cm.
Viledan pölyharja soveltuu kaikille sisätilojen koville lattiapinnoille, kuten laminaatille tai keittiön tai pesuhuoneen kuiville klinkkeripinnoille. Sitä ei ole suunniteltu ulkokäyttöön, mutta suosittelemme sen sijaan muita harjoja ulkokäyttöön. Tutustu valikoimaan.
Mikäli sinulla on vielä kysyttävää, palautetta tai tarvitset lisätietoa, voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluumme, joka auttaa sinua kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa, ja tarjoavat lisätietoa.
a brand of FREUDENBERG