Luonnonkumikäsineet kamomillalla ja kosteusvoiteella – Comfort & Care


Vileda Comfort & Care käsineiden ansiosta jokapäiväiset siivousaskareet hoituvat nopeasti ja miellyttävästi. Nämä lateksikäsineet ovat täydellinen apu arkisissa talouden siivousaskareissa, kuten astioidenpesussa tai keittiön siivoamisessa. Miellyttävänä ominaisuutena on käsineisiin lisätty kamomillantuoksu ja kosteusvoide. Imukykyinen sisus estää käsiesi hikoilun.

Tuote-edut


1. Luonnonkumia

Lateksitalouskäsineet antavat miellyttävän tunteen käytössä. Ergonomisesti suunnitellut käsineet sopivat täydellisesti ihollesi, hellien käsiäsi.

2. Sisältää kamomillan tuoksua

Lateksiset talouskäsineet hoitavat ihoasi kamomillan tuoksulla ja kosteusvoiteella samalla, kun teet kotiaskareitasi.

3. Erinomainen kestävyys

Lateksinen materiaali on joustavaa ja suojaa ihoa vaurioilta. Talouskäsineet ovat pitkäikäiset ja niitä voidaan käyttää erilaisissa askareissa useita kertoja ennen kuin joudut luopumaan niistä.

LISÄTIETOA Vileda Comfort & Care luonnonkumikäsineistä

LISÄTIETOA Vileda Comfort & Care luonnonkumikäsineistä

Koe innovaatio ja mukavuus käyttäessäsi Viledan Comfort & Care luonnonkumikäsineitä. Käsineet mukautuvat kitkattomasti käsiisi kodin eri siivousaskareissa lateksimateriaalinsa ansiosta ja pitävät kätesi suojassa ja kuivana. Käsineitä on saatavilla kaksi eri kokoa: M ja L. Lateksikäsineen innovatiivinen Climacell-teknologia sisäpinnan imukykyinen vuoraus auttaa pitämään kätesi kuivina hikoilusta. Käsien hikoilu ei häiritse askareisiin keskittymistäsi ja voit saattaa ne loppuun kuivin käsin.

Käsineissä on lisäksi kamomillan tuoksu ja kosteusvoidetta, jotka pitävät kätesi pehmeinä siivotessasi. Moneen tarkoitukseen sopivia luonnonkumikäsineitä voit käyttää aina tiskaamisesta lattioiden siivoamiseen ja remontointiin. Lisäksi ne suojaavat ihoasi erilaisilta kotitalouden tavallisilta puhdistusaineilta ja niillä on erinomainen lämmöneristyskyky. Tee päivittäisrutiineistasi miellyttävämpiä käyttämällä näitä käteviä käsineitä. Hanki omat Comfort & Care -lateksikäsineesi nyt ja koe mukavan turvallinen siivoaminen.

HELPPO PUKEA JA KÄYTTÄÄ

1

Pue käsineet

Poista käsineet varovasti pakkauksestaan käyttöä varten.
2

Aloita siivoaminen

Hae siivousliina ja aloita siivoaminen.
3

Nauti tuoksusta & kosteusvoiteesta

Ottaessasi käsineet käsistäsi siivoamisen jälkeen, tuoksuu ihosi miellyttävästi kamomillalle eikä kumille. Kaiken lisäksi kätesi on hoidettu kosteusvoiteella käsineiden käytön aikana. Eikä käsiä enää tarvitse kuivata käsineiden käytön jälkeen.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Comfort & Care talouskäsineet on valmistettu luonnonkumista eli lateksista. Ne eivät siis sovi henkilölle, jolla on lateksiallergia.
Kyllä. Käsineiden sisämateriaalin pienten solukoiden erittäin korkean kosteuden imukyvyn vuoksi kätesi pysyvät mukavan kuivina ja raikkaina.
Kyllä, Comfort & Care talouskäsineet kestävät ulkoista painetta, mikä tekee niistä täydelliset talouden lukuisten rankempien siivousaskareiden hoitamiseen.
Kyllä ne ovat. Voit käyttää käsineitä useita kertoja. Lateksi on materiaalina joustavaa, mikä tekee niistä erittäin kestävät.
a brand of FREUDENBERG