Erittäin kestävät, vaativiin olosuhteisiin – Robust


Vileda Robust on vaativaan käyttöön tarkoitettu kumikäsine, joka soveltuu kaikenlaiseen puhdistukseen – sisällä ja ulkona. Näissä käsineissä on kaksinkertainen luonnonkumikerros sekä neopreenipäällyste, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen kestävyyden ja suojan, joka ei vaikuta pitoon tai tuntoherkkyyteen. Nämä käsineet ovat suunniteltu erittäin vaativiin kotitöihin ja siivoukseen.

Tuote-edut


1.

1. Comfort Plus -vuori

Erityinen Comfort Plus -vuori imee kosteutta ja suojaa käsiä erittäin hyvin kuumalta ja kylmältä. Näin käsineet tuntuvat mukavilta ja istuvat hyvin.

2.

Lateksia ja neopreenia

Lateksin ja neopreenin yhdistelmä parantaa kestävyyttä sekä suojaa ja pitoa kaiken tyyppisessä raskaassa työssä – sisällä ja ulkona.

3. Erityisen pitkä varsi

Pitkät varret suojaavat hyvin ja estävät nesteen valumista käsineen sisään. Käsineet on myös suojattu repeämiseltä.

LISÄTIETOA Vileda Robust talouskäsineistä

LISÄTIETOA Vileda Robust talouskäsineistä

Vileda Robust vastaa vaativiin tarpeisiin, etenkin mitä tulee käsiä suojaaviin tuotteisiin. Kääri hihat, pue pari vaativaan työhön tarkoitetut kumikäsineet ja ryhdy töihin. Riippumatta siitä, tarkoitetaanko raskaalla työllä kotitöitä, siivousta, puutarhanhoitoa, astianpesua vai ruoanlaittoa, on nämä käsineet käsitelty hylkimään kaikenlaisia nesteitä, likaa sekä suojaamaan lämpötilavaihteluilta. Robust-käsineet yhdistävät työnteon ja puettavuuden. Hanki uudet raskaaseen työhön tarkoitetut kumikäsineet nyt!

ROBUST KÄSINEET

1

Mukavat

Erityisen ilmasoluvaahdon ansiosta nämä käsineet ovat erittäin kevyet ja pehmeät, joten ne tuntuvat mukavilta päällä myös pitkään käytettyinä.
2

Suojaavat

Nämä käsineet suojaavat vedeltä, nesteiltä sekä kotitalous- ja teollisuuspuhdistusaineilta.
3

Kestävät

Käsineet on valmistettu eri materiaalien yhdistelmästä, kuten lateksista ja neopreenistä, mikä tekee niistä erittäin kestävät.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Tämä riippuu päivittäisestä tai viikoittaisesta käytöstä sekä käytön intensiivisyydestä. Takaamme pitkäaikaisen kestävyyden ja suosittelemme ostamaan uudet käsineet vain siinä tapauksessa, että vanhat eivät pysty tarjoamaan 100 % suojaa ja pitoa tai jos materiaali on selkeästi kulunut. Monen viikon käyttöaika on realistinen.
Raskaan työn Protector-kumikäsineet suojaavat vedeltä, nesteiltä, normaaleilta kotitalous- ja teollisuuspuhdistusaineilta, kylmältä ja kuumalta, öljyltä ja lialta, mutta eivät syövyttäviltä kemikaaleilta, kuten hapolta. Kumikäsineet eivät myöskään suojaa syviltä leikkauksilta. Näissä tapauksissa suosittelemme käyttämään ainoastaan PPE-kategorian II tai PPE-kategorian III käsineitä.
Käsineemme ovat joustavia ja voit valita kolmesta koosta. Ranneresori parantaa käsineen istuvuutta.
Protector-käsineet saattavat aiheuttaa allergisen reaktion eikä niitä suositella allergikoille, koska ne on valmistettu 100 % luonnollisesta lateksista. Tässä tapauksessa suosittelemme tutustumaan ECARF-sertifioituihin Multi Sensitive -käsineisiin, jotka on valmistettu 100 % nitriilistä, koska sinun turvallisuutesi on etusijalla.
Kädet hikoilevat, jos ne eivät päästä liikalämpöä ulos. Climacells-materiaali tarjoaa luonnollisen ilmastoinnin ja yhdessä Comfort Plus -vuorin kanssa mahdollistavat liikalämmön poistumisen käsineiden sisältä sisä- ja ulkotöissä.
a brand of FREUDENBERG