Superimukykyinen mikrokuituliina ikkunoille – Actifibre Ikkunaliina 2in1


Vileda Actifibre Ikkunaliina 2in1 on erinomainen mikrokuituliina kaikille lasipinnoille, ja mahdollistaa nopean ja tehokkaan ikkunoiden pesun. Puhdista ja kiillota lasipinnat kätevästi tällä kestävällä mikrokuituliinalla, joka sopii ikkunoille, peileille ja korkeakiiltopinnoille.

Tuote-edut


1. 100 % mikrokuitua

Mikrokuitumateriaali äärimmäisen tehokkaaseen puhdistukseen. Viledan mikrokuituteknologialla irrotat ja keräät hetkessä lian ja pölyn ikkunoista.

2. Erittäin imukykyinen materiaali

Saat tällä isolla mikrokuituliinalla (36 x 32 cm) ikkunasi säihkyvän puhtaiksi tehokkaasti puhdistavan ja imukykyisen materiaalin ansiosta.

3. Kitkatonta puhdistusta

Mikrokuituliinan pinnan kuvioinnin ansiosta hankauskitka on pintoja pyyhittäessä huomattavasti pienempi.

LISÄTIETOA Vileda Actifibre Ikkunaliinasta

LISÄTIETOA Vileda Actifibre Ikkunaliinasta

Väsyttääkö turhauttava ja pitkäveteinen peilien, tasojen ja ikkunoiden pesu? Tehtävästä voi tulla melko stressaava askare, mikäli käytössä ovat tavalliset rätit tai liinat. Onneksi Vileda Actifibre Ikkunaliina tekee kaikkien lasi- ja korkeakiiltopintojen pesemisestä sujuvan ja miellyttävän siivouskokemuksen ja pinnoista tahrattomat ja säihkyvät. Liinassa on 100 % mikrokuitumateriaaleja ja liinan pinta on kuvioitu, jotta mikrokuituikkunaliina toimii tehokkaasti ja tarkasti puhdistaen pinnat säihkyvän puhtaiksi vain muutamalla pyyhkäisyllä. Voit myös kiillottaa sillä peilit tai korkeakiiltopinnat tahrattoman puhtaiksi, tekemättä yhtään ainutta raitaa tai tahraa.

Voit myös käyttää tätä isoa mikrokuituliinaa pyyhkiäksesi auton tuulilasin hienosta pölystä, liasta ja muista hiukkasista ja saat raidattoman puhdistusjäljen. Kuvioinnin ansiosta on kitkaa saatu pienemmäksi ja siitä syystä mikrokuituliina hellii hellävaraisesti vahingoittamatta herkkiä pintamateriaaleja. Lisäsimme mikrokuituikkunaliinaamme PVA-kerroksen saadaksemme tehokkaan imukyvyn, joka lisää huomattavasti liinan imukykyä. Ominaisuutensa ansiosta voidaan liinaa käyttää tehokkaasti niin siivoamiseen kuin myös kuivaamiseen. Erittäin tehokkaan imukykynsä ansiosta mikrokuituliina on monipuolisempi kuin monet muut ikkunaliinat.

INNOVATIIVINEN MIKROKUITUINEN IKKUNALIINA

1

Perusteelliseen ikkunapuhdistukseen

Mikrokuitu on täydellinen valinta virheettömään ikkunanpesuun. 100 % mikrokuitumateriaalinsa ansiosta saat puhdasta vain muutamalla pyyhkäisyllä.
2

Helppo pestä

Poistaaksesi kaikki liat ja tahrat, laita ikkunaliina käytön jälkeen pesukoneeseen. Sen voi pestä 60°C.
3

Vähemmän kitkaa

Pinnan kuviointi vähentää kitkaa puhdistettavaan pintaan ja siivous helpottuu.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Actifibre Ikkunaliina on parhaimmillaan liukkailla pinnoilla, kuten peileillä, korkeakiiltopinnoilla ja ikkunoilla. Suosittelemme erilaisille pinnoille, kuten kovapuulle tai laminaatille valikoimamme muita siivousliinoja.
Kyllä, suosittelemme liinaa pestäväksi pesukoneessa korkeintaan 60°C asteessa aina perusteellisemman siivouksen jälkeen.
Kyllä voi. Korkealuokkaisella Actifibre Ikkunaliinalla voi erinomaisesti, ikkunoiden pesemisen lisäksi, myös kiillottaa laseja ja mukeja.
Actifibre Ikkunaliinan mitat ovat 36 x 32 cm.
a brand of FREUDENBERG