Superimukyinen mikrokuituliina – Actifibre


Superimukyinen mikrokuituliina 3in1-ominaisuuksilla: Actifibre on seuraavan sukupolven mikrokuitua! Tässä siivousliinassa, monipuolisiin käyttökohteisiin sopivassa liinassa, yhdistyy kolme tärkeää ominaisuutta – se ei jätä raitoja, on imukykyinen ja kerää pienimmänkin lian.

Tuote-edut


1.

Raidaton puhdistusjälki

Vileda Actifibre mikrokuituliinasta tulee lempiliinasi, mikäli haluat välttää raitojen ja roiskeiden jättämistä pinnoille siivotessasi. Sen erinomainen imukyky ja loistava puhdistusominaisuus eivät jätä minkäänlaisia lika- tai vesijälkiä jälkeensä.

2.

Mikrokuidun puhdistusteho

Actifibre mikrokuituliina on suunniteltu yhdistämään siivouksen tärkeimmät ominaisuudet, kuten miellyttävä tuntu kosteana, nukaton ja raidaton lopputulos, supertehokas imukyky ja tehokas pinttyneen lian irrottaminen.

3.

Sieniliinan imuteho

Liinalla on aivan uskomaton imukyky - kiitos erittäin imukykyisen pinnoitteen.

LISÄTIETOA Vileda Actifibre mikrokuituliinasta

LISÄTIETOA Vileda Actifibre mikrokuituliinasta

Oletko uuden ja tehokkaan siivousliinan tarpeessa? Oletko valmiina mikrokuitujen seuraavaa sukupolvea varten? Edistyksellisin lisäys Viledan liinaperheeseen on Actifibre. Liinassa yhdistyy siivousliinojen parhaimmat ominaisuudet: imukyky, puhdistusteho sekä loistava siivousjälki.

Valitse Vileda Actifibre -siivousliina, joka on varustettu erityisen vahvoilla mikrokuiduilla. Kohokuviointi, takaa paremman tuloksen pinttyneen lian ja vaikeiden tahrojen suhteen. PVA-kerros, polyvinyylialkoholi, vahvistaa Actifibren imuvoimaa. Viledan asiantuntijoiden ansiosta ei kuivaaminen märkäpyyhinnän jälkeen ole tarpeellista, sillä liinan imukyky on huippuluokkaa.

Halusitpa siivota keittiön, kylpyhuoneen tai mitä tahansa muuta, takaa Actifibre mikrokuituliina miellyttävän, tehokkaan ja monipuolisen siivouskokemuksen, joka yksinkertaistaa ja helpottaa rutiinejasi. Jokapäiväiseen siivoamiseen sopiva ja antaa perinpohjaisen nautinnon kotisi kiiltävistä pinnoista ja kirkkaista yksityiskohdista. Pölynpyyhkijä, puhdistaja, tahranpoistaja ja sieni – kaikki samassa!

Varmistaaksesi hygieenisyyden pese liina säännöllisesti, joko käsin tai pesukoneessa aina 60°C. Pehmeä mikrokuituliina, Actifibre-ominaisuudella on tähti mikrokuituliinojen joukossa ja se on huippuluokan siivousliina kaikissa kodeissa. Koe liinan teho ja lisää se osaksi siivousvälineitäsi. Korkealaatuinen, tehokas Actifibre tekee elämästäsi helpomman.

  • Ei enää likaa tai raitoja - toimii keittiössä, kylpyhuoneessa kuten myös muussa yleissiivouksessa
  • Imee itseensä suuren määrän vettä tai muita nesteitä - kuten tehokas sieniliina
  • Kerää lemmikkien karvat, hiukset, pinttyneen lian ja hiukkaset - kuten tehokkaat mikrokuituliinat

SUURIMMAT HYÖDYT

1

Raidaton lopputulos

Vileda Actifibre mikrokuituinen siivousliina ei nukkaa eikä jätä raitoja.
2

Imukykyinen

Actifibre mikrokuituliina imee suuria määriä nesteitä vain yhdellä pyyhkäisyllä, aivan kuten sieni.
3

Lian irrottaja ja kerääjä

Vileda Actifibre -liina toimii kuten muutkin mikrokuituliinat, se irrottaa ja kerää miltä tahansa pinnalta tehokkaasti irtolikaa, hiuksia, pölyä ja pienhiukkasia.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Tässä liinassa on käytetty 85 % polyesteriä ja 15 % polyamidia. Tehokkaan imukyvyn vuoksi se on lisäksi päällystetty PVA-kerroksella.
Actifibre-mikrokuituliina on neliönmuotoinen ja sen mitat ovat 29 x 29 cm.
Kyllä. Mikäli sinulla on lemmikkejä, kissoja tai koiria, tunnet varmaan lemmikinomistajien karvaongelman. Vileda on ratkaissut ongelman kehittämällä tuotteen, joka soveltuu erinomaisesti keräämään lemmikkieläinten karvoja. Actifibre mikrokuituliina on täydellinen työkalu taisteluun karvoja vastaan.
Ei jää. Mikrokuituliinamme ovat erityisen pehmeän materiaalinsa ansiosta naarmuttamattomia, eivätkä ne nukkaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia naarmuttavasi laattoja, korkeakiiltotasoja tai muitakaan pintoja.
a brand of FREUDENBERG