Mikrokuituinen keittiöliina – Kitchen


Mikrokuituisen liinan avulla voit suoriutua helposti jokapäiväisistä keittiön kuivaus- ja puhdistusaskareista nopeasti ja tehokkaasti. Vileda Kitchen yhdistää tehokkaan puhdistuksen kuivaukseen ja kiillotukseen, antaen mitä mukavimman siivouskokemuksen ja taaten nopean ja sujuvan pyyhinnän.

Tuote-edut


1. Nurkkien siivous

Siivoa notkealla mikrokuituliinallamme jopa keittiön hankalimmat nurkat ja ahtaimmat paikat.

2. Pehmeä pyyhintä

Irrottaa nopeasti ja tehokkaasti rasvaa ja likaa vain muutamalla pyyhkäisyllä mikrokuituliinan vahvan imukyvyn ansiosta.

3. Pese ja käytä uudelleen

Kestävää ja pestävää keittiöliinaa voidaan käyttää uudelleen ja taas uudelleen menettämättä sen siivoustehoa.

LISÄTIETOA Vileda Kitchen mikrokuituisesta keittiöliinasta

LISÄTIETOA Vileda Kitchen mikrokuituisesta keittiöliinasta

Viledan mikrokuituinen kettiöliina on erittäin tehokas ja luotettava. Sen 100 % mikrokuitumateriaalissa on hankaava PowerZone-alue, joka irrottaa ja poistaa jopa hankalimmatkin liat hellävaraisesti. Et välttämättä tarvitse puhdistusaineita tai hankaussientä. Liina kuivaa, puhdista ja kiillota vaivattomasti kaikenlaiset keittiötasot. Pehmeän mikrokuituliinan kätevä koko takaa miellyttävän otteen ja käytön.

Viledan luotettavalla mikrokuituisella keittiöliinalla on parempi kestävyys kuin monilla muilla liinoilla. Sienet tai monet muut mikrokuituliinat eivät vedä vertoja tälle keittiöliinalle. Sen voi pestä käsin tai koneessa vaikka jokaisen käytön jälkeen. Pesun ja kuivaamisen jälkeen on pehmeä liina yhä yhtä tehokas kuin ennenkin, kuivaten, ja poistaen likaa jopa yhdellä pyyhkäisyllä.

MIKROKUITUINEN KEITTIÖLIINA – NOPEA JA HELPPO PYYHINTÄ

1

Erinomainen kaikille keittiön pinnoille

Keittiöliinamme käy useille erilaisille pinnoille, kuten muoville, puulle tai alumiinille. Sillä pyyhkii pinnat nopeasti ja tehokkaasti puhtaaksi.
2

Tehokas imukyky

Tämä hieno mikrokuituinen keittiöliina imee tehokkaammin likaa ja nesteitä kuin monet muut mikrokuituliinat.
3

Pestä ja kestävä

Mikrokuitusiivousliina voidaan pestä joko käsin tai koneessa uudestaan ja taas uudestaan, jokaisen perusteellisen käytön jälkeen.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Viledan Microfibre Kitchen -siivousliinaa voi käyttää jopa tahmeisiin tahroihin, kuten öljyyn tai maitoon. Se imee itseensä myös pesuainetta. Kostuta se etukäteen parantamaan imukykyä ja pese mikrokuitusiivousliina huolellisesti jälkeenpäin.
Kyllä. Tämä mikrokuituliina on kestävä ja luotettava siivoustyökalu. Se on konepestävä ja se voidaan myös huuhdella käsin. Sitä voidaan käyttää uudestaan lukemattomia kertoja ja sillä on pitkä elinkaari puhtaiden ja pehmeiden mikrokuitujen ansiosta.
Mikrokuitusiivousliina toimii tehokkaasti molemmille, niin nesteille kuin myös likahiukkasille. Kasta se veteen tai kostuta hiukan ennen käyttöä ja huuhtele käytön jälkeen, jotta liinaan ei jää mitään jäämiä.
Kuten sen nimikin viittaa, sopii Viledan Microfibre Kitchen -mikrokuituliina monipuolisesti kaikille tavallisille keittiön pinnoille, kuten PVC:lle, ensiluokkaiselle teräkselle, akryylihartsille ja kovapuulle.
a brand of FREUDENBERG