Vileda ActiveMax Extra – laadukas mikrokuitulevykehysmoppi


Vileda ActiveMax Extra -moppi on korkealuokkainen mikrokuitulevykehysmoppi, joka on suunniteltu puulle ja muiden herkkien lattiapintojen puhdistukseen. 3D-tehoraita tehostaa siivousta ja kerää pölyn ja hiukset. Hanki oma puulattioille sopiva moppisi juuri nyt!

Tuote-edut


1. Puhdistusteho

Koet tässä puhdistusvälineessä Viledan ainutlaatuisen mikrokuituteknologian. Levykehysmoppi sisältää mikrokuitua, joten se puhdistaa tehokkaasti vähällä vedellä ja 3D-tehoraita irrottaa ja kerää tehokkaasti likaa ja pölyä.

2. Säätövarsi

Tarvitsetko pidempää vartta ylettyäksesi sohvan taakse? Säätövarsi mukautuu tarpeisiisi, ja se on pidennettävissä. Takaamme näin tehokkaan moppaamisen joka nurkkaan.

3. Pystysuuntainen puhdistaminen

Mikrokuitulevykehysmopin rakenne soveltuu erinomaisesti myös mm. portaikkojen siivoamisen.

LISÄTIETOA Viledan ActiveMax Extra mopista

LISÄTIETOA Viledan ActiveMax Extra mopista

Helppoa ja nopeaa siivoamista Viledan ActiveMax Extra mopilla! Mikrokuitulevykehysmoppi on siivousväline, joka auttaa saamaan silmänräpäyksessä puhtaat lattiat. Käytä mikrokuitulevykehysmoppia puulattioiden tai kovien pintojen, kuten klinkkerin ja muovilattian moppaamiseen! Mikrokuitumoppi liukuu niin kuivana kuin nihkeänä helposti lattioillasi poistaen pinttyneen lian, jättäen raidattoman lopputuloksen. Tehokas puhtaus on taattu. Tuotteen tehokas imukyky estää vesitippojen ja raitojen jäämisen lattioillesi. Siivousliinan rakenne on kuin puolisuunnikas ja se on siksi täydellisen muotoinen nurkkien siivoamiseen. Mikrokuitujen ja 3D-tehoraidan yhdistelmä on tehokkaiden kuitujen ja pehmeiden materiaalien harmoninen kokonaisuus. Mikrokuitulevykehysmoppia voidaan siksi käyttää turvallisesti arkoilla lattioilla. Selkäsi kiittää myös mopin säätövartta, joka voidaan säätää käyttäjälle sopivaksi. Ei enää kumartelua tai kyykkimistä vaikeisiin kohteisiin! Mopin saa irti varresta astumalla levykehyksen lukitsevan punaisen painikkeen päälle. Painike avaa levykehyksen, jonka jälkeen mopin voi liu'uttaa pois. Suosittelemme ActiveMax Extra moppia erityisesti puu- ja laminaattilattioille sekä suuriin tiloihin. Lue lisää myös muista siivoustuotteistamme, kuten liinoista, käsineistä ja hankaussienistä. Kokeile Vileda ActiveMax Extra moppia jo tänään!

KÄTEVÄ MUOTOILU

1

Nurkkien siivous

Mikrokuitulevykehysmopin erityinen muotoilu sopii nurkkien ja kulmien muotoihin ja tekee ennen hankalien paikkojen siivoamisesta paljon helpompaa.
2

3D-tehoraita

Punainen, perhoskuvioitu 3D-tehoraita irrottaa pinttynyttä likaa ja kerää hiukset ja pölyn.
3

Hohtavaa puhtautta

Mikrokuitujen ja puuvillan harmoninen yhdistelmä takaa raidattoman moppaamisen ja antaa lattioillesi hohtavan puhtaan pinnan.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voit. ActiveMax Extra moppiin voit hankkia myös Style vaihtomopin, joka on tarkoitettu eriyisesti muovi- ja klinkkerilattioille.
Aseta moppi eteesi lattialle ja astu varovasti punaisen painikkeen päälle, jotta levykehys aukeaa. Liu'uta sitten mikrokuitumoppi pois levykehyksestä ja laita se pesukoneeseen (60°C).
Verkkosivuiltamme löytyy jälleenmyyjiä. Löydät haluamasi tuotteen syöttämällä hakuihin haluamasi tuotteen nimen.
Voit käyttää ActiveMax Extra moppia kaikilla lattiapinnoilla, mutta suosittelemme sitä erityisesti vedenaroille puu- ja laminaattilattioille sekä suuriin tiloihin.
a brand of FREUDENBERG