Mikrokuitumoppi, jossa sisäänrakennettu puristin – EasyTwist


Itsepuristuvaan moppiimme yhdistyy maksimaalinen käyttömukavuus minimaalisella vaivannäöllä: Viledan EasyTwist mikrokuituinen levykehysmoppi on erityinen taidonnäyte uudesta puristinsysteemistä, joka yksinkertaistaa suunnattomasti lattioiden siivoamista!

Tuote-edut


1. Sisäänrakennettu puristinsysteemi

Käännä vartta reilusti, ja moppi sulkee levykehyksen ja puristaa mopipäästä ylimääräisen veden ja lian pois. Paina varren vapautuspainiketta ja mikrokuitulattiamoppi palautuu siivousasentoon.

2. Mikrokuidut

Erityiset mikrokuidut on suunniteltu erittäin imukykyiseksi, jotta varmistetaan erittäin tehokas moppaaminen. Saadaksesi mopin sopivan kosteaksi, voidaan puristinta käyttämällä säätää mikrokuitumopin kosteutta erityisen märästä lähes kuivaan.

3. Konepestävä

Moppi voidaan huuhdella helposti joko sangossa tai juoksevan veden alla. Voit laittaa mopin myös pesukoneeseen ja valitse 60 °C pesuohjelma, ja näin pääset eroon liasta, joka on tarttuneet kuituihin.

LISÄTIETOA Vileda EasyTwist mikrokuituisesta levykehysmopista

LISÄTIETOA Vileda EasyTwist mikrokuituisesta levykehysmopista

Käännä ja väännä – Vileda EasyTwist mikrokuituinen levykehysmoppi edustaa sisäänrakennettujen puristinsysteemien innovaatiota, joka tekee sangoista ja puristimista turhia. Mopin käsin kuivaksi puristamista ei enää tarvita, sillä moppiin on sisäänrakennettu mekanismi, jota käyttämällä väännät ylimääräiset vedet pois. Se on käytännöllinen, nerokkaalla teknologialla varustettu siivousväline. Levykehysmopilla ylettyy siivoamaan täydellisesti ahtaisiin paikkoihin, kuten huonekalujen alle. Nurkkien siivoaminen on yhtä helppoa kuin lattioiden, kuten puun, laminaatin, klinkkerin tai muiden materiaalien moppaaminen. Moppi saavuttaa halutun kosteuden vain muutamalla helpolla väännöllä kädensijasta.

Huuhtele moppi ja sen saa muutamalla nopealla käännöksellä puristamaan ylimääräisen veden pois. Paina sen jälkeen mopin varressa olevaa punaista vapautuspainiketta, ja moppi palautuu takaisin siivousasentoon. Mahdollisimman mukavan ja kätevän säilytyksen vuoksi voidaan varsi purkaa kolmeen osaan. EasyTwist -levykehysmopin huipputason lattianhoitoa on tehostettu punaisilla PowerZone-kuiduilla. Kuidut toimivat pinttyneen lian ja tahrojen poistossa. Viledan laadukas mikrokuituteknologia takaa lisäksi nopean ja helpon tahrojen ja pinttyneen lian poiston lattioilta. Oikealla tavalla levykehykseen kiinnitettynä mopin on lähes mahdotonta liukua pois paikoiltaan. EasyTwist moppi on konepestävä 60°C. Muista tutustua myös meidän muihin siivoustuotteisiimme!

UUSI DESIGN

1

Kumiset törmäyssuojat

Levykehyksen molemmilla puolilla olevat mustat kumisuojat estävät harjaa vahingoittamasta tai naarmuttamasta seiniä, ja ne suojaavat myös huonekaluja, joihin moppi voi osua siivoamisen lomassa.
2

Helppo koota ja purkaa

Säilytystä varten voit purkaa varren kolmeen osaan. Mikäli käytössäsi on rajallinen määrä tilaa siivouskaapissasi, on tämä levykehysmoppi täydellinen valinta siivousvälineeksi.
3

Erillistä puristinta ei tarvita

Et tarvitse enää sankoa erillisellä puristimella, koska tämä levykehysmoppi puristaa itsensä. Mopin sisäänrakennetun puristinsysteemin ansiosta voidaan ylimääräinen vesi puristaa pois kätevästi.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Yleisesti ottaen, on hyvä idea huuhdella nopeasti mikrokuitumoppia puhtaalla vedellä joka käytön jälkeen. Anna sen kuivua, ja sen jälkeen heitä pyykinpesukoneeseen. Mikäli moppi ei kuitenkaan puhdistu, voit joutua toistamaan toimenpiteen.
Kyllä, tarjolla on vaihtomoppi. Katso tuotteen alta jälleenmyyjät. Aloita lattioiden moppaaminen meidän lattian siivoustuotteillamme!
Mikrokuitumoppi on kiinnitetty levykehykseen neljällä pienellä hakasella. Saat liinan irti helposti hakasista ja voit poistaa mopin pesua tai vaihtoa varten.
Valitettavasti ei, sillä Vileda EasyTwist -levykehysmoppi on erityisesti suunniteltu kierrettäväksi ja mopin täytyy siksi pysyä varmasti paikallaan. Muut levykehysmopit eivät pysy hakasissa, ja ne ovat erilaisia rakenteeltaan.
Moppia tulee kiertää käsin. Vapautuspainike kuitenkin kääntää mopin levykehyksen takaisin siivousasentoon automaattisesti.
a brand of FREUDENBERG