XL-kokoinen mikrokuitulankamoppi – SuperMocio Microfibre & Power


Vileda SuperMocio Microfibre & Power mikrokuituinen lankamoppi on erittäin tehokas pinttyneen lian ja tahrojen poistamiseen. Tehokkaassa mopissa on pitkiä, valkoisia mikrokuitulankoja yhdessä punaisten mikrokuitujen kanssa, näiden ansiosta moppi imee ja kerää tehokkaasti vettä, likaa, hiuksia, pieniä roskia ja rasvaisia tahroja.

Tuote-edut


1.

Punaiset kuidut

Punaiset mikrokuidut valkoisten seassa poimivat erityisesti hiuksia ja muita pienhiukkasia, jotka muuten helposti jäisivät lattialle.

2.

Säätövarsi

Karhennettu säätövarsi ei lipsu märissäkään käsissä. Varren pituutta voi säätää 80-140 cm.

3.

Suuri moppipää

Moppipää on XL-kokoinen, joten sillä siivoaa kerralla suuremman alueen ja nopeammin kuin normaalin kokoisella mopilla.

LISÄTIETOA Vileda SuperMocio Microfibre & Power lankamopista

LISÄTIETOA Vileda SuperMocio Microfibre & Power lankamopista

Turhaudutko sinäkin lemmikkieläinten karvoihin, joita löytyy aina ympäri taloa? Onko kotona nurkkia ja kulmia, jotka keräävät karvoja, hiuksia ja pölyä? Kuinka näitä pääsee siivoamaan? Pölyjen pyyhkimisestä ja imuroinnista on apua, mutta se ei ratkaise ongelmaa. SuperMocio Microfibre&Power lankamoppi auttaa puhdistamaan eläinten, lasten tai omat jälkesi. Ryhdy toimiin ja hanki tämä tehokas moppi ja nauti perusteellisen puhtaasta lopputuloksesta. Mikrokuitumopin punaiset langat auttavat poimimaan hiuksia ja pienhiukkasia, kun taas valkoiset kuidut puhdistavat tahmeat tahrat ja pinttyneen lian. Jopa rasvatahrat puhdistuvat helposti muoviattioista ja laatoista.

Mopin pituutta voi säätää omaan pituuteen sopivaksi ja mopissa on ergonominen muotoilu ja pidennettävä säätövarsi. Tällä mopilla pääset vaikeasti tavoitettaviin nurkkiin ja koloihin helposti ja vaivatta. Sitruunan muotoinen moppipään muotoilu auttaa sinua pääsemään kaikkiin pieniin nurkkiin ilman, että joudut puhdistamaan niitä käsin. Suosittelemme SuperMocio Microfibre&Power lankamopin käyttöä yhdessä SuperMocio sangon ja puristimen kanssa.

TÄRKEIMMÄT EDUT

1

Sitruunanmuotoinen pää

Punaiset ja valkoiset mikrokuidut yhdistyvät XL-mopin sitruunanmuotoisessa päässä, joka on suunniteltu erityisesti vaikeasti tavoitettavien paikkojen tavoittamiseen ja virheettömään puhdistamiseen.
2

Poikkeukselliset kuidut

SuperMocio Microfibre & Power XL Mopissa yhdistyvät kahdet erityyppiset kuidut. Punaiset kuidut on suunniteltu hiusten ja karvojen poimimiseen, kun taas valkoiset kuidut liuottavat tahmeat tahrat.
3

Rasvanpoisto

Rasvatahrojen puhdistaminen voi joskus olla hankalaa. The SuperMocio Microfibre & Power Mopilla pääset eroon öljy- ja rasvatahroista helposti ja nopeasti.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, SuperMocio Microfibre & Power Mop on yhteensopiva Viledan SuperMocio Bucket & Torsion Wringer -sankon kanssa.
Aseta suuri mikrokuitumoppi jalkojesi viereen ja aseta jalka varovasti punaiselle muovipäälle. Vedä sitten kahva ylöspäin. Ole varovainen ja varmista, että kahva on asetettu sinusta poispäin eikä ole lähellä muita esineitä, jotka saattaisivat rikkoutua.
Valitettavasti mopin pää ei ole vaihdettavissa toiseen. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakastukeen: 0117 330 2277.
Suosittelemme käyttämään XL-moppia kiinteille lattioille, kuten vinyyli-, korkkimatto- ja laattalattioille (esimerkiksi kylpyhuone ja keittiö). Puulattioiden ja laminaattilattioiden puhdistuksessa suosittelemme varmistamaan, että mopin päästä on painettu pois ylimääräinen vesi ennen käyttöä. Purista mikrokuitulattiamoppia varovasti äläkä käytä liikaa vettä puulattioilla!
Jos mikrokuitulattiamoppia on käytetty paljon eikä sitä ole puhdistettu kunnolla käyttökertojen välillä, on mahdollista, että joudut pesemään mopin pään käsin, jotta saat pois likajäämät. Me suosittelemme pesemään tuotteen jokaisen käyttökerran jälkeen. Jos et puhdista tuotetta kuten on suositeltu, saatat joutua pesemään sen käsin. On aina hyvä idea huuhdella XL-moppi puhtaalla vedellä käytön jälkeen.
a brand of FREUDENBERG