Ihanteellinen herkkien lattiapintojen puhdistukseen – SuperMocio Soft liuskamoppi


Tukeva Vileda SuperMocio Soft liuskamoppi poistaa hellästi likaa ja pieniä roskia lattialta. Mopissa on 30% mikrokuitua ja liuskat ovat erittäin imukykyiset ja puhdistavat lattiat tehokkaasti. Pehmeää puhdistusta herkille lattiapinnoilla, klinkkerillä ja muovilla tällä pehmeällä mopilla.

Tuote-edut


1. Imukykyinen

Mopin keltaiset liuskat ovat erittäin imukykyiset ja imevät nesteet ja jopa rasvaisen lian kertapyyhkäisyllä. Tämä takaa nopean ja perusteellisen siivouskokemuksen, joka puhdistaa laatat ja lattiat.

2. Tukeva säätövarsi

Tehokkaan ja turvallisen pyyhkimiskokemuksen takaamiseksi mopissa on kiinteä ja vakaa varsi. Tämä on erittäin hyvä ominaisuus, jos vakaa pito on sinulle tärkeää.

3. Konepestävä

Mopin pää on helppo pestä. Irrota irrotettava pää mopin varresta ja laita se pesukoneeseen, jotta mopin kuiduista puhdistuvat kaikki likajäämät. Näin pidennät SuperMocio Soft Mopin käyttöikää ja parannat sen hygieenisyyttä.

LISÄTIETOA Vileda SuperMocio Soft liuskamopista

LISÄTIETOA Vileda SuperMocio Soft liuskamopista

Vileda SuperMocio Soft liuskamoppi puhdistaa hellävaraisesti lattiat ja laatat. Sitruunanmuotoinen pää on suunniteltu tekemään lattioiden pesemisestä helppoa ja moppi pääsee muotoilunsa ansiosta myös vaikeasti tavoitettaviin nurkkiin. Mopissa on erittäin pehmeät liuskat, jotka puhdistavat hellävaraisesti, mutta perusteellisesti. Toinen erinomainen ominaisuus on mopin hyvä imukyky. Moppi imee itseensä veden, öljyn ja muut nesteet. Mopissa on erittäin imukykyiset liuskat ja mikrokuitua, niin lopputuloksena on raidaton viimeistely ja puhtaat lattiat.

Mopin tukeva varsi mahdollistaa vakaan ja helpon otteen. Sitruunanmuotoisen moppipään ansiosta nurkat eivät ole enää ongelma. Moppi on konepestävä. Pehmeä moppi liukuu lattialla ja kerää itseensä likaa ja hiuksia kuin magneetti. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme moppi käytettävän Vileda SuperMocio sangon ja puristimen kanssa. Varmistaaksesi, että moppi on käyttövalmiina ja puhtaana joka käyttökerta, niin pese se aina käytön jälkeen koneessa.

TÄRKEIMMÄT EDUT

1

Sitruunanmuotoinen pää

XL-mopissa on valkoisia ja punaisia mikrokuituja, jotka on aseteltu sitruunanmuotoisesti, mikä on erityisen tehokas design nurkkien ja muiden vaikeasti tavoitettavien paikkojen perusteelliseen puhdistukseen.
2

Poikkeukselliset kuidut

SuperMocio Soft Mop erottuu joukosta poikkeuksellisella mikrokuitujärjestelmällä. Puhdistusmoppi imee tehokkaasti nesteitä.
3

Raidatonta lianpoistoa

Pehmeä moppi jättää jälkeensä puhtaan ja raidattoman lattian ainutlaatuisen mikrokuituteknologiansa ansiosta. Tämä pehmeä moppi poistaa tehokkaasti rasvaa ja muuta pinttynyttä likaa.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, SuperMocio Soft Mop on yhteensopiva useimpien Vileda-sankojen kanssa.
Aseta suuri mikrokuitumoppi jalkojesi viereen ja aseta jalka varovasti punaiselle muovipäälle. Vedä sitten varsi ylöspäin. Ole varovainen ja varmista, että varsi on asetettu sinusta poispäin eikä ole lähellä muita esineitä, jotka saattaisivat rikkoutua. Näin myös vaihdat mopin pään, kun on aika vaihtaa vanha pää uuteen.
Kyllä, voit käyttää samassa varressa seuraavia: SuperMocio 3Action XL, SuperMocio Microfibre ja Cotton, SuperMocio Microfibre Mop Clean & Collect sekä SuperMocio Microfibre & Power.
Voit käyttää SuperMocio Soft Mop -moppia useimmille lattioille. Tämä erittäin pehmeä moppi ei vahingoita pintoja tai lattioita, jos sitä käytetään varoen.
a brand of FREUDENBERG