Kevyt teline ulkokäyttöön - Aluminium 100 20m


Alumiinirakenteinen pyykinkuivausteline soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Alumiinirakenne on ruostumatonta, joten se on säänkestävä eikä sen paksut narut jätä vaatteisiin taitoksia. Alumiininen kuivausteline on kevytrakenteinen ja siinä on tilaa 1-2 koneelliselle pyykkiä.

Tuote-edut


1. Vedenkestävä

Pyykinkuivaustelineen alumiiniset XXL-narut on päällystetty vesitiiviiksi, jotta voit huoletta kuivattaa pyykkisi ulkona parvekkeella, puutarhassa tai patiolla. Teline ei ruostu.

2. 100 % alumiinia

Kevytrakenteisen pyykinkuivaustelineen rakenne on 100 % ruostumatonta alumiinia. Narut ovat erityisen paksut, jotta pyykkiin ei tule taitoksia kuivauksen aikana.

3. Sukkapidike

Pyykinkuivaustelineessä on kuivaustilaa 20 metriä ja lukittavat siivekkeet sekä sukkapidike, joka sopii sukkien ja muun pienen pyykin kuivaamiseen.

LISÄTIETOA Vileda Aluminium 100 kuivaustelineestä

LISÄTIETOA Vileda Aluminium 100 kuivaustelineestä

Olipa kesäinen leuto tuuli tai keväinen, viileä keli, kuivaa pyykki alumiinisella kuivaustelineellä ulkona, sillä se ei ruostu. Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu kuivausteline takaa jokapäiväisiin pyykkirutiineihisi maksimaalista mukavuutta. Lukittavien siivekkeiden ansiosta tämä hopeanvärinen, laadukas teline on helppo taittaa kasaan ja säilyttää se tilaa säästäen ja turvallisesti. Kuivaustelineen vahva materiaali on 100 % alumiinia. Materiaalinsa ansiosta on pyykinkuivausteline säänkestävä ja kevyt käsitellä.

Aluminium 100 telineessä on 20 metriä kuivaustilaa mahdollistaa suurten pyykkimäärien kuivattamisen kerralla (jopa 2 koneellista pyykkiä). Lisää kuivaustilaa saat, kun avaat pyykinkuivaustelineen molemmat siivekkeet. Voit myös ripustaa pyykkiä kuivumaan henkareissa näille siivekkeille. Painavimmat pyykit voi nostaa kuivumaan kuivaustelineen keskikohtaan ja pikkupyykkiä voi kuivattaa sukkapidikkeessä. Kuivaustelineessä on tukevat jalat, joiden ansiosta teline pysyy pystyssä haastavissakin sääolosuhteissa. Alumiiniset XXL-narut ovat erittäin tukevat. Sano hyvästit horjuville telineille! Ympärivuotiseen käyttöön ja jokapäiväisiin pyykinpesurutiineihin helpotusta tuomaan tarkoitettu alumiininen pyykinkuivausteline on ehdoton lisä vaatehuoltoosi. Sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöön!

UUSI ALUMIININEN PYYKINKUIVAUSTELINE

1

X-jalat

X-muotoiset jalat pitävät alumiinisen pyykinkuivaustelineen vakaasti pystyssä.
2

Kompaktin kokoinen ja kevytrakenteinen

Alumiinisilla tangoilla varustettu pyykinkuivausteline on kompaktin kokoinen ja painaa 2 kilogrammaa. Telinettä on kevyt siirtää paikasta toiseen.
3

Kokoontaitettava

Aluminium 100 -pyykinkuivausteline vie vain vähän tilaa ja se on helppo säilyttää kylpyhuoneen tai parvekkeen nurkassa, kun sen taittaa kasaan.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Pyykinkuivausteline käy sisällä kuivattamisen lisäksi myös ulkona kuivattamiseen, sillä se on vedenkestavää, ruostumatonta materiaalia.
Alumiinisen pyykinkuivaustelineen mitat avattuna ovat: korkeus 92, pituus 167, leveys 56 cm. Sen voi helposti laittaa kylpyhuoneeseen tai ulos parvekkeelle. Telineen voi taittaa kasaan eikä se vie paljon tilaa säilytettäessä.
Täysin avattuna Aluminium 100:ssa on kuivausalaa 20 metriä. Kuivaustila riittää mukavasti kahden pyykkikoneellisen kuivattamiseen.
Voit ripustaa märän pyykkisi kuivamaan alumiiniselle kuivaustelineelle ilman pyykkipoikia, XXL-narujen ansiosta. Paksut narut vähentävät myös pyykin rypistymistä.
a brand of FREUDENBERG