Tilaihme pyykinkuivausteline patteriin – Express 3mLämpöpatteriin kiinnitettävä Express pyykinkuivausteline on täydellinen ratkaisu pienen pyykin nopeaan kuivattamiseen pienessä tilassa. Vakaa ja vahva teline on luotetta kuivausteline keittiöpyyhkeille, sukille tai muulle pikkupyykille.

Product Highlights


1. Säädettävät kannakkeet

Voit säätää kannakkeita sopivaksi. Tämä antaa joustavuutta ja mukavuutta personoida pyykinkuivausteline juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

2. Vahva ja kestävä materiaali

Pyykinkuivausteline patteriin on kestävien kannakkeidensa ansiosta erittäin pitävä ja tukeva pyykkisi ripustamiseksi.

3. Kokoontaitettava

Taittamalla kuivausteline käytön jälkeen sen voi helposti säilyttää hyllykön takana tai kaapissa. Tuote säästää tilaa ja voidaan käyttää pienissäkin talouksissa.

LISÄTIETOA Viledan Express patterikuivaustelineestä

LISÄTIETOA Viledan Express patterikuivaustelineestä

Vileda Express patterikuivausteline on ihanteellinen lisä kotisi pikkupyykin kuivattamiseen. Kuivaustelineessä on 3 metriä kuivaustilaa ja sen voi helposti asettaa, taitettavien kannakkeidensa ansiosta, patterisi päälle. Se on helpostii siirreltävissä ja käytännöllisten, säädettävien kannakkeidensa ansiosta se sopii kaikenlaisiin pattereihin ja samankaltaisiin kohteisiin. Innovatiivisena lisänä sisätilojen pattereihin se antaa tilaa pyyhkeiden ja pikkupyykin nopeaan lämmittämiseen ja kuivattamiseen. Kuivaustelineen kuivausnarut ovat kestävät ja vakaat. Taitettavuutensa ansiosta se on erityisen kätevä pienemmissä tiloissa, kuten pienissä asunnoissa tai asuntoautoissa. Se sopii tietysti myös isompiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Hanki oma Express patterikuivausteline, joka on hyödyllinen lisä kuivaustelineisiisi ja saat sujuvaa ja tehokasta pikkupyykin kuivausta!

Näin käytät Vileda Express kuivaustelinettä patterissa

1

Avaa kuivausteline

Yksinkertaisesti avaa kuivausteline levittämällä sen kannakkeet.
2

Säädä pituus

Säädä kannakkeiden pituus kuivaustelineessä liikuttamalla niitä sopimaan patterisi mittojen kanssa.
3

Lukitse kannakkeet

Ripusta kannakkeet patteriisi niin, että se on tukevasti paikallaan. Voit nyt ripustaa pyykkisi kuivumaan telineen naruille.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Patterikuivaustelineessä voit kuivattaa mm. pieniä pyyhkeitä, siivousliinoja tai pikkupyykkiä. Älä kuivaa siinä suuria tekstiilejä, kuten verhoja tai vuodevaatteita.
Kyllä, patteripyykinkuivaustelineen rakenne tekee siitä hyvin yksinkertaisen käyttää. Taita vain säädettävät kannakkeet auki ja ripusta se patteriisi.
Kuivaustelineen mitat ovat 41 cm × 28,5 cm.
Patterikuivausteline painaa noin 422 g.
Kuivaustelineessä on 3 metriä hyödyllistä kuivaustilaa, joka on yleensä riittävä yhden pienen koneellisen pikkupyykin kuivaamiseen.
a brand of FREUDENBERG