Kompakti ulkokuivausteline – Sunshine Premium 40m


Vileda Sunshine Premium kompakti pyörivä ulkokuivausteline on helppo asentaa, valmistettu kestävästä materiaalista ja tarjoaa laajan 40 m kuivaustilan. Kuivaa vaatteet, petivaatteet, lakanat, verhot ja muut pyykit tehokkaasti ja nopeasti tällä tilaa säästävällä ulkokuivaustelineellä.

Tuote-edut


1. Säädettävä korkeus

Helposti säädettävä korkeus 1,60 m, jopa 1,90 m. Hyvästi ikävälle koukistukselle ja kumartumiselle intuitiivisen korkeuden säätämisen ansiosta.

2. 40 metriä kuivaustilaa

Sunshine Premium tarjoaa täysin laajennettuna 40 metriä kuivaustilaa pyykillesi. Tämä on tarpeeksi kolmelle täydelle koneelliselle pyykkiä.

3. Helppo asennus

Työnnä päävarsi maa-ankkuriin ja lisää ylempi taso muutamalla helpolla toimenpiteellä. Kompaktin pyörivän kuivaustelineen asennus kestää vain muutaman minuutin.

LISÄTIETOA Vileda Sunshine Premium ulkokuivaustelineestä

LISÄTIETOA Vileda Sunshine Premium ulkokuivaustelineestä

Pyykinkuivaus on oleellinen osa jokaisen kotitöitä. Suurin ongelma usein on, kun pyykkiä on paljon: "Mihin laitan nämä kuivumaan?". Monet perinteiset kuivaustelineet ovat suuria ja vievät tilaa, estävät liikkumisen ja kulkemisen ja tekevät kodista sotkuisen näköisen. Vileda Sunshine Premium kompakti ulkokuivausteline ratkaisee ongelman mikäli sinulla on edes pieni piha, sillä telinettä käytetään ja säilytetään ulkona.

Tämä ulkokuivausteline tarjoaa huimat 40 metriä kuivaustilaa eikä vie tilaa lähes lainkaan. Kompaktilla 2,20 metrin laajuudella tämä kuivausteline on täydellinen myös pieneen pihaan, puutarhaa sekä muihin ulkotiloihin. Kuivaustelineen tilaa säästävä muotoilu tarjoaa tarpeeksi kuivaustilaa kolmelle täydelle koneelliselle pyykkiä, sekä myös painaville tekstiileille, esimerkkeinä peitot, lakanat, petivaatteet ja pyyhkeet. Säältä suojaava suojahuppu sisältyy pakettiin, mikä mahdollistaa erityisen hyvän kestävyyden. Käytä suojahuppua, kun kuivausteline ei ole käytössä, jotta siihen ei kohdistu ulkoista vahinkoa, kuten ruostumista tai naarmuja. Tukeva alumiininen rakenne tekee kuivaustelineestä todella kestävän. Sunshine Premium ulkokuivaustelineellä on 3 vuoden takuu.

VILEDA SUNSHINE PREMIUM – NOPEA JA HELPPO ASENNUS

1

Valmistele päävarsi

Laita maa-ankkuri maaperään ja aseta alempi tanko niin, että se kiinnittyy tukevasti.
2

Lisää ylempi taso

Aseta ylempi taso alemman pylvään yläosaan ja kiinnitä ne, kunnes kaksi merkintää ovat samassa tasossa. Säädä sitten pääruuvia.
3

Säädä kuivausteline

Avaa kompakti pyörivä kuivausteline vetämällä kuivausnarut. Säädä kuivausnarujen korkeutta integroidulla vivulla ja käytä suojahuppua, kun kuivaustelinettä ei käytetä.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, käytännöllisen sateenvarjojärjestelmän ja kompaktin pyörivän muotoilun ansiosta kuivausteline on helppo asentaa maahan vain muutamalla vaiheella. Kuivaustelinettä on myös helppo hallita vivulla ja vetonarulla.
Tukeva alumiinimateriaali tekee tästä kompaktista pyörivästä kuivaustelineestä hyvin kestävän myös ulkoisia vahinkoja vastaan. Käytä kuivaustelineen mukana toimitettavaa suojahuppua, joka suojaa telinettä säältä ja ruostumiselta ja parantaa sen kestoa entisestään.
Taitettuna tämän ulkokuivaustelineen mitat ovat: • Leveys taitettuna: 120 cm • Syvyys taitettuna: 17,6 cm • Korkeus taitettuna: 15,1 cm
a brand of FREUDENBERG