Säädettävä kuivausteline – Surprise 20m


Vileda Surprise on säädettävä sisäkuivausteline, joka on täydellinen valinta, kun tilaa on rajoitetusti. Kuivaustelineen käytännöllinen ja kompakti muotoilu ja säätömahdollisuus sivusiivekkeiden ansiosta tarjoaa lisätilaa, mikä takaa käytännöllisen ja mukavan käytön.

Tuote-edut


1. Tuplasti pidempi

Vileda Surprise -kuivausteline on pidennettävä ja sen kuivaustilaa voidaan pidentää 110-178 cm. Kuivausteline tarjoaa tarpeeksi kuivaustilaa kahdelle pyykkikoneelliselle.

2. Paksua alumiinilankaa

Laajentavan kuivaustelineen kiskot ovat erittäin paksu ja valmistettu alumiinista, mikä tekee kuivausnaruista erittäin kestävät. Paksut kuivausnarut estävät vaatteiden rypistymisen. Vähemmän rypistymistä tarkoittaa helpompaa ja nopeampaa silitystä!

3. Ripustin pikkupyykille

Toinen erinomainen ominaisuus tässä pidennettävässä vaatteiden kuivaustelineessä on se, että se sisältää pienille asusteille, kuten sukille ja käsineille tarkoitetun ripustimen. Vaatteiden kuivaukseen ei tarvita myöskään pyykkipoikia, koska paksut narut estävät vaatteiden valumisen.

LISÄTIETOA Vileda Surprise säädettävästä kuivaustelineestä

LISÄTIETOA Vileda Surprise säädettävästä kuivaustelineestä

Oletko sinäkin kyllästynyt jatkuvaan kahden pyykkikoneellisen taiteilemiseen tai suuren pyykkimäärän asetteluun tavalliselle kuivaustelineelle? Mutta samalla ei löydy tarpeeksi säilytystilaa suuremmalle kuivaustelineelle? Sitten Vileda Surprise säädettävä vaatteiden kuivausteline on täydellinen ratkaisu juuri sinulle! Siinä on pidennettävät kuivausnarut, joiden ansiosta saat ripustettua kaiken tarvitsemasi. Voit myös käyttää telinettä suljettuna, jos sinulla on pienempi kuivausmäärä, tai avaa siivekkeet ja saat lisää kuivaustilaa suuremmille koneellisille. Kun siivekkeet ovat kiinni, on kuivausalan pituus 110 cm, mutta siivekkeitä avaamalla saadaan 178 cm kuivausalaa.

Kompaktin kokonsa ansiosta telinettä voi säilyttää melkein missä vain, riippumatta siitä, onko se kylpyhuoneessa, pöydän vieressä tai vain seinään nojaamassa. Vileda Surprise -kuivaustelineessä on pyörät, jotka tekevät telineen siirtämisestä helppoa ja vaivatonta, vaikka se olisi täynnä kuivuvia vaatteita. Tämän lisäksi telineessä on myös turvaliitos, joka varmistaa, että teline ei sulkeudu yllättäen, kun se on käytössä. Telineessä on myös pidike pienille asusteille, kuten sukille ja muulle pikkupyykille, joka pitää ne telineessä ilman pyykkipoikia. Vileda Surprise -kuivaustelineessä olevat alumiininarut ovat erittäin tukevat ja kestävät sekä erityisen paksut, mikä vähentää vaatteiden rypistymistä ja tekee paitojen silittämisestä nopeampaa ja helpompaa. Nyt sinun ei tarvitse koskaan enää odottaa vaatteiden ripustamista pesun jälkeen, sillä Vileda Surprise säädettävän kuivaustelineen ansiosta voit saada kaikki vaatteet kuivumaan kerralla. Kokeile ja ihastu!

TUOTTEEN OMINAISUUDET

1

Aseta kuivausteline

Kuivaustelineen äkillisen sulkeutumisen tai kaatumisen estämiseksi Surprise-kuivaustelineessä on helppokäyttöinen turvaliitos, joka pitää telineen varmasti auki ja vakaana. Aseta teline varovasti tasaiselle alustalle ennen käyttöä.
2

Ripusta pyykit

Avaamalla pidennettävät siivekkeet saat tarpeeksi kuivaustilaa kahdelle pyykkikoneelliselle. Käännä siivekkeet ja ripusta pyykit kuivumaan mukavasti ja tilavasti.
3

Käytännöllinen säilytys

Pidennettävä vaatteiden kuivausteline on taitettava X-jalkojen ansiosta. Käytännöllisen ja kompaktin muotoilun ansiosta, johon sisältyy myös integroidut pyörät, Vileda Surprise -kuivausteline on helppo säilyttää lähes missä vain, keittiössä, kylpyhuoneessa tai missä tahansa kotona.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Pidennettävä vaatteiden kuivausteline on suunniteltu sisäkäyttöön eikä sitä ole tarkoitettu ulkona käytettäväksi. Telinettä voi kuitenkin käyttää suojatuilla ulkoalueilla, kuten puutarhassa, terassilla tai parvekkeella.
Kompaktin kuivaustelineen mitat ovat 60,5 cm x 5 cm x 131,5 cm.
Erittäin paksut keskellä olevat pyykkinarut tässä pidennettävässä kuivaustelineessä ovat alumiinia, kun taas sivuttaiset narut ja kehys on valmistettu sinkkipäällysteisestä teräksestä.
Valitettavasti Vileda Surprise -kuivaustelineen korkeus on kiinteä eikä ole säädettävissä, mutta meillä on laaja valikoima kuivaustelineitä ja pyöriviä pyykkitelineitä niin sisä- kuin ulkokäyttöön, sekä lisäksi paljon muita kodinhoitotuotteita.
Jos sinulla on lisää kysymyksiä, palautetta tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella https://www.vileda.com/en_mena/contacts/ . Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan tuotekysymyksissä ja niihin liittyvissä ongelmissa.
a brand of FREUDENBERG