Kuivausteline lukittavilla siivekkeillä – Universal 18mVileda Universal kuivausteline tarjoaa käytännöllisen kuivausratkaisun. Tee vaatehuollosta helpompaa tällä kätevällä ja kevyellä kuivaustelineellä, jossa on taitettavat ja lukittavat siivekkeet ja kapea muotoilu.

Tuote-edut


1. Vanhva teräsrunko

Tämän kuivaustelineen runko on valmistettu tukevasta teräksestä, mikä tekee siitä vahvan ja kestävän, minkä ansiosta kuivausteline kestää reilusti painoa ilman taittumista.

2. Siivekkeet tarjoavat lisätilaa

Universal-kuivaustelineen taitettavat siivekkeet tarjoavat lisää kuivaustilaa, jos pyykkiä on paljon. Taittamalla siivekkeet telineessä on tilaa pienemmälle määrälle. Tämä mahdollistaa telineen mukautumisen tilaan sopivaksi.

3. Kapea rakenne

Universal-pyykkiteline on erittäin kapea ja kokoontaitettava, joten se vie vain vähän tilaa ja kompakti. Teline on helppo säilyttää pienessä tilassa käytännöllisen kokonsa puolesta ja se mahtuu moniin siivouskaappeihin.

LISÄTIETOA Vileda Universal kuivaustelineestä

LISÄTIETOA Vileda Universal kuivaustelineestä

Pyykinkuivaus on askare, joka saattaa turhauttaa, etenkin jos kuivausteline on kömpelö, vaikea käyttää ja sinulla on pieni tila. Käytä telineen keskiosaa pyykin kuivaukseen ja avaa siivekkeet, kun tarvitset lisätilaa. Avaamalla siivekkeet saat jopa 18 metriä kuivaustilaa. Kun pyykki on kuivunut voit helposti taittaa siivekkeet ja laittaa telineen kokoon, mikä säilytyksestä helppoa. Universal kuivaustelineen kapean muotoilun ansiosta se on helppo asettaa vaikka kaappiin säilytystä varten.

Tämä kuivausteline kestää vaatteita, pyyhkeitä ja peittoja. Tämän lisäksi Universal kuivaustelinettä voi siirtää toisessa jalassa olevien käytännöllisten pyörien ansiosta, joten sitä on helppo siirtää vaikka siinä roikkuisi pyykkiä.

VILEDA UNIVERSAL KUIVAUSTELINE

1

Turvallinen ja vakaa

Runko on varustettu intuitiivisella turvaominaisuudella, joka estää tahattoman taittumisen.
2

18 metriä kuivaustilaa

Täysin avattuna tämä ilmava kuivausteline tarjoaa jopa 18 metriä kuivaustilaa pyykin kuivaukseen.
3

Helppo kuljetus pyörillä

Pyykkitelinettä on helppo siirtää myös täynnä pyykkiä pohjassa olevien käytännöllisten pyörien ansiosta.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Maksimaalisella 18 metrin kuivaustilallaan Vileda Universal -kuivaustelineessä on tilaa kahdelle suurelle koneelliselle pyykkiä.
Teline painaa 2,69 kg ilman pyykkiä. Tämä helpottaa sen siirtämistä ympäri kotia.
Kyllä, kuivausteline on helppo siirtää paikasta toiseen käytännöllisten pyörien ansiosta, myös silloin, kun siinä on pyykkiä.
Täysin avattuna mitat ovat: 199 x 55 x 93 cm Suljettuna mitat ovat: 55 x 5 x 129 cm
Kyllä, Universal taitettava kuivausteline kestää monen painavan tekstiilin painoa tukevan ja vankan alumiinisen ja metallisen rakenteensa ansiosta. Huomioithan, että suuret tekstiilit pitää levittää kunnolla, jotta ne eivät peitä muita telineessä kuivuvia vaatteita. Muuten vaatteet eivät kuivu kunnolla.
a brand of FREUDENBERG