INT_Header_DI_00014436.jpg

Design and Innovation

Todelliset innovaatiot ovat seurausta tinkimättömästä keskittymisestä siihen miten tuotteitamme käytetään. Tehtävä saattaa olla eksponentiaalisesti hankalampi suorittaa, jos käytössä oleva tuote ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi kätevä. Varsinkin jos sitä käytetään päivittäin. Tämä haastaa meidät kehittämään jatkuvasti parempia ratkaisuja. Tuotteemme jokainen elementti ja toiminto on suunniteltu tekemään siivouksesta mahdollisimman helppoa. Siksi innovoimme yhdessä ihmisten kanssa, jotka luottavat tuotteisiimme korkeimpien standardien mukaisesti: asiakkaamme. Teemme tiivistä yhteistyötä käyttäjien kanssa yksilöidäksemme tarpeita, keskustellaksemme nykyisten tuotteiden parannuksista, kehittääksemme uusia prototyyppejä ja tuodaksemme markkinoille uusia ratkaisuja.

D&I 5.jpg

Huipputason innovaatiot ja aina sormi tekniikan pulssilla ovat Viledan tärkeimmät vahvuudet. Siksi keksintömme, kuten kuitukangas ja mikrokuituteknologiamme, ovat asettaneet alalle uudet standardit. Tuotteet, kuten Vileda Ikkunaliina, Glitzi, Super Mocio, Light&Soft talousliinat ja UltraMax levykehysmopit, ovat mullistaneet alansa ja ovat joissakin tapauksissa jopa yleisnimiä siivousvälineille.

D&I 4.jpg

Lukuisat patentit ja palkinnot ovat tunnustuksia kekseliäisyydestämme tuotekehityksessä ja suunnittelussa, kuten "red dot design" -palkinnot ja "iF Product Design Awards".

D&I 3.jpg
a brand of FREUDENBERG