Sopii kaikille koville lattiapinnoille – Steam höyrymoppiVileda Steam höyrymoppi lämpenee jopa 15 sekunnissa ja puhdistaa lattiat nopeasti ja helposti käyttäen kuumaa höyryä. Tämä höyrymoppi poistaa kaikki tahrat, lian ja rasvan ja sitä voidaan käyttää kaikilla kovilla lattiapinnoilla – jopa matoilla. Johdon pituus on 6 metriä.


Tuote-edut


1. Tuhoaa 99,9 % bakteereista

Tämä höyrymoppi tuhoaa onnistuneesta 99,9 % lattioilla olevista bakteereista ja mahdollistaa turvallisen ja hygieenisen ympäristön kotona.

2. Nurkkien sankari

Vileda Steam -höyrymopin avulla voit helposti puhdistaa myös vaikeasti tavoiteltavia nurkkia, kolmionmuotoisen höyrysuuttimen ansiosta. Kompakti koko ja käytännöllinen muotoilu tekevät siitä nopean ja helposti kulkevan kaikilla lattiapinnoilla.

3. Vaihtelevat höyryasetukset

Tämä erinomaisesti suoriutuva moppi tulee käytännöllisellä tehoasetuksella (jota voi säädellä minimistä maksimiin), jotta sitä voi käyttää myös herkillä pinnoilla.

LISÄTIETOA Vileda Steam höyrymopista

LISÄTIETOA Vileda Steam höyrymopista

Voit unohtaa kemikaalit ja haitalliset pesuaineet, koska tämän mopin puhdistusteho tulee mikrokuituliinasta ja kuumasta höyrystä, joka tuhoaa 99,9 % lattioilla olevista bakteereista. Käytännöllinen höyrymoppi soveltuu kaikille lattioille höyryasetuksen vuoksi, jonka avulla voit säädellä höyrytehoa lattiasta riippuen. Säädä höyrytehoa maksimista minimiin, kun puhdistat herkkiä lattioita. Moppia on helppo ohjata liikkuvan moppipään avulla. Mopin korkeus on 126 cm ja se painaa vain 2,3 kg, mikä tekee siitä kompaktin ja kevyen.

Mopissa on mikrokuituliina, joiden ansiosta tätä höyrymoppia voi käyttää niin puulattioiden puhdistukseen kuin mattojen raikastamiseenkin, kun olet asettanut mattosuuttimen paikoilleen. Ergonominen kahva tekee höyrymopin käytöstä vielä dynaamisempaa ja helpottaa mopin käsittelyä. Voit puhdistaa jopa 120 m² yhdellä täydellä vesisäiliöllä (400 ml). Jos asut paikassa, jossa on erittäin kalkkipitoista vettä, suosittelemme käyttämään ainoastaan suodatettua vettä höyrymopissa. Hanki oma höyrymoppi tänään ja tee päivittäisestä siivouksesta helppoa!

LISÄTIETOJA

1

Pyörivä pää

Helppokäyttöinen puhdistustuote, joka kulkee huonekalujen ympäri ja niiden alle, on myös varustettu käytännöllisellä kolmionmuotoisella muotoilulla, mikä helpottaa nurkkien puhdistamista.
2

2 mikrokuitupehmustetta

Kaksi pestävää mikrokuituliinaa, jotka poistavat rasvatahrat ja lian.
3

Mattojen puhdistus

Mopissa on kiinnitettävä mattojen puhdistusosa, joka helpottaa myös mattojen höyrypuhdistamista.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Höyrymoppia voi käyttää kaikilla lattiapinnoille ja siinä on eri höyryasetuksia. Höyrymoppia voi käyttää kerralla jopa 28 minuuttia yhdellä vesisäiliöllä.
Höyrypuhdistin toimii käyttämällä kolmea eri komponenttia: vettä, lämpötilaa ja painetta. Kuuma ja tehokas vesihöyry pehmentää pinttyneen lian liuottamalla sen. Paine irrottaa lian lattiasta, minkä jälkeen se pitää vain pyyhkiä mikrokuituliinalla.
Tässä höyrymopissa olevat mikrokuituliinat pyyhkivät lian höyrytehon aikana. Liinat on valmistettu 91% polyesteristä ja 9 % muista materiaaleista. Ne ovat pestäviä ja niitä voi käyttää monta kertaa.
Höyry haihtuu välittömästi ja jättää lattiat puhtaiksi. Jos sinulla on kohta, joka vaatii pidempää puhdistusta, voi siihen jäädä hieman vesijäämiä.
Ei, höyrymoppi ei korvaa pölynimuria ja sitä voi ainoastaan käyttää käytännöllisenä lisänä. Kun olet imuroinut, voit pestä lattioista ikävät tahrat. Höyry on myös hygieeninen tapa puhdistaa lattiat, mihin pölynimuri ei itsessään pysty.
a brand of FREUDENBERG