Suurille lattiapinnoille – Steam XXL höyrymoppiVileda Steam XXL on täydellinen hygieeninen ratkaisu lattiapintojesi puhdistukseen. Tämä käytännöllinen moppi säästää paljon aikaa ja puhdistaa suuret lattiapinnat helposti ja nopeasti erityisen suuren kokonsa ansiosta. Johdon pituus on 7 metriä.


Tuote-edut


1. Tuhoaa 99,9 % bakteereista

Tämän höyrypesurin kanssa ei tarvita kemikaaleja tai muita lattioita vahingoittavia puhdistusaineita, koska Steam XXL käyttää kuumaa höyryä, joka tuhoaa 99,9 % lattioilla olevista bakteereista ja muista epähygieenisistä jäämistä.

2. Valmis 15 sekunnissa

Tämä tehokas höyrypuhdistin toimii 1550 watin teholla ja lämpenee vain 15 sekunnissa, mikä nopeuttaa siivoamista.

3. Ihanteellinen suuriin kotitalouksiin

Vileda Steam XXL on ihanteellinen suurille kotitalouksille (alkaen 100m²), koska sen erityisen leveä 40 cm runko puhdistaa suuret tilat nopeasti, perusteellisesti sekä käyttämällä vähemmän aikaa kuin tavallinen moppi ja sanko.

LISÄTIETOA Vileda Steam XXL höyrymopista

LISÄTIETOA Vileda Steam XXL höyrymopista

Tämä höyrymoppi mahdollistaa suurten lattiatilojen puhdistamisen tehokkaasti, helposti ja perusteellisesti ja antaa sinulle enemmän aikaa mukavimpiin asioihin. Jos sinulla on suurempi kuin 100m² tila pestävänä, tulee tästä höyrymopista uusi kodinhoitotuotteiden suosikkisi. Siinä on erityisen leveä 40 cm levykehys, joka pesee suuren osan lattiaa kerralla. Kätevä muotoilu mahdollistaa myös nurkkien ja muiden vaikeiden paikkojen puhdistuksen, myös huonekalujen alta.

Monesti pelkkä lattioiden pyyhkiminen ei ole tarpeeksi, jos haluat puhdistaa lattiat perusteellisesti. Vileda Steam XXL auttaa sinua saavuttamaan hygieenisen puhtauden kotona sekä vähentää siivoamiseen kuluvaa aikaa. Höyrymoppi on tehokas ja hygieeninen sekä tuhoaa 99,9 % bakteereista, joka kertoo höyrymopin uskomattomasta pesutehosta moneen muuhun puhdistustuotteeseen verrattuna. Mopin käynnistäminen kestää vain 15 sekuntia! Vihreä LED-valo ilmoittaa, milloin Steam XXL on käyttövalmis. Höyrymopin etu tavallisiin moppeihin verrattuna on se, että tuote toimii täysin ilman puhdistusaineita, ainoastaan höyryllä. Näin takaamme myrkyttömän siivouskokemuksen kotona, joka ei aiheuta päästöjä. Jos sinulla on lapsia tai eläimiä, on etenkin tämä erityisen tärkeää. Höyrymopin kanssa tulee myös suutin, jonka ansiosta XXL-höyrymopia voi käyttää myös raikastamiseen vain muutamassa sekunnissa.

Voit myös säätää mopin höyrytehoa eri tehoasetusten mukaan, minkä ansiosta mopiia voi käyttää myös herkillä puulattioilla. Mukana tulevat myös kaksi mikrokuituliinaa sekä täyttökannu. Kestävät mikrokuituliinat ovat kestävät ja pestävät. Pese mikrokuituliinat pesukoneessa 60 asteessa ja käytä uudelleen. Hanki oma uusi Steam XXL ja minimoi kotitaloustöihin käyttämäsi aika!

Vileda Steam Plus XXL - tuoteominaisuudet

1

Ekologinen

Koska suuren höyrypesurin puhdistusteho tulee kuumasta höyrystä, ei sen kanssa tarvitse käyttää kemikaaleja. Käyttämällä luonnollista höyryä pidät ympäristön ja kotisi puhtaana ja turvallisena.

2

Uusi vesitankin ikkuna

Tarkista ikkunasta, onko veden lisääminen tarpeen.

3

Helppo varastoida

Höyrymopin säilyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Irrota vain kahva ja säilytä sitä missä tahansa pienessä tilassa.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Käsikäyttöinen lattiapuhdistin Steam XXL on suunniteltu ja valmistettu kaikille lattioille, niin puulle kuin laatoille. Höyrypuhdistin tuhoaa 99,9 % kaikista bakteereista.
Steam XXL on suurempi kuin edeltäjänsä, mutta se on kuitenkin helppo säilyttää, kun sitä ei käytetä. Höyrypuhdistin mahtuu tavalliseen siivouskaappiin ja vie melko vähän tilaa. Höyrypuhdistin painaa vain 2,3 kg, joten se on helppokäyttöinen ja helposti kuljetettavissa.
Älä laita säiliöön pesuainetta. Säiliö ei toimi pesuaineiden tai muiden kemikaalien kanssa. Höyrypuhdistin ei myöskään tarvitse mitään kemikaaleja puhtaan lopputuloksen saavuttamiseen. Suuri höyrypuhdistin käyttää höyrytehoa lattioiden ja mattojen puhdistamiseen ja luottaa ainoastaan luonnolliseen puhdistustehoon.
Kyllä, voit käyttää Steam XXL -höyrypuhdistinta kaikilla kovilla lattioilla, esimerkkeinä puu, laatta, vinyyli ja laminaatti. Huomioithan, että voit säätää höyrytehoa herkälle lattialle sopivaksi ja kokeilla sitä nurkassa ennen käyttöä.
a brand of FREUDENBERG