Header teaser_topic_turbo_1600x400.jpg position: relative

Mistä on kyse?

INT_CopyImage1_Floor3_00011140.jpg position: relative

Mistä on kyse?

Turbo on mikrokuitumopin ja sangon setti, jossa on integroitu kierrepuristin, jota voi painaa polkimella, joten veden puristaminen mopista ja toivotun kosteustason saaminen on helppoa.

Missä voin käyttää sitä?

INT_CopyImage2_Floor3_00011140.jpg position: relative

Missä voin käyttää sitä?

Turbo poljinsanko-moppisettiä voidaan käyttää kaikilla kovilla lattiapinnoila, mukaan lukien puu ja laminaatti – ei ole mitään syytä, miksei keittiössä voisi olla yksi moppi ja toinen olohuoneessa – jos kyseessä on kova lattia, Turbo on vastaus.

Kuinka se tulee muuttamaan kokemukseni mopeista?

INT_CopyImage3_Floor3_00011140.jpg position: relative

Kuinka se tulee muuttamaan kokemukseni mopeista?

Puhutaanpa ensin shown tähdestä – integroidusta kierrepuristimesta ja polkimesta. Käsittelimme aihetta jo aikaisemmin, mutta näin se toimii… Kun haluat puristaa moppia, asetat mopin puristimeen normaalisti, mutta sen sijaan, että sinun tarvitsisi käyttää omaa voimaasi mopin kiertämiseen, painat vain polkimella alas ja puristin pyörii ja poistaa ylimääräisen veden. Voit jopa säädellä mopin kosteuden määrää painamalla poljinta enemmän tai vähemmän – eikö olekin hienoa?

INT_CopyImage4_Floor3_00011140.jpg position: relative

Siirtykäämme itse moppiin. Moppi on mikrokuitua, joka irrottaa ja kerää kaikki pienet, ikävät liat, ja mikrokuidun avulla siivouksessa ei tarvitse käyttää puhdistusaineita, sillä se on tarpeeksi tehokas tekemään puhdasta jälkeä pelkällä vedellä.

INT_CopyImage5_Floor3_00011140.jpg position: relative

Moppipää on muotoiltu mahdollisimman ergonomisesti, jotta pääset kaikkiin hankaliin nurkkiin ja kulmiin – juuri sinne minne likaa kerääntyy eniten!

INT_CopyImage6_Floor3_00011140.jpg position: relative

Viimeiseksi, me Viledalla tiedämme, kuinka ärsyttävää se voi olla, kun kannat ja kaadat vettä moppaussangosta ja se roiskuu kaikkialle, koska sangon koko ja muotoilu eivät ole hyviä. Siksi Turbon sangossa on horisontaalinen kahva sekä integroitu kädensijanpidin, joka auttaa kantamisessa ja estää ei-toivottua roiskumista.
a brand of FREUDENBERG