Hankaussieni herkille pinnoille – Pur Active 2 kplKoe kitkattoman tehokasta puhdistusta keittiössä Vileda Pur Active hankaussienellä, joka käsittelee herkimmätkin pinnat hellävaraisesti, naarmuttamatta. Puhdista pinttyneet padat ja kattilat, kuten myös herkät Teflon-pinnat tällä tehokkaalla sienellä.


Tuote-edut


1. Puhdistaa naarmuttamatta

Puhdista tehokkaasti kaikki erilaiset padat ja pannut patentoidulla Teflon®-hankaussienellä. Saat niistä hohtavan puhtaat, naarmuttamatta.

2. Poistaa pinttynyttä likaa ja tahroja

Teflon®-hankaussienen perusteellinen puhdistusvoima irrottaa ja poistaa jopa pinttyneimmän, kiinnipalaneen lian.

3. Ihanteellinen muotoilu

Hankaussienen karhennettu puoli poimii lian tehokkaasti puhdistettavalta pinnalta. Hankauspinnan patentoidun teknologian ansiosta tämä Teflon® hankaussieni ei naarmuta puhdistettavia pintoja.

LISÄTIETOA Vileda Pur Active hankaussienestä

LISÄTIETOA Vileda Pur Active hankaussienestä

Tee päivittäisistä patojen ja kattiloiden puhdistamisesta Vileda Pur Active hankaussienen avulla nopea ja helppo askare. Tämä tehokas ja erittäin imukykyinen Teflon®-hankaussieni on erinomainen valinta patojen ja kattiloiden nopeaan ja tehokkaaseen puhdistamiseen. Tehokkaalla PurActive-pinnoitteella varustettu hankaussieni on paljon perusteellisempi ja kestävämpi kuin mikään yleisistä selluloosasienistä. Se irrottaa ja poistaa jopa pinttyneimmän, pohjaan palaneen lian eikä se jätä naarmuja, vaikka hankaus olisikin voimallista. Osta oma Pur Active hankaussieni nyt tahrattoman keittiön avuksi ja koe uusi, korkealaatuisen siivoamisen aikakausi patentoiduilla hankaussienillämme.

KÄTEVÄ KÄYTÖSSÄ

1

Hellävaraista puhdistusta

Erityinen patentoitu hankauspinta on hellävarainen kaikille pinnoille, myös tarttumattomille pinnoitteille, kuten Teflon®.

2

Perusteellista puhtautta

Viledan patentoitu PurActive-pinnoite tehoaa likaan kuin likaan, irrottaen ja poistaen sen puhdistettavalta pinnalta.
3

Helppo huuhtoa

Voit huuhtoa hankaussienen helposti vain vedellä ja saippualla. Voit pestä ja käyttää sientä uudelleen monta kertaa ennen kuin se tarvitsee heittää pois. Vaihda sieni, kun se ei enää puhdistu.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Pakkaus sisältää kaksi hankaussientä. Voit tietysti ostaa useamman pakkauksen kerralla ja täydentää varastosi valmiiksi.
Vileda Pur Active hankaussienen käyttöä ei ole tiukkaan rajattu keittiön alueelle. Voit poistaa sillä tarhoja myös kylpyhuoneessasi. Hankaussienen pääasiallinen käyttökohde ei kuitenkaan ole kylpyhuone, joten suosittelemme sinne Vileda Glitzi Jumbo Soft XXL hankaussientä, joka on suunniteltu erityisesti kylpyhuoneen eri pinnoille.
Astioiden tiskaamisen lisäksi voit käyttää Pur Active hankaussientä esimerkiksi alumiinisen tiskialtaan ja -tason puhdistukseen.
Pur Active hankaussieni kykenee puhdistamaan jopa öljyiset tahrat ja -jäämät, mutta suosittelemme kuitenkin käyttämään sopivaa puhdistusainetta sen kanssa.
PurActive-pinnoite voi olla liian voimakas hienommille kankaille ja vaatteille. Suosittelemme muita välineitä tekstiilien puhdistamiseen.
a brand of FREUDENBERG