Hankaussieni herkille pinnoille – Active Scrub


Koe kitkattoman tehokasta puhdistusta keittiössä Vileda Active Scrub hankaussienellä, joka käsittelee herkimmätkin pinnat hellävaraisesti, naarmuttamatta. Puhdista pinttyneet padat ja kattilat, kuten myös herkät Teflon-pinnat tällä tehokkaalla sienellä.

Tuote-edut


1. Puhdistaa naarmuttamatta

Puhdista tehokkaasti kaikki erilaiset padat ja pannut patentoidulla Teflon®-hankaussienellä. Saat niistä hohtavan puhtaat, naarmuttamatta.

2. Poistaa pinttynyttä likaa ja tahroja

Teflon®-hankaussienen perusteellinen puhdistusvoima irrottaa ja poistaa jopa pinttyneimmän, kiinnipalaneen lian.

3. Ihanteellinen muotoilu

Paksun Teflon®-hankaussienen sivuilla on urat sormille, jotka takaavat pitävän ja varman otteen.

LISÄTIETOA Vileda Actice Scrub hankaussienestä

LISÄTIETOA Vileda Actice Scrub hankaussienestä

Tee päivittäisistä patojen ja kattiloiden puhdistamisesta Vileda Active Scrub hankaussienen avulla nopea ja helppo askare. Tämä tehokas ja erittäin imukykyinen Teflon®-hankaussieni on erinomainen valinta patojen ja kattiloiden nopeaan ja tehokkaaseen puhdistamiseen. Tehokkaalla PurActive-pinnoitteella varustettu hankaussieni on paljon perusteellisempi ja kestävämpi kuin mikään yleisistä selluloosasienistä. Se irrottaa ja poistaa jopa pinttyneimmän, pohjaan palaneen lian eikä se jätä naarmuja, vaikka hankaus olisikin voimallista. Ergonomisen muotoilun ansiosta sivuilla olevat urat antavat mukavan otetuntuman. Osta oma Active Scrub hankaussieni nyt tahrattoman keittiön avuksi ja koe uusi, korkealaatuisen siivoamisen aikakausi patentoiduilla hankaussienillämme.

KÄTEVÄ MUOTOILU

1

Hyvä ote

Tartu kiinni hankaussienen ergonomisiin uurteisiin ja koe erittäin kätevä hankaussienen käyttö.
2

Perusteellista puhtautta

Viledan patentoitu PurActive-pinnoite tehoaa likaan kuin likaan, irrottaen ja poistaen sen puhdistettavalta pinnalta.
3

Helppo huuhtoa

Voit huuhtoa hankaussienen helposti vain vedellä ja saippualla. Voit pestä ja käyttää sientä uudelleen monta kertaa ennen kuin se tarvitsee heittää pois. Vaihda sieni, kun se ei lähde enää puhtaaksi.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Muotoiltuja, paksuja Active Scrub hankaussieniä on yksi kappale ja ohuita sieniä 2 kpl.
Vileda Active Scrub hankaussienen käyttöä ei ole tiukkaan rajattu keittiön alueelle. Voit poistaa sillä tarhoja myös kylpyhuoneessasi. Hankaussienen pääasiallinen käyttökohde ei kuitenkaan ole kylpyhuone, joten suosittelemme sinne Vileda Glitzi Jumbo Soft XXL hankaussientä, joka on suunniteltu erityisesti kylpyhuoneen eri pinnoille.
Uunipatojen, pannujen ja tiskipöydän puhdistuksen lisäksi voit käyttää Active Scrub hankaussientä esimerkiksi perunoiden pesuun.
Active Scrub kykenee puhdistamaan jopa öljyiset tahrat ja jäämät, mutta suosittelemme kuitenkin käyttämään sopivaa puhdistusainetta sen kanssa.
PurActive-pinnoite voi olla liian voimakas hienommille kankaille ja vaatteille. Suosittelemme muita välineitä tekstiilien puhdistamisessa.
a brand of FREUDENBERG