Hohtavan puhtaat keraamiset liedet – Active Scrub keraamisen lieden puhdistussieni


Vileda Active Scrub keraamisen lieden puhdistussieni on naarmuttamaton ja suunniteltu erityisesti keraamisille liesille. Se irrottaa ja poistaa tehokkaasti kiinni palaneen lian. Se imee pinttyneen lian vain vähällä vaivalla ja jopa ilman puhdistusaineita: Vileda Active Scrub keraamisen lieden puhdistussieni vie keraamisten liesien puhdistamisen täysin uudelle tasolle ja on vastaus päivittäiseen keraamisten liesien puhdistukseen!

LISÄTIETOA Vileda Active Scrub keraamisen lieden puhdistussienestä

LISÄTIETOA Vileda Active Scrub keraamisen lieden puhdistussienestä

Vileda Active Scrub keraamisen lieden naarmuttamaton hankaussieni on kaksipuolinen keraamisten tasojen puhdistusväline, joka tekee kaikista muista puhdistusvälineistä (lähes) tarpeettomia. Pidä aina tämä hellävarainen hankaus- ja kiillottava sieni lähettyvillä, sillä naarmuttamaton hankaussieni mikrokuituliinapuolineen antaa hohtavan ja raidattoman lopputuloksen. Uusi keraaminen lietesi pysyy kuin uutena ja puhtaana. Tämä naarmuttamaton hankaussieni tekee muista keittotason puhdistussienistä tarpeettomia. Nyt ovat palaneet lasikeraamiset liedet ovat historiaa. Testaa ja ihastu! Pinttynyt lika ei enää ole ongelma, joten sano hyvästit puhdistusaineille. Tee puhdasta ja kiiltävää kanssamme!

Naarmuttamaton hankaussieni

1

Kohokuvioitu rakenne

Kohokuvioitu rakenne auttaa tehokkaasti ja helposti pääsemään eroon pintaan pinttyneestä liasta.
2

Hankauspuoli

Sienen karkeassa hankaavassa puolessa on käytetty samaa Ceran®-materiaalia kuin keraamisen lieden pinnalla, jolloin kova kovaa vastaan poistaa kaiken lian niiden välistä.
3

Mikrokuituliinapuoli

Sientä ei tarvitse vaihtaa kesken puhdistuksen vaan käännä se ja toisella puolella mikrokuituliinapuoli. Viimeistele sillä hohtavan puhdas, kuiva ja raidaton lopputulos.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Suosittelemme odottamaan keraamisen liesitason jäähtymistä ennen puhdistamista, koska hankaussieni ei ole lämmönkestävää materiaalia. Kun liesi on jäähtynyt tarpeeksi, kastele sieni ja aloita puhdistus sienen karkealla hankauspuolella.
Se riippuu siitä, kuinka lika, rasva ja tahrat ovat pinttyneet keraamiselle liedellesi. Jossain tapauksissa, kun liedellä on runsaasti tahroja tai hankaussientä käytetään ensimmäistä kertaa erittäin likaiselle liedelle, voidaan käyttää tavallista tiskiainetta tai erityistä keraamisten keittotasojen puhdistusainetta, jotta maksimoidaan hankaussienemme teho.
Tämä riippuu jälleen keraamisen liesitasosi likaisuudesta ja käyttötahdista. Hankaussieni on pitkäikäinen ja se kestää kauan päivittäisessä käytössä. Hanki uusi sieni, kun hankauspuolesta ei lika enää huuhtoudu pois.
Keraamiset- ja induktioliedet ovat molemmat lasikeraamisia liesiä. Jokaisen lieden pinta on hiukan erilainen, mutta ne ovat silti lähes identtisiä. Meidän naarmuttamaton ja hankaava sienemme sopii siksi molempien puhdistamiseen naarmuttamatta kummankaan pintaa.
Sienen tummansinisellä hankaavalla puolella voi pestä myös kattiloita ja patoja. Suosittelemme kuitenkin, että käytät eri sientä lieden ja kattiloiden/patojen puhdistukseen.
a brand of FREUDENBERG