Hohtavan puhtaat keraamiset liedet – Ceran keraamisen lieden puhdistussieniVileda Ceran keraamisen lieden puhdistussieni on naarmuttamaton ja se on suunniteltu erityisesti keraamisille liesille. Sieni sopii myös induktioliesille. Se irrottaa ja poistaa tehokkaasti kiinni palaneen lian. Sieni imee pinttyneen lian vain vähällä vaivalla ja jopa ilman puhdistusaineita: Vileda Ceran keraamisen lieden puhdistussieni vie keraamisten liesien puhdistamisen täysin uudelle tasolle ja on vastaus päivittäiseen keraamisten liesien puhdistukseen!


LISÄTIETOA Vileda Ceran keraamisen lieden puhdistussienestä

LISÄTIETOA Vileda Ceran keraamisen lieden puhdistussienestä

Vileda Ceran keraamisen lieden naarmuttamaton hankaussieni on kaksipuolinen keraamisten tasojen puhdistusväline, joka tekee kaikista muista puhdistusvälineistä (lähes) tarpeettomia. Pidä aina tämä hellävarainen hankaus- ja kiillottava sieni lähettyvillä, sillä naarmuttamaton hankaussieni mikrokuituliinapuolineen antaa hohtavan ja raidattoman lopputuloksen. Uusi keraaminen lietesi pysyy kuin uutena ja puhtaana. Tämä naarmuttamaton hankaussieni tekee muista keittotason puhdistussienistä tarpeettomia. Nyt ovat palaneet lasikeraamiset liedet ovat historiaa. Testaa ja ihastu! Pinttynyt lika ei enää ole ongelma, joten sano hyvästit puhdistusaineille. Tee puhdasta ja kiiltävää tulosta kanssamme!

Naarmuttamaton hankaussieni

1

Kohokuvioitu rakenne

Kohokuvioitu rakenne auttaa tehokkaasti ja helposti pääsemään eroon pintaan pinttyneestä liasta.
2

Hankauspuoli

Sienen karkeassa hankaavassa puolessa on käytetty samaa Ceran®-materiaalia kuin keraamisen lieden pinnalla, jolloin kova kovaa vastaan poistaa kaiken lian niiden välistä.
3

Mikrokuituliinapuoli

Sientä ei tarvitse vaihtaa kesken puhdistuksen vaan käännä se ja toisella puolella mikrokuituliinapuoli. Viimeistele sillä hohtavan puhdas, kuiva ja raidaton lopputulos.

Tuote-ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Suosittelemme odottamaan keraamisen liesitason jäähtymistä ennen puhdistamista, koska hankaussieni ei ole lämmönkestävää materiaalia. Kun liesi on jäähtynyt tarpeeksi, kastele sieni ja aloita puhdistus sienen karkealla hankauspuolella.
Se riippuu siitä, kuinka lika, rasva ja tahrat ovat pinttyneet keraamiselle liedellesi. Jossain tapauksissa, kun liedellä on runsaasti tahroja tai hankaussientä käytetään ensimmäistä kertaa erittäin likaiselle liedelle, voidaan käyttää tavallista tiskiainetta tai erityistä keraamisten keittotasojen puhdistusainetta, jolla maksimoidaan hankaussienemme teho.
Tämä riippuu keraamisen liesitasosi likaisuudesta ja käyttötahdista. Hankaussieni on pitkäikäinen ja se kestää kauan päivittäisessä käytössä. Hanki uusi sieni, kun hankauspuolesta ei lika enää huuhtoudu pois.
Keraamiset- ja induktioliedet ovat molemmat lasikeraamisia liesiä. Jokaisen lieden pinta on hiukan erilainen, mutta ne ovat silti lähes identtisiä. Meidän naarmuttamaton ja hankaava sienemme sopii siksi molempien puhdistamiseen naarmuttamatta kummankaan pintaa.
Sienen tummansinisellä puolella voi pestä myös kattiloita ja patoja. Suosittelemme kuitenkin, että käytät eri sientä lieden ja kattiloiden/patojen puhdistukseen.
a brand of FREUDENBERG