Teräshankaussieni – Glitzi Inox 2 kplTehokas Glitzi Inox teräshankaussieni on täydellinen pohjaan palaneen ja pinttyneen lian poistaja. Tämä kestävä teräshankaussieni sopii ihanteellisesti vaativan ja pinttyneen lian poistamiseen kestäviltä pinnoilta kuten kattiloista, grillistä ja pariloista.


Tuote-edut


1. Tehty ruostumattomasta teräksestä

Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla hankaussienillämme on uskomattoman hyvä kestävyys ja teho laadukkaan materaalin ansiosta. Terässpiraalipallo on valmistettu parhaasta ruostumattomasta teräksestä eikä se siksi ruostu.

2. Spiraalimainen muotoilu

Pallomaisen rakenteen asiosta siitä saa hyvän otteen.

3. Tehokasta hankausta

Käytä erittäin kestävää ja tehokasta terästä puhdistamaan jopa kaikkein pinttyneimmätkin palaneet liat parilasta ja grillistä.

LISÄTIETOA Vileda Glitzi Inox teräshankaussienestä

LISÄTIETOA Vileda Glitzi Inox teräshankaussienestä

Vileda Glitzi Inox teräshankaussienellä poistat nopeasti ja tehokkaasti kaikki liat ja tahrat kattiloistasi, grillistä ja muilta kestäviltä pinnoilta. Sen muotoilu tekee siitä tehokkaan työkalun, jolla poistat hetkessä palaneet ja pinttyneet liat. Innovatiivisen spiraalimuotoilunsa ansiosta siitä saa ergonomisen otteen ja puhdistaminen sujuu miellyttävästi. Hankaussieni on 100 % puhdasta ruostumatonta terästä, minkä ansiosta se on pitkäikäinen, kestävä ja luotettava talouden puhdistusväline. Hanki oma teräksinen spiraalihankaussienesi nyt ja totea Viledan ruostumattoman teräksisen hankaussienen arvo jokapäiväisten puhdistusvälineidesi joukossa.

KÄTEVÄ MUOTOILU

1

Mukava kädessä

Spiraalinmuotoinen teräshankaussieni on miellyttävä käsitellä, jopa ilman käsineitä käytettynä.
2

Tehokas vähemmällä vaivalla

Erittäin tehokas spiraalinmuotoinen hankaussieni poistaa jopa palaneet liat suurilta pinnoilta.
3

Yllättävän kestävä

Laadukkaan ja kestävän materiaalinsa ansiosta voit käyttää tätä teräksistä hankaussientä uudelleen ja taas uudelleen.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja hankaussieniämme käytetään pääasiallisesti pohjaan palaneen ja pinttyneen lian poistoon kestäviltä pinnoilta. Testaa kuitenkin aina ensin huomaamattomalla alueella. Herkkien pintojen puhdistamiseen tulisi käyttää jotakin meidän hellävaraisempia hankaussieniä kuten Active Scrub keittiön hankaussientä tai Glitzi Jumbo Soft XXL kylpyhuonesientä.
Käytää teräshankaussieniä vain kestäville pinnoille kuten padoille ja pariloille. Voit huoletta käyttää meidän ruostumatonta teräshankaussientä naarmuttamatta näitä pintoja tai jättämättä muita jälkiä, mikäli seuraat sienen käyttöohjeita.
Teräshankaussieni puhdistaa tehokkaasti pinttyneet tahrat lattialta, mutta sitä tulee käyttää vain paikallisesti. Testaa teräshankaussientä kuitenkin ensin huomaamattomalla alueella. Asianmukaiseen lattioiden puhdistamiseen suosittelemme säätövarrellisia mikrokuitumoppeja.
a brand of FREUDENBERG