Laadukas teräshankaussieni – Glitzi Power Inox 2kpl


Teräshankaussienemme on hygieenisempi ja viisi kertaa tehokkaampi kuin tavallinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu hankaussieni. Pehmeän sienisisuksen ansiosta tämä hankaussieni on helppo huuhdella ja tuntuu miellyttävältä kädessä. Teräspannujen, kattiloiden, grillien ja uunien puhdistaminen hoituu mukavasti ja tehokkaasti.


Tuote-edut


1.

Kestävä rakenne

Hankaussienessä on sienisisus sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pintamateriaali. Tämä materiaaliyhdistelmä on kestävä, imukykyinen ja poistaa tehokkaasti pinttynyttä likaa.

2.

Hygieeninen

Viledan teräshankaussieni on helppo huuhdella ja puhdistaa huolella juoksevan veden alla, ilman että siihen jää pinttynyttä likaa tai bakteereja.

3.

Tehokas

Pinttyneen lian, palaneen rasvan ja ruokajäämien puhdistuksessa tämä sieni on parhaimmillaan. Liat irtoavat nopeasti ja helposti!

LISÄTIETOA Vileda Glitzi Power Inox teräshankaussienestä

LISÄTIETOA Vileda Glitzi Power Inox teräshankaussienestä

Jatkuva hankaus ei tunnu loppuvan koskaan. Löydätkö jatkuvasti likaa, palanutta ruokaa ja rasvaa hellalta ja ruokajäämiä ruostumattomista teräskattiloista ja -pannuista, joiden tulisi kiiltää puhtaina? Pinttyneen lian puhdistaminen ei ole aina niin helppoa. Monesti keittiövälineiden ja uunin puhdistuksessa kestää jonkin aikaa, kun niihin on palanut kiinni ruokaa tai jos olet unohtanut puhdistaa niitä säännöllisesti. Varmista, että käytät metallista hankaussientä, joka tuo kaivatun puhtaan kiillon takaisin keittiöösi! Pehmeä Glitzi Power Inox teräshankausieni on hellävarainen käsille myös ilman kumikäsineitä ja pääsee varmasti uunin jokaiseen koloon ja nurkkaan.

Sieni tulee huuhtoa/pestä huolella jokaisen käytön jälkeen, niin se on käyttövalmiina ja puhtaana seuraavaa kertaa varten. Sano hyvästit pinttyneelle lialle Vileda Glitzi Inox -metallisen hankaussienen avulla, joka poistaa vaikeammankin lian vain muutamalla pyyhkäisyllä. Pakkauksessa on 2 kpl.

MONIKÄYTTÖINEN TERÄSHANKAUSSIENI

1

Keittiössä

Tämä metallinen hankaussieni on täydellinen tiskipöydän, pesualtaan ja uunin puhdistukseen jokaisessa keittiössä.
2

Terassilla

Sieni on oiva apu terassilla ja kesäkeittiössä grillin ja muurikkapannun puhdistamiseen.

3

Keittiötarvikkeille

Tavalliset keittiöpyyhkeet tai talouspaperi ei ole tarpeeksi tehokas pannujen ja kattiloiden puhdistamiseen, jossa on usein paljon palaneita ruokajäämiä. Käytä sen sijaan tätä kestävää metallista hankaussientä.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Viledan Glitzi Power Inox on suunniteltu suorakulmaisella muotoilulla, joka istuu käteen aivan kuin perinteiset hankaussienet tai puhdistusliinamme.
Mukavuuden ja käytännöllisyyden puolesta tässä monipakkauksessa on kaksi tehokasta sientä, mikä myös tekee niiden säilytyksestä helppoa.
Ei vahingoita. Metallinen hankaussienemme puhdistaa kattilat ja pannut tehokkaasti tuotteita naarmuttamatta tai vahingoittamatta.
Jos sinulla on kysyttävää puhdistustuotteistamme tai kodinhoidosta, mene osoitteeseen https://www.vileda.com/int/contacts/ josta löydät yhteystietomme. Asiakaspalvelumme aina valmis auttamaan.
a brand of FREUDENBERG