Laadukas teräshankaussieni – Glitzi Power Inox 2kplTeräshankaussienemme on hygieenisempi ja viisi kertaa tehokkaampi kuin tavallinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu hankaussieni. Pehmeän sienisisuksen ansiosta tämä hankaussieni on helppo huuhdella ja tuntuu miellyttävältä kädessä. Teräspannujen, kattiloiden ja grillien puhdistaminen hoituu mukavasti ja tehokkaasti.


Tuote-edut


1.

Kestävä rakenne

Hankaussienessä on sienisisus sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pintamateriaali. Tämä materiaaliyhdistelmä on kestävä, imukykyinen ja poistaa tehokkaasti pinttynyttä likaa.

2.

Hygieeninen

Viledan teräshankaussieni on helppo huuhdella ja puhdistaa huolella juoksevan veden alla, ilman että siihen jää pinttynyttä likaa tai bakteereja.

3.

Tehokas

Pinttyneen lian, palaneen rasvan ja ruokajäämien puhdistuksessa tämä sieni on parhaimmillaan. Liat irtoavat nopeasti ja helposti!

LISÄTIETOA Vileda Glitzi Power Inox teräshankaussienestä

LISÄTIETOA Vileda Glitzi Power Inox teräshankaussienestä

Jatkuva hankaus ei tunnu loppuvan koskaan. Löydätkö jatkuvasti likaa, palanutta ruokaa ja rasvaa sekä ruokajäämiä ruostumattomista teräskattiloista ja -pannuista, joiden tulisi kiiltää puhtaina? Pinttyneen lian puhdistaminen ei ole aina niin helppoa. Monesti keittiövälineiden ja grillin puhdistuksessa kestää jonkin aikaa, kun niihin on palanut kiinni ruokaa tai jos olet unohtanut puhdistaa niitä säännöllisesti. Pehmeä Glitzi Power Inox teräshankausieni on hellävarainen käsille myös ilman kumikäsineitä.

Sieni tulee huuhtoa/pestä huolella jokaisen käytön jälkeen, niin se on käyttövalmiina ja puhtaana seuraavaa kertaa varten. Sano hyvästit pinttyneelle lialle Vileda Glitzi Inox -metallisen hankaussienen avulla, joka poistaa vaikeammankin lian vain muutamalla pyyhkäisyllä. Pakkauksessa on 2 kpl.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Viledan Glitzi Power Inox on suunniteltu suorakulmaisella muotoilulla, joka istuu käteen aivan kuin perinteiset hankaussienet tai puhdistusliinamme.
Mukavuuden ja käytännöllisyyden puolesta tässä monipakkauksessa on kaksi tehokasta sientä, mikä myös tekee niiden säilytyksestä helppoa.
Testaa hankaussientä aina pienelle huomaamattomalle alueelle ennen käyttöä. Teräshankaussieni saattaa aiheuttaa naarmuja aroille pinnoille.
Jos sinulla on kysyttävää puhdistustuotteistamme tai kodinhoidosta, mene osoitteeseen https://www.vileda.com/int/contacts/ josta löydät yhteystietomme. Asiakaspalvelumme aina valmis auttamaan.
a brand of FREUDENBERG