Värikäs hankaussieni keittiöön – PurActive Colors 4kplMuuta päivittäinen puhdistus hauskaksi ja viihdyttäväksi kokemukseksi näillä Viledan sateenkaarenvärisillä sienillä. Jokaisessa pakkauksessa on 4 eriväristä sientä: punainen, oranssi, sininen ja vihreä.

Tuote-edut


1. 4-in-1-pakkaus

Tässä uskomattoman tehokkaassa puhdistussetissä on 4 hankaussientä. Jokaisessa on erivärinen päällyskerros, joka tuo ihanan värikästä tyyliä keittiöösi.

2. Täydellinen keittiövälineille

Jokainen monivärinen hankaussieni on täydellinen puhdistamaan kattilat, pannut ja ruokailuvälineet. Tukevat kerrokset mahdollistavat tehokkaan puhdistuksen.

3. 100 % polyuretaania

Viledan hankaussienet ovat 100 % polyuretaania, joka on uskomattoman kestävä ja luotettava materiaali sekä paljon kestävämpi kuin tavalliset hankaussienet.

LISÄTIETOA Vileda PurActive Colors hankaussienistä

LISÄTIETOA Vileda PurActive Colors hankaussienistä

Pinttyneiden patojen puhdistaminen voi olla kaikkea muuta kuin miellyttävä askare. Monet tavalliset hankaussienet eivät myöskään jätä keittiövälineitä perusteellisen puhtaiksi, etenkin mitä tulee patojen ja kattiloiden puhdistamiseen, mikä taas saa meidät käyttämään enemmän aikaa puhdistukseen. Viledan sateenkaarenväristen PurActive Colors hankaussienien ansiosta puhdistaminen voi olla nyt hauskempaa. Jokaisessa pakkauksessa on neljä eriväristä sientä ja sateenkaaren värit: sininen, oranssi, vihreä ja liila. Tuo keittiöön väriä tällä hauskalla setillä, joka tuo siivoukseen uutta motivaatiota ja iloa. Tämä sieni on hellävarainen keittiön pinnoille ja tehokas pinttyneelle lialle. Erittäin imukykyinen sieni rikkoo pinttyneen lian pinnan ja imee lian nopeasti itseensä vain sekunneissa. Hanki oma Vileda PurActive Colors hankaussienisetti ja nauti värikkäästä ja tehokkaasta siivouksesta.

PU COLORS 4 HANKAUSSIENEN UUSI PARANNETTU DESIGN

1

Erittäin imukykyinen

Kostuta sateenkaarenvärinen sieni ja se on käyttövalmis. Erittäin imukykyinen materiaali imee vettä nopeasti.
2

Vaikuttava hankaus

Eliminoi nopeasti ja tehokkaasti viimeiset rippeet liasta tai rasvasta tehokkaan polyuretaanin ansiosta.
3

Virheetöntä siivousta

Puhdista helposti jokainen värikäs hankaussieni käytön jälkeen tiskialtaassa, jotta voit käyttää sitä heti uudelleen ilman jäljellä olevia likahiukkasia.

Ominaisuudet

a brand of FREUDENBERG