Harja kaikkialle – 3Action


Vileda 3Action edistyksellinen ja moderni siivousharja on kehitetty tehokkaaseen sisätilojen ja terassien siivoamiseen ja lakaisuun jokapäiväisessä käytössä. Kolme erilaista kuitutyyppiä yhdistyvät yhdeksi tehokkaaksi harjaksi, mikä takaa erittäin tehokkaan ja tasaisen lakaisun.

Tuote-edut


1. 3Action-kuidut

Kolme eri kuitutyyppiä ja erilaista väriä yhdistyvät yhdeksi äärimmäisen tehokkaaksi harjaksi, jolla onnistuu nopea ja perusteellinen lattioiden puhdistaminen.

2. Tehokkaat harjakset

Tehokkaat harjakset keräävät kaiken lian nopeasti ja varmasti. Lika on myös helppo puhdistaa harjaksista. Erilaisten kuitujen yhdistelmä tekee harjalla siivoamisesta erittäin helppoa ja tehokasta.

3. Toimii monilla lattiapinnoilla

Mukautuvana kumiharjana 3Action käy monille erilaisille lattiapinnoille, esimerkkeinä laminaatti, laatat, muovi tai puu. Käyttökohteita voivat olla terassi, patio, keittiö, kylpyhuone tai olohuone.

LISÄTIETOA Vileda 3Action-siivousharjasta

LISÄTIETOA Vileda 3Action-siivousharjasta

Koe innovaatio Viledan 3Action harjassa!. Toisin kuin tavalliset harjat, ainutlaatuinen kolmikuiturakenne antaa nopean ja perinpohjaisen siivouskokemuksen erilaisilla lattiapinnoilla, vain muutamalla harjanvedolla. Olemme lisänneet äärimmäisten ohuiden mustien harjasten alueen erittäin pientä ja hienoa likaa ja pölyhiukkasia varten, mikä auttaa pääsemään eroon pienimmistäkin murusista lattialla. Isommat roskat tarttuvat harmaanväriseen harjakseen, joka kerää myös lemmikkien karvat ja isommat nukkamäärät. Harjan ulommaiset, punaiset harjakset ovat perusteelliseen nurkkien siivoamiseen ja ne ulottuvat vaikeisiin paikkoihin, niin hankaliin kulmauksiin kuin myös huonekalujen väliin. Jämäkät ja kestävät harjakset on valmistettu kierrätetystä PET-muovista, mikä takaa materiaalin joustavuuden ja ympäristöystävällisen valmistusprosessin. Kuten kaikissa Viledan tuotteissa, kannatamme kestävää kehitystä.

3Action siivousharjan käyttäminen ei vaadi erityistä voimaa siivotessasi lattioita. Harja on hyvin kevytrakenteinen ja lopettaa väsyttävät kumartelut ja kurkottelut jokapäiväisiä siivousrutiineja suorittaessasi ja sitä on helppoa ja vaivatonta säilyttää. Tutustu myös meidän muihin tuotteisiimme, kuten korkealaatuisiin mikrokuitumoppeihimme. Vaihda vanha rikkalapiosi ja harjasi ja hanki nyt Vileda 3Action harja. Saat tällä siivousvälineellä terassisi tai joka ikisen laatan kodistasi loistavan ja säkenöivän puhtaaksi.

TEHOKAS SIIVOUS

1

Yhdistä kierrevarteen

Kätevä harja on yhteensopiva kaikkien Viledan kierrevarsien kanssa.
2

Vain vähän painetta harjan käsittelyyn

Kitkattomien kuitujen ansiosta harja tarvitsee vain vähän painetta liikuteltaessa sitä lattialla.
3

Tarkkaa nurkkien siivousta

Yletät hankalimpiinkin kulmiin harjan punaisilla nurkkaharjaksilla.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

3Action-harja sopii pehmeytensä ansiosta monille sisätilojen lattiatyypeille. Voit käyttää sitä laminaatilla, muovilla, puulattialla tai laattalattialla, eikä se jätä naarmuja lattiaan.
Kaikki harjamme ovat yhteensopivia Viledan kierrevarsien kanssa, joilla saat kätevän ja mutkattoman käytettävyyden.
Kyllä voit. 3Action-siivousharjan harmaa harjakset keräävät hiukset ja karvat jämäkällä muotoilullaan, mikä tekee siivousharjasta erittäin hyödyllisen talouksissa, joissa on kissoja, koiria tai muita lemmikkieläimiä.
Päätarkoituksena 3Action-harjalla on toimia sisätiloissa ja terasseilla. Mikäli et omista varsinaista ulkoharjaa, voidaan tuotetta käyttää myös ulkotiloissa, kuten sisäänkäynnin lakaisemiseen tai muissa vastaavissa alueissa. Suosittelemme hankkimaan pidempää ulkokäyttöä varten siihen tarkoitetun harjan.
Kyllä. Kolmen eri tyyppisen kuidun yhdistelmä tekee siivousharjastamme erittäin joustavan työkalun siivousvälineiden maailmassa. Nurkkien siivoaminen ja huonekalujen alta lakaiseminen onnistuu hetkessä.
a brand of FREUDENBERG