Kätevä rikkalapio ja harja – Lyhytvartinen rikkasettiVileda Lyhytvartinen rikkasetti on erinomainen rikkalapio- ja harjasetti, kun tarvitaan nopeaa ja helppoa lakaisemista. Ihanteellinen harja, joka pyyhkii pölyä, likaa ja suurempia roskia vaivatta. Helpota päivittäisiä siivousaskareita tällä kätevällä ja tehokkaalla harjasetillä.

Tuote-edut


1. Sisältää harjan ja rikkalapion

Tämä tuote tulee täydellisenä settinä ja sisältää rikkalapion sekä harjan helppoon ja nopeaan siivoukseen. Tarvikkeet toimivat käsi kädessä ja ne on tarkoitettu yhdessä käytettäviksi.

2. 2in1-kuituharja

Erittäin ohuet kuidut harjassa keräävät pienimmätkin pölyhiukkaset ja pääsevät myös hankaliin paikkoihin, joten saat perusteellisen puhtaan lopputuloksen.

3. Ergonominen lyhyt kahva

Muiden rikkalapioiden ja harjojen sijaan, jossa on pitkät ja kömpelöt varret, on tässä Viledan rikkalapio- ja harjasetissä ergonominen lyhyt varsi, mikä tekee siivouksesta mukavampaa.

LISÄTIETOA Vileda Lyhytvartisesta rikkasetistä

LISÄTIETOA Vileda Lyhytvartisesta rikkasetistä

Nopean murujen ja roskien poistoon olemme kehittäneet Vileda Lyhytvartisen rikkasetin, joka tekee siivouksesta tehokasta ja miellyttävää. Innovatiivinen 2in1-järjestelmä yhdistää pehmeät erittäin ohuet mustat harjakset, joka poistaa pienimmätkin pölyhiukkaset ja yhdessä karkeampien punaisten kuitujen kanssa, joka puhdistaa suuret roskat. Käytä rikkasettiä keittiössä, eteisessä, mökillä, ihan kaikkialla missä tarvitaan pientä murujen ja roskien poistoa.

Käyttömukavuutta parantaa rikkalapion ergonomisesti muotoiltu varsi, mikä tekee sen käsittelystä mukavaa, sekä kätevä liitäntä, joka mahdollistaa harjan liittämisen rikkalapioon helpolla liikkeellä ja tekee setin säilytyksestä kompaktia ja käytännöllistä. Lisäksi rikkalapiossa on kuminen etureuna, joka auttaa lian keräämisessä.

TEHOKAS RIKKALAPION KÄSITTELY

1

Liitä ja yhdistä

Käytä käytännöllistä liitäntäjärjestelmää, jolla voit liittää harjan ja rikkalapion yhteen, mikä säästää säilytystilaa.
2

Tehokas nurkkien puhdistus

Tavoita myös vaikeat nurkat ja pienet tilat tehokkailla harjan päässä olevilla punaisilla kuiduilla.
3

Kestävät harjakset

Kestävät 2-in-1-puhdistusharjakset eivät taitu tai irtoa pitkäaikaisessakaan käytössä, mikä takaa harjan erinomaisen kestävyyden.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Viledan rikkalapio- ja harjasettiä voi käyttää kaikilla pinnoilla, jotka tarvitsevat puhdistusta, kuten tiili-, puu-, laminaatti- tai alumiinipinnoilla. Älä harjaa pintoja, jotka ovat märkiä, teräviä tai kuumia, jotta harjakset pysyvät siisteinä ja vahingoittumattomina.
Rikkalapio- ja harjasettiä voidaan käyttää ulkotilojen, kuten asfaltin ja kivetyksen harjaamiseen. Huomioithan kuitenkin, että jos harjaa käyttää jatkuvasti ulkotilojen lakaisemiseen, sen harjakset saattavat vahingoittua jonkin ajan kuluttua. Pitkäaikaiseen ulkotilojen lakaisemiseen suosittelemme suurta luutaa rikkalapion ja harjan sijaan. Valikoimastamme löytyy myös paljon erilaisia ulkotilojen harjoja ja monta erilaista luutaa, joten tutustu Viledan verkkokauppaan ja valitse sieltä sinun tarpeisiisi sopiva harja. Meiltä löydät myös muita kodinhoitotarvikkeita, kuten puhdistusmoppeja, kumiharjoja, moppeja tai uuden wc-harjan.
Vaikka Short Handle Dustpan Standard -setin harjaa voi käyttää pölyhuiskuna pöytätasojen ja huonekalujen puhdistamiseen, sen harjakset ovat liian kovia pitkäaikaiseen puhdistukseen ja se saattaa vahingoittaa herkkiä pintoja ajan myötä. Toistuva pölynpyyhkimistä varten suosittelemme valitsemaan harjan, jossa on hienommat harjakset, kuten esimerkiksi vuohenkarvaharjan.
Kyllä, tuotteillamme on 3 vuoden takuu, jotta voimme tarjota täydellisen asiakastyytyväisyyden.
a brand of FREUDENBERG