Kertakäyttökäsineet luonnonkumista – Natural Latex


Vileda Natural Latex on valmistettu luonnonkumista ja ne ovat puuterittomat ja hellävaraiset kertakäyttökäsineet, jotka takaavat optimaalisen suojan ja parhaan hygienian käsillesi. Nämä joustavat ja monikäyttöiset käsineet on valmistettu 100% luonnonkumista ja ne käyvät molempiin käsiin, antaen erinomaisen tuntoherkkyyden kuin ne olisivat toinen iho.


Tuote-edut


1. Monipuoliseen käyttöön

Nämä käsineet ovat ihanteelliset kaikenlaiseen päivittäiseen työskentelyyn. Tarvitsipa sinun askarrella, siivota tai touhuta puutarhassa – nämä kestävät ja joustavat käsineet sopivat kaikkeen tähän.

2.

Kumpaankin käteen

Nämä kertakäyttöiset, repeämättömät käsineet käyvät niin vasempaan kuin myös oikeaan käteen ja ovat helpot ja nopeat pukea ja ottaa pois.

3. Puuterittomat

Vileda Natural Latex -käsineet ovat puuterittomat ja juuri siksi erityisen hellävaraiset. Puuteroiduissa käsineissä on suurempi allergioiden riski, koska lateksiproteiinit kerääntyvät puuteriin.

LISÄTIETOA Viledan Natural Latex luonnonkumikäsineistä

LISÄTIETOA Viledan Natural Latex luonnonkumikäsineistä

Vileda Natural Latex kertakäyttöiset käsineet on valmistettu 100 % luonnonkumista eli lateksista, mikä tekee niistä erittäin kestävät ja joustavat. Nämä monikäyttöiset käsineet helpottavat monta arjen askaretta ja takaavat ihanteellisen suojan ja hygienian. Nämä puuterittomat lateksikäsineemme ovat ihanteelliset keittiön ja kylpyhuoneen siivoamiseen. Ne sopivat myös hiustenvärjäämiseen, koska ne suojaavat käsiäsi värjäytymästä samalla värillä kuin hiusvärisi. Repeämättömyytensä vuoksi Viledan Natural Latex -käsineitä voidaan myös käyttää kevyissä puutarhatöissä kuten mullanvaihdossa.

Miellyttävän ja mukavan istuvuuden vuoksi Natural Latex käsineet ovat helpot ja nopeat pukea ja ottaa pois, ilman että ne tarttuvat käsiisi. "Kumpi käsine kumpaan käteen" -ongelma myös poistuu, sillä voit pukea käsineemme molempiin käsiin. Valkoiset puuterittomat kertakäyttökäsineet eivät tarjoa vain erinomaista liikkuvuutta ja tuntoherkkyyttä. Ne myös estävät käsiä hikoilemasta, mikä voi olla lateksikäsineitä käytettäessä valtava ongelma näppäryyttä vaativissa tehtävissä. Lateksisten, puuteroitujen käsineiden käyttäminen ei allergisoi pelkästään lateksille allergisia, sillä korkea lateksiproteiinipitoisuus kerääntyy jauheeseen ja voi ärsyttää muidenkin ihoa. Tätä ongelmaa ei enää ole meidän Natural Latex käsineissämme. Käsineitä on saatavilla 10 ja 40 kappaleen pakkauskoossa.

HELPPO KÄSITELLÄ

1

Helppo käsitellä

Lateksikäsineemme ovat nopeat ja helpot pukea ja vetää pois, jopa märillä käsillä. Ne myös käyvät molempiin käsiin.
2

Monikäyttöiset

Nämä hellävaraiset luonnonkumikäsineet ovat vedenpitävät, hypoallergeeniset (vähemmän allergeenisia reaktioita aiheuttavat) ja joustavat. Monikäyttöisyys tekee niistä kätevän apuvälineen kodin siivouksessa, remontoinnissa, askartelussa ja puutarhanhoidossa.
3

Kuin toinen iho

Natural Latex puuterittomat luonnonkumikäsineet ovat kestävät ja monikäyttöiset käsineet, jotka tarjoavat maksimaalisen tuntoherkkyyden. Joustavan materiaalinsa ansiosta niillä työskentely takaa myös erinomaisen liikkuvuuden.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Natural Latex kertakäyttöisiä käsineitä on useita eri kokoisia. Niitä on saatavilla S/M- ja M/L-kokoisina, jotta ne sopivat täydellisesti. Yhden koon kumikäsineissä tuntoherkkyys voi hävitä niiden liiallisen väljyyden vuoksi.
Puuterittomat kumikäsineemme takaavat optimaalisen suojan ja hygieenisyyden taloustöissä, mutta valitettavasti ne eivät ole steriilit.
Kyllä tietenkin ovat. Lateksikäsineemme sopivat astioiden pesuun vedenpitävyytensä ansiosta, mutta ne ovat myös emäksenkestävät eivätkä geelit tai voiteet läpäise niiden materiaalia.
a brand of FREUDENBERG