Elintarvikkeiden käsittelyyn sopivat – Food Safe nitriilikertakäyttökäsine 40kpl


Vileda Food Safe nitriilikertakäyttökäsineet sopivat erityisen hyvin elintarvikkeiden käsittelyyn sekä lateksiallergikoille. Käsineiden materiaali on 100 % puuteroimatonta nitriiliä. Yksi pakkaus sisältää 40 nitriilikäsinettä.


Tuote-edut


1. Kestävä 100 % nitriili

Nämä lateksittomat, pehmeästä ja lipeämättömän otteen antavasta materiaalista valmistetut käsineet ovat korkealuokkaista nitriiliä. Repeämättömät käsineet ovat puuterittomat, mutta kätesi eivät hikoile. Valmistettu ilman lateksia, joten ne sopivat täydellisesti lateksiallergikoille.

2. Ihanteellinen ruoankäsittelyyn

Näillä kertakäyttöisillä nitriilikäsineillä voidaan ruokaa käsitellä turvallisesti. Ohuet käsineet ovat ideaaliset keittiötyöskentelyssä, sillä ne ovat repeämättömät ja kestävät öljyä ja rasvaa. Käsineet estävät myös hajujen tarttumisen käsiin, esimerkiksi leikattaessa sipulia tai valkosipulia.

3. ECARF-laatusinetti

Hypoallergeeniset nitriilikäsineet sopivat erinomaisesti lateksiallergiaa kärsiville. ECARF-laatusinetti takaa allergiaystävälliset tuotteet.

LISÄTIETOA Vileda Food Safe nitriilikertakäyttökäsineistä

LISÄTIETOA Vileda Food Safe nitriilikertakäyttökäsineistä

Nämä erittäin laadukkaat nitriilistä valmistetut kertakäyttökäsineet antavat pitoa ja suojaa kun käsittelet ruokaa, peset astioita tai siivoat kotia. Lateksittomat nitriilikäsineet ovat ihanteelliset erityisesti silloin, kun käsitellään ja tehdään ruokaa. Nitriilikäsineiden selkeän värin ansiosta huomaat helposti jos vahingossa leikkaat käsineistä palan, erotat palan selkeästi ruoan joukosta. 

Nämä käsineet minimoivat allergiariskejä ja sopivat sinulle, jolla on lateksiallergia. Käsineet eivät sisällä puuteria. Valitse nämä miellyttävät käsineet, mikäli sinulla on herkkä iho ja haluat käsitellä ruokaa tai siivota kotisi hiostuttamatta käsiäsi. Yksi merkittävä laatutekijä näissä kestävissä käsineissä on hyvä pito, jolloin otteesi ei luista. Käsineet kestävät öljyä, rasvaa ja vettä, jonka takia ne sopivat erinomaisesti keittiössä työskentelyyn ja kylpyhuoneen siivoamiseen. Siivoaminen nitriilikäsineiden kanssa on tehokasta ja kätevää. Näiden lateksivapaiden käsineiden ohuen ja pehmeän materiaalin ansiosta säilytät hyvän tuntuman. Non-slip-menetelmä takaa hyvän ja varman pidon käsiteltäessä esineitä käsineet kädessä. Korkealaatuiset nitriilikäsineet ovat repeämättömät, vaikka ovat erityisen ohuet. Pakkauksessa on 40 käsinettä. Hanki omat lateksittomat käsineet ja suojaa kätesi askareita tehdessäsi!

NITRIILIKÄSINEET

1

Herkälle iholle

Lateksittomien nitriilikäsineiden erityisen pehmeä materiaali tekee niistä ihanteelliset lateksiallergikoille ja muille herkkäihoisille.
2

Erinomainen pito

Käsineet istuvat hellästi käsiesi ympärille ja ovat varustettu luistamattomalla pinnalla.

3

Puuteroimattomat

Näitä vedenpitäviä nitriilikäsineitä ei ole puuteroitu, jotta kätesi eivät hikoile.

Ominaisuudet

a brand of FREUDENBERG