Elintarvikkeiden käsittelyyn sopivat – Food Safe nitriilikertakäyttökäsine 40kpl


Vileda Food Safe nitriilikertakäyttökäsineet sopivat erityisen hyvin elintarvikkeiden käsittelyyn sekä lateksiallergikoille. Käsineiden materiaali on 100 % puuteroimatonta nitriiliä. Yksi pakkaus sisältää 40 nitriilikäsinettä.


Tuote-edut


1. Kestävä 100 % nitriili

Nämä lateksittomat, pehmeästä ja lipeämättömän otteen antavasta materiaalista valmistetut käsineet ovat korkealuokkaista nitriiliä. Repeämättömät käsineet ovat puuterittomat, mutta kätesi eivät hikoile. Valmistettu ilman lateksia, joten ne sopivat täydellisesti lateksiallergikoille.

2. Ihanteellinen ruoankäsittelyyn

Näillä kertakäyttöisillä nitriilikäsineillä voidaan ruokaa käsitellä turvallisesti. Ohuet käsineet ovat ideaaliset keittiötyöskentelyssä, sillä ne ovat repeämättömät ja kestävät öljyä ja rasvaa. Käsineet estävät myös hajujen tarttumisen käsiin, esimerkiksi leikattaessa sipulia tai valkosipulia.

3. ECARF-laatusinetti

Hypoallergeeniset nitriilikäsineet sopivat erinomaisesti lateksiallergiaa kärsiville. ECARF-laatusinetti takaa allergiaystävälliset tuotteet.

LISÄTIETOA Vileda Multi Sensitive nitriilikertakäyttökäsineistä

LISÄTIETOA Vileda Multi Sensitive nitriilikertakäyttökäsineistä

Ruoan käsittelyssä, astioiden pesussa ja kodin siivouksessa apunasi erittäin laadukkaat nitriilikäsineemme antamaan pitoa ja suojaa. Lateksittomat nitriilikäsineet ovat ihanteellisesti erityisesti silloin, kun käsitellään ja tehdään ruokaa. Nitriilikäsineiden selkeän värin ansiosta vältyt siltä, jos vahingossa leikkaat käsineitä pilkkoessasi ruokaa, huomaat helposti ruoan joukkoon joutuneen palan.

Nämä käsineet minimoivat allergiariskejä ja sopivat sinulle, jolla on lateksiallergia. Käsineet eivät sisällä puuteria. Valitse nämä miellyttävät käsineet, mikäli sinulla on herkkä iho ja haluat käsitellä ruokaa tai siivota kotisi hiostuttamatta käsiäsi. Luistamaton ote on yksi merkittävä laatu näiden kestävien käsineiden ominaisuuksista. Käsineet kestävät öljyä, rasvaa ja vettä, ja siitä syystä ne sopivat erinomaisesti työskennellessä keittiössä ja kylpyhuoneessa. Siivoaminen nitriilikäsineiden kanssa on tehokasta ja kätevää. Näiden lateksivapaiden käsineiden ohuen ja pehmeän materiaalin ansiosta säilytät hyvän tuntuman. Non-slip-menetelmä takaa hyvän ja varman pidon käsiteltäessä esineitä käsineet kädessä. Korkealaatuiset nitriilikäsineet ovat repeämättömät, vaikka ovat erityisen ohuet. Pakkauksessa on 40 käsinettä. Hanki omat lateksittomat käsineet ja suojaa kätesi askareita tehdessäsi!

NITRIILIKÄSINEET

1

Herkälle iholle

Lateksittomien nitriilikäsineiden erityisen pehmeä materiaali tekee niistä ihanteelliset lateksiallergikoille ja muille herkkäihoisille.
2

Erinomainen pito

Käsineet kietoutuvat hellästi käsiesi ympärille ja ovat varustettu luistamattomalla pinnalla.
3

Hikoamattomat

Näitä vedenpitäviä kumikäsineitä ei ole puuteroitu, jotta kätesi eivät hikoile.

Ominaisuudet

a brand of FREUDENBERG