Pintakuvioinnin ansiosta hyvin pitävät– Super Grip talouskäsineetErittäin kestävät Vileda Super Grip luonnonkumikäsineiden pintakuvioinnin ansiosta käsineillä saa vakaan, pitävän otteen. Ne on pehmeät ja mukavat käyttää jokapäiväisissä askareissa: siivouksessa, remontoinnissa ja vaikka puutarhan hoidossa.

Tuote-edut


1.

Vedenpitävät

Lateksikäsineet pitävät kädet kuivina ja ne ovat ihanteelliset päivittäiseen siivoukseen.

2.

Hyvä pito

Sormien ja kämmenen kohokuvionnin ansiosta erittäin hyvä pito.

3. Turvallisesti pestävät

Pese siivouskäsineet helposti huuhtelemalla ne aina käytön jälkeen. Näin ne pysyvät raikkaina pitkään.

LISÄTIETOA Vileda Super Grip talouskäsineistä

LISÄTIETOA Vileda Super Grip talouskäsineistä

Ihanteelliset talouskäsineet ovat kestävät, joustavat, mukavat ja pitävät.  Siksi olemme kehittäneet Vileda Super Grip talouskäsineet. Käsineet on valmistettu erittäin kestävästä luonnonkumista ja nämä käsineet kestävät painetta ja venytystä, pysyen silti erittäin mukavina käyttää. Käsineet ovat vedenkestävät, mutta silti hengittävät ja tarjoavat varman suojan käsille ja estävät ikävää käsien hikoilua. Tämän lisäksi käsineet kestävät lämpöä, joten voit käyttää niitä kuumassa ja kylmässä vedessä. Super Grip käsineitä voi käyttää monissa kodin askareissa esimerkkeinä tiskaus, siivous tai remontointi. Hanki oma käytännöllinen pari luonnonkumista valmistettuja, hyvin pitäviä talouskäsineitä ja tee päivittäisistä siivousaskareista turvallisia ja helppoja Vileda Supergrip -käsineiden avulla.

HYVÄ OTE

1

Vedenkestävä lateksikumi

Nämä lateksikäsineet ovat vedenpitävät, mikä tekee niistä ihanteelliset päivittäiseen siivoukseen.
2

Mukavasti pitävät käsineet

Nämä lateksikäsineet on valmistettu vedenpitävästä, rikkoutumattomasta materiaalista, joka suojaa kämmeniä ja sormia. Käsineissä on pehmeä puuvillavuori, joka tuo mukavuutta.
3

Turvallisesti pestävät

Pese siivouskäsineet helposti ja turvallisesti käsin huuhtelemalla niitä pesualtaassa. Kestävä lateksi on pestävä ja uudelleen käytettävä.

Ominaisuudet

a brand of FREUDENBERG