100% Microfibre recycled siivousliina 3 kplVileda Microfibre recycled siivousliina on mikrokuituliina, joka on valmistettu 100% kierrätysmateriaalista. Tämä tekee liinasta ympäristöystävällisen ratkaisun kotisi siivoustarpeisiin.  

  • 100% kierrätysmateriaalista valmistettu mikrokuituliina
  • Valmistettu PET-kierrätyspulloista
  • Kestävän kehityksen mukainen siivousliina
  • Erinomainen puhdistusteho
  • Raidattoman puhdas siivousjälki
  • 100% mikrokuitumateriaalin ansiosta erittäin imukykyinen

Missä ja miten käyttää Vileda Microfibre recycled siivousliinaa

Vileda Microfibre recycled siivousliina on ihanteellinen keittiön ja kylpyhuoneen puhdistukseen kotisi muiden tilojen lisäksi. Mikrokuidut irrottavat likaa vaivattomasti. Jopa rasvatahrat ja pienet muruset eivät ole ongelma tälle siivousliinalle. Voit käyttää liinaa ilman pesuaineita, mikrokuidut puhdistavat pinnat tehokkaasti jopa pelkällä vedellä. Pienet mikrokuidut poimivat lian vaivattomasti. Valitse mikrokuituliinoista ympäristöystävällisempi vaihtoehto, ja osta oma Vileda Microfibre recycled siivousliinasi nyt!

Tuote-edut


1.

Kierrätysmateriaali

Liina on valmistettu 100% kierrätysmateriaalista, joka on peräisin PET-pulloista. Tämä tekee liinasta kestävämmän ja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon siivoustarpeisiisi.

2.

Erinomainen puhdistustulos

Tämä kierrätysmateriaalista valmistettu laadukas mikrokuituliina puhdistaa helposti ja luotettavasti roiskeet sekä lian jättäen kotisi säihkyvän puhtaaksi.

3.

Korkea imukyky

Mikrokuidun ansiosta liina on erittäin imukykyinen ja luotettava, vaikka kyseessä olisi suuri määrä vettä tai nestettä. Siksi liina soveltuu erinomaisesti myös hanojen ja altaiden puhdistukseen jättäen ne raidattoman puhtaiksi.

a brand of FREUDENBERG