INT-LIC-page-header.jpg

LOVE IT CLEAN

 

Love it Clean on panoksemme, ei ainoastaan kotimme, vaan myös ympäristömme puhtaudelle.

Teollisuuden ja kuluttajien jätteet ovat yksi tärkeimmistä ympäristökysymyksistä. Merien tila, maatalous ja elämänlaatumme riippuvat viime kädessä siitä, miten yritykset ja me kuluttajina kohtelemme Maata. Ympäristöjätteet ovat globaali asia, jotka vaativat toimia. Maailmankuulujen siivousbrändien valmistajina myös meillä on vastuu säilyttää planeettamme tuleville sukupolville.

Jatkamme ympäristöjalanjälkemme pienentämistä, jotta Maa olisi jatkossakin siisti paikka. Pidämme tuotteidemme koko elinkaaren ajan - raaka-aineiden hankinnasta hävittämiseen - ympäristökriteerejä keskeisinä mittareina yrityksemme menestykselle - pyrimme samalla parantamaan tuotteidemme erinomaista suorituskykyä entisestään.

Keskitymme kolmeen pääkohtaan, joilla uskomme saavamme aikaan suurimman muutoksen: Tuottamalla kestäviä tuotteita, antamalla materiaaleille toisen elämän ja vähentämällä jätettä.

LIC-KarinOverbeck_FI.jpg

”Talouden kestäväksi tekeminen ei ole sattumaa, vaan suorat seuraukset toimistamme - yrityksinä ja kuluttajina. Voimme olla ylpeitä tähänastisista saavutuksistamme. Kestävät tuotteemme auttavat säästämään jätettä ja tarjoavat samalla erinomaisen suorituskyvyn. Viime vuosina olemme jatkuvasti lisänneet kierrätysmuovin käyttöä muovituotteissamme 15 prosentista yli 40 prosenttiin. Lähes kaikki muovipakkauksemme ovat kierrätettäviä. Mutta meillä on vastuu kehittyä jatkuvasti, ja tehdä muutoksia missä voimme. Siksi perustimme yritysaloitteen Love It Clean, joka ilmentää keskeistä uskoamme, että meillä on vastuu tuleville sukupolville. Tulevina vuosina olemme sitoutuneet kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseen ja olemme allekirjoittaneet Ellen MacArthur -säätiön New Plastics Economy Global Commitment -sitoumuksen, sillä uskomme kestävän kehityksen kannalta vähemmän on enemmän, haluamme jatkaa jätteiden vähentämistä, kestävien pakkausten edistämistä, uuden muovin välttämistä ja keskittyä siihen, mitä parhaiten teemme: laadukkaiden, kestävien tuotteiden luominen."

KARIN OVERBECK
Toimitusjohtaja, Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH (FHCS)

  

ANNA MATERIAALEILLE TOINEN ELÄMÄ

WHATEVER YOU DO WITH VILEDA,
WE HOPE YOU LOVE IT CLEAN.
a brand of FREUDENBERG