Moppi ilman sankoa – 1-2-Spray heti-valmis-moppiViledan 1-2-Spray heti-valmis-moppi, et tarvise sankoa kätevän spray-systeemin ansiosta. Puhdistusainesäiliö on integroitu mopin varteen, kätevää ja nopeaa. Suihkuta vain ja siivoa!

* Perustuu itsenäisen ja valtuutetun mikrobiologiaan ja immunologiaan erikoistuneen instituutin tutkimukseen


Tuote-edut


1. Ei enää sankoa

Levykehysmoppi spraylla toimii ilman, että sanko on täynnä likaista vettä. Vähemmän likatahroja ja roiskeita lattialla, helpottaa siivoamista. Et tarvitse enää puristintakaan.

2. Aina valmiina

Mikrokuitumoppi ilman sankoa on todella käytännöllinen sen nopeakäyttöisyyden vuoksi. Täytä säiliö riittävällä määrällä vettä ja pesuainetta, jolloin se on aina valmiina käyttöön ja antaa takuulla maksimaalisen käyttömukavuuden.

3. Kaikille kovapintaisille lattioille

Levykehysmoppi on ihanteellinen välisiivouksiin ja sitä voi käyttää kaikilla kovapintaisilla lattioilla. Levykehysmoppi ilman sankoa tekee ihmeitä myös parketti- ja laminaattipinnoilla!

LISÄTIETOA Vileda 1-2-Spray heti-valmis-mopista

LISÄTIETOA Vileda 1-2-Spray heti-valmis-mopista

Haluatko eroon likajäljistä lattialla? Tuntuuko sinusta siltä, että sangon esille ottaminen, sen täyttäminen vedellä ja kanniskelu ympäri kotia on vain liian vaivalloista nopean siivouksen takia? Olet oikeassa, se on. Tästä syystä Vileda on kehittänyt ratkaisun ongelmiisi! 1-2-Spray toimii ilman sankoa, joka on täynnä likaista vettä ja joka saattaa vain levittää sitä lattialle ja on vain yleisesti hankala käyttää. Levykehysmopissa ilman sankoa on integroitu säiliö mopin varressa. Täytä säiliö vedellä ja haluamallasi pesuaineella ja säästät aikaa ja vaivaa! Ylimääräisen veden vääntämistä sankoon ei tarvita, koska suihkutus säätää juuri oikean määrän vettä/pesuainetta. Mikrokuitumopin eteen tulee juuri sopiva määrä kosteutta suihkutuksen avulla, joten moppi ei kastele lattiaasi läpimäräksi tai jää liian kuivaksi.

Moppi toimii kuten ainutlaatuinen yksikkö yhdistäen kaksi tärkeää lattianpuhdistuksen elementtiä (veden ja mopin) yhdeksi täydelliseksi puhdistusvälineeksi. Vaihtomoppi on valmistettu Viledan tunnetulla mikrokuituteknologialla. 2in1-vaihtomopissa on kahta eri mikrokuitua, jotka helpottavat pinttyneen lian ja muiden likahiukkasten poistamisen lattialtasi. 1-2 Spray sopii täydellisesti pikasiivoukseen, kun sinun tarvitsee vain nopeasti nihkeäpyyhkiä lattioita. Maksimaalisen mukavuuden vuoksi vaihtomoppi on myös konepestävä 60°C. Pitääksesi moppisi hygieenisenä ja puhtaana, heitä se pesukoneeseen aina käytön jälkeen. Aktivoidaksesi suihkun, paina vain punaisesta liipaisimesta. Korkealuokkainen lattioiden siivousväline sopii kaikille kovapintaisille lattioille, kuten linoleumille, jopa laminaatille, parketille ja myös muille lattiapinnoille. Tutustu myös meidän muihin lattianpuhdistusvälineisiimme, kuten Turbo, SuperMocio ja UltraMax. Moppaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

NOPEA 1-2-Spray heti-valmis-moppi

1

Imukyky

Valkoinen mikrokuitumoppi on erittäin imukykyinen ja se imee helposti hetkessä nesteet ja rasvaisen lian. Levykehysmoppi ilman sankoa takaa nopean ja tehokkaan siivouskokemuksen.
2

One-Click-aktivointi

Vain yhdellä varren säiliön liipaisimen painalluksella voit aktivoida mopin vesisuihkeen.
3

Kätevä ohjattavuus

Tukevasta kahvasta saa hyvän otteen, minkä ansiosta lattioiden moppaaminen on helppoa ja tehokasta.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Levykehysmoppi on ihanteellinen puhdistamaan laattalattiaa, linoleumia ja laminaattilattioita. Se sopii kuitenkin myös parketti- ja puulattiapinnoille.
Ei tarvita, mikrokuitulattiamopin käyttö perustuu ainoastaan suihkutusteknologiaan. Voit aktivoida sen yhdellä klikkauksella, ja olet valmiina toimintaan. Paristoja ei tarvita.
Puhdistusaine ei sisälly tuotteeseen, vaan voit täyttää integroidun nestesäiliön vedellä ja pienellä määrällä haluamaasi pesuainetta.
Vaihtomoppien myyjiä löytyy sivuiltamme. Kirjoita vain tuote tai puhdistusvälineen nimi ja saat vaihtomopin näkyviin.
Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, voit ottaa yhteyttä meihin verkkosivujemme kautta täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Kuluttajapalvelumme auttaa sinua kysymyksissäsi.
a brand of FREUDENBERG