Vileda ActiveMax Lavatutto – laadukas levykehysmoppiVileda ActiveMax Lavatutto -moppi on korkealuokkainen levykehysmoppi, joka soveltuu kaikkien lattiapintojen puhdistukseen. Moppi on valmistettu mikrokuiduista ja puuvillasta. Sen kuidut keräävät likaa ja pölyä, ja moppi on puuvillakuitujen ansiosta erittäin imukykyinen. Hanki oma kaikille lattiapinnoille sopiva moppisi juuri nyt!


Tuote-edut


1.

Puhdistusteho ja imukyky

Mopin polyesteri- ja puuvillakuitusekoitus on suunniteltu lian ja pölyn keräämiseen. Lisäksi puuvillakuidut tarjoavat hyvän imukyvyn paremman puhdistustuloksen saavuttamiseksi.

2. Säätövarsi

Tarvitsetko pidempää vartta ylettyäksesi sohvan taakse? Säätövarsi mukautuu tarpeisiisi, ja se on pidennettävissä. Takaamme näin tehokkaan moppaamisen joka nurkkaan.

3.

Nurkkien puhdistaminen

Levykehysmopin puolisuunnikas muoto helpottaa nurkkien siivousta ja moppi soveltuu erinomaisesti myös mm. portaikkojen siivoamisen.

LISÄTIETOA Viledan ActiveMax Lavatutto mopista

LISÄTIETOA Viledan ActiveMax Lavatutto mopista

Puhdista lattiat nopeasti ja helposti Viledan ActiveMax Lavatutto -mopilla! Tämä levykehysmoppi on siivousväline, jonka avulla saat puhtaat ja kiiltävät lattiat hetkessä.

Voit käyttää kaikkien lattiapintojen moppaamiseen ActiveMax Lavatutto -siivousmoppia! Pehmusteen kuidut liukuvat vaivattomasti lattioillasi, ne keräävät hellästi likaa ja pölyä ja jättävät raidattoman kiillon. Tehokas syväpuhdistus on taattu.

Moppi on muotoiltu puolisuunnikkaan muotoon ja on siksi täydellinen nurkkien puhdistukseen. Polyesteri- ja puuvillakuitujen yhdistelmä on loistava sekoitus tehokkaita puhdistuskuituja ja pehmeitä materiaaleja. Siksi Lavatuotto-levykehysmoppia voidaan käyttää lattiapinnoilla ilman, että se vahingoittaa selkääsi, mikä saa selkäsi arvostamaan tämän mopin teleskooppivartta, joka voidaan sääätää pituudellesi. Ei enää kumartumista päästäksesi vaikeasti saavutettaviin paikkoihin!

Mopin saa irti varresta astumalla levykehyksen lukitsevan punaisen painikkeen päälle. Painike avaa levykehyksen, jonka jälkeen mopin voi liu'uttaa pois.

Kokeile Vileda ActiveMax -levykehysmoppia nyt!

KÄTEVÄ MUOTOILU

1

Nurkkien siivous

Mikrokuitulevykehysmopin erityinen muotoilu sopii nurkkien ja kulmien muotoihin ja tekee ennen hankalien paikkojen siivoamisesta paljon helpompaa.
2

Tehokas kuitumateriaali

Moppi kerää likaa ja pölyä lattialtasi erilaisten kuitujensa avulla. Mikrokuidut poistavat myös tehokkaasti tahroja.

3

Korkea imukyky

Polyesteri- ja puuvillakuitujen yhdistelmä takaa raidattoman moppaamisen. Kuidut on suunniteltu parantamaan mopin kykyä imeä vettä.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voit. ActiveMax Lavatutto moppiin voit hankkia myös Vileda UltraMax sanko-puristimen.
Aseta moppi eteesi lattialle ja astu varovasti punaisen painikkeen päälle, jotta levykehys aukeaa. Liu'uta sitten mikrokuitumoppi pois levykehyksestä ja laita se pesukoneeseen (60°C).
Verkkosivuiltamme löytyy jälleenmyyjiä. Löydät haluamasi tuotteen syöttämällä hakuihin haluamasi tuotteen nimen.
Voit käyttää ActiveMax Lavatutto moppia kaikilla lattiapinnoilla, mutta suosittelemme sitä erityisesti laattalattioille sekä suuriin tiloihin.
a brand of FREUDENBERG