Kolmitehoinen XL moppi vedenkestäville lattioille – SuperMocio 3Action liuskamoppiVileda SuperMocio 3Action XL-kokoinen liuskamoppi, jossa on kolme eri tehoaluetta: Punainen tahranpoistaja pinttyneille tahroille, tummansininen 100 % mikrokuitupinta rasvaisen lian poistoon ja 3D-punapilkullinen tehoalue poimii hiuksia ja irtolikaa.

Ominaisuudet


1. Kolminkertaista tehoa siivoukseen

Ainutlaatuinen ja pestävä moppi, joka pääsee myös vaikeasti tavoitettaviin nurkkiin. Vileda SuperMocio 3Action suuri moppi puhdistaa pölyiset nurkat ja vaikeat kolot helposti.

2. Pidennettävä teleskooppivarsi

Varressa on 80-140 cm laajennusalue, mikä tekee tästä intuitiivisesta mikrokuitumopin teleskooppivarresta helppokäyttöisen ja helposti säädettävän.

3. Sitruunanmuotoinen ja joustava moppi

Varressa on 80-140 cm laajennusalue, mikä tekee tästä intuitiivisesta mikrokuitumopin teleskooppivarresta helppokäyttöisen ja helposti säädettävän.

LISÄTIETOA Vileda SuperMocio 3Action liuskamopista

LISÄTIETOA Vileda SuperMocio 3Action liuskamopista

SuperMocio 3Action XL on täydellinen valinta kodin numero 1 siivousvälineeksi, kun sinulla on klinkkeri- ja muovilattioita. Innovatiivisen konseptin ansiosta, joka yhdistää monta siivoustuotetta yhdessä tuotteessa, voit sanoa hyvästit kömpelöille ja epäkäytännöllisille siivoustarvikkeille. Muista mopeista poiketen suuri SuperMocio 3Action liuskamoppi tarjoaa aivan uuden mukavuuden päivittäiseen siivoukseen. Säätövarsi XL-kokoisen mikrokuitumopin käsittelystä mukavaa sekä lattioiden pesemistä helppoa ja nopeaa.

Vileda SuperMocio 3Action XL liuskamopin ansiosta saat kaiken olennaisen lattianpesuun yhdessä mopissa: tehokkuus, nopeus ja hyvä käyttömukavuus. Riippumatta siitä, oletko pesemässä pölyä, karvoja, murusia tai likaa, käyttämällä kolmitehoista moppiamme pääset eroon kaikesta liasta lähes yhdellä pyyhkäisyllä. Yhdistä tämä tuote Vileda SuperMocio sangon kanssa, jossa on innovatiivinen muotoilu ja maksimaalinen käyttömukavuus. Hanki itsellesi oma käytännöllinen XL-kokoinen liuskamoppi ja nauti sen tehokkuudesta!

TÄRKEIMMÄT EDUT

1

Mikrokuitualueet

Pestävä mikrokuitualue tässä suuressa mopissa tekee myös pinttyneen lian puhdistamisesta helppoa.
2

XL-koko: 25 % enemmän lattiakontaktia

Suurempi mikrokuitumopin pinta-ala tarjoaa 25 % enemmän lattiakontaktia ja tekee siivouksesta entistä tehokkaampaa.
3

Konepestävä 60 asteessa

Konepestävä moppipää on helppo pestä pesukoneessa käytön jälkeen, ilman vaikutusta sen tehoon.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

SuperMocio suuri mikrokuitumoppi on ihanteellinen laattojen ja vinyylilattian puhdistukseen. Puulattioihin tai laminaatin puhdistukseen suosittelemme, että kaikki ylimääräinen vesi on puristettu pois mopista.
Kyllä, voit pestä pestävän mikrokuitumopin pään pesukoneessa enintään 60 asteessa.
Kyllä, 3D-punapilkulliset kuidut poimivat myös eläinten karvoja muun lian ja roskan joukossa.
Aseta suuri mikrokuitumoppi jalkojesi viereen ja aseta jalka varovasti punaiselle muovipäälle. Vedä sitten kahva ylöspäin. Ole varovainen ja varmista, että kahva on asetettu sinusta poispäin eikä ole lähellä muita esineitä, jotka saattaisivat rikkoutua.
Jos sinulla on vielä muita kysymyksiä, voit aina olla yhteydessä meihin yhteydenottolomakkeella. Asiakastukemme on aina valmis auttamaan sinua, jos tarvitset apua.
a brand of FREUDENBERG