Erittäin imukykyinen moppi - SuperMocio UniversalTämä tukeva, mutta joustava Vileda SuperMocio Style on erittäin imukykyinen moppi. Helppo moppijärjestelmä, joka on luotettava kumppani päivittäisessä siivouksessa, kuten pölyn ja muun lian puhdistamisessa. Sitruunanmuotoinen pää on erinomainen nurkkien perusteelliseen puhdistukseen.

Tuote-edut


1. Erittäin kestävä

Imukykyisen mopin pinkit fleecekaistaleet on suunniteltu erityisesti sitkeän lian puhdistukseen. Kangasyhdistelmä imee vettä helposti melkein kuin sieni.

2. Kaikille varsille sopiva

Helppo moppijärjestelmä tarjoaa joustavaa käyttömukavuutta ja sopii kaikkiin Vileda SuperMocio -varsiin. Myös teleskooppivarsiin voidaan asentaa Style-moppi.

3. Paina ja vedä

Vaihtaaksesi fleecestä ja viskoosista valmistetun mopin pään pesua varten, voit helposti vetää sitä ylöspäin ja irrottaa mopin pään painamalla varresta. Kun olet vaihtamassa mopin päätä,, teet saman toimenpiteen.

LISÄTIETOA Vileda SuperMocio Style -mopista

LISÄTIETOA Vileda SuperMocio Style -mopista

Jättävätkö vanhat moppisi jälkeensä vesilätäkön lattialle ja pieniä vesiroiskeita joka paikkaan? Silloin on aika hankkia uusi, erittäin imukykyinen moppi. Riippumatta siitä, oletko pyyhkimässä lemmikkieläimen tassunjälkiä laattalattiasta tai lapsesi on tullut kotiin litimärkänä ja jättänyt jälkeensä vesilätäköitä, on Vileda SuperMocio Universal moppi valmis haasteeseen. Moppi on erittäin imukykyinen ja imee vettä tehokkaasti sekä puhdistaa lattiat perusteellisesti. Likainen klinkkeri keittiössä tai kylpyhuoneessa ei ole enää mikään haaste!

Mopissa on erittäin imukykyiset liuskat, jotka ovat erinomaisia kuivaamiseen sekä erittäin tehokkaita lialle ja tahroille. Väsyttävä hankaaminen on nyt osa menneisyyttä. Tämä imukykyinen moppi toimii kuten pesusieni ja jättää lattiat tahrattomiksi ja kiiltäviksi. Voit käyttää moppia helposti kodin eri nurkkien puhdistamiseen, koska sen sitruunan muotoinen moppipää on erityisesti muotoiltu nurkkien pesemistä varten. Voit säädellä moppiin kerääntyvää vettä jotta se ei kastele liikaa lattioita puristamalla moppia sankoon. Purista ja käännä! Mopissa yhdistyvät tyyli ja toiminnallisuus, mikä on täydellistä kodin lattioiden puhdistuksessa. Tämä erittäin imukykyinen moppi kuivaa lattiat helposti ja sen tukeva varsi mahdollistaa varman ja vakaan otteen. Mopin hygieenisten ominaisuuksien varmistamiseksi ja sen käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme, että moppi pestään konepesussa 60°C.

UUSI PARANNETTU MUOTOILU

1

Sitruunanmuotoinen pää

Tässä pinkissä, imukykyisessä mopissa on sitruunanmuotoinen pää, joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden.
2

Nurkkien puhdistukseen

Helppo moppijärjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti myös nurkkien puhdistukseen. Sitruunanmuotoinen pää tekee vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamisesta helppoa ja vaivatonta.
3

Kiiltävät pinnat

Lattioiden ja muiden pintojen, kuten laminaatti-, laatta-, puu- ja PVC-lattioiden puhdistukseen suosittelemme sienimoppia.

Tuote-edut

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, SuperMocio Style moppi on yhteensopiva Vileda-sangon kanssa: SuperMocio Bucket & Torsion Wringer.
Aseta suuri mikrokuitumoppi jalkojesi viereen ja aseta jalka varovasti punaiselle muovipäälle. Vedä sitten varsi ylöspäin. Ole varovainen ja varmista, että varsi on asetettu sinusta poispäin eikä ole lähellä muita esineitä, jotka saattaisivat rikkoutua. Vinkki: Kun olet vaihtamassa uuteen moppipäähän, vaihda moppipää käyttämällä samaa helppoa klikkaa ja vedä -tekniikkaa.
Kyllä, kaikkien SuperMocio-moppien päät ovat vaihdettavissa. Lisätietoja saadaksesi ole hyvä ja ota yhteyttä asiakastukeen: 0117 330 2277.
Ei valitettavasti. Viledan SuperMocio Style -moppi on yksittäinen väline, jota tulee kuitenkin käyttää yhdessä sangon kanssa. Valikoimastamme löydät monta erilaista vaihtoehtoa likaveden puristamiseen.
a brand of FREUDENBERG