Vileda Turbo Smart poljinsanko-mikrokuitumoppisettiVileda Turbo Smart moppijärjestelmä tarjoaa erinomaisen toiminnallisuuden ja mukavuuden yhdessä paketissa.

Vileda Turbo Smart on täysin uudenlainen moppijärjestelmä. Pakkauksessa on moppi ja poljinsanko innovatiivisella puristinsysteemillä, joka tekee mopin puristamisesta kuivaksi helpompaa ja tehokkaampaa. Kun polkimelle astuu, moppi pyörii keskipakovoimalla. Mitä useammin painat poljinta, sitä kuivemman mopin saat. Sinä päätät, kuinka kuivaksi mopin haluat. Nihkeämpi moppi suojaa lattioitasi, varsinkin jos sinulla on puulattiat. Moppipää on valmistettu mikrokuidusta, mikä mahdollistaa parhaan puhdistustehokkuuden.


Tuotteen ominaisuudet


1.

Maksimaalinen mukavuus

Huuhtele moppipää sangossa. Aseta moppi puristimeen ja paina poljinta. Pidä kevyesti kiinni pyörivän mopin varren päästä. Puristin alkaa nyt pyöriä ja linkoaa ylimääräisen veden mopista automaattisesti.

2.

Tehokkaat mikrokuidut

Mopin kuidut sopivat kaikille pinnoille ja puhdistavat tehokkaasti niin keittiön laattalattian kuin makuuhuoneen puulattiankin.

3.

Roiskesuoja

Sangon puristin on varustettu ainutlaatuisella roiskesuojalla suojataksesi vaatteitasi vesiroiskeilta puristaessasi mikrokuitumoppia kuivaksi.

LISÄÄ TIETOA VILEDA TURBO SMARTISTA

Vileda Turbo Smart helpottaa moppaamista ja tarjoaa parhaan puhdistustehon. Erona muihin moppeihin on se, että mopin kuivaksi puristaminen on paljon helpompaa. Yksinkertaisella polkimen painalluksella puristin alkaa pyöriä 360° ja keskipakovoiman avulla ylimääräinen vesi puristuu ulos mopista. Mitä useammin painat poljinta, sitä kuivemman mopin saat. Sinun ei tarvitse käyttää voimaa kääntääksesi moppia itse.

Turbo Smart sopii kaikentyyppisille koville lattioille, mukaan lukien puu- ja laminaattilattiat. Sinun ei myöskään enää ponnistella lian poiston kanssa, vaan mikrokuidusta valmistettu moppipää poistaa tehokkaasti kaikki tahrat ja kerää lian. Irrotettavan moppipään voit pestä helposti koneessa 30 asteessa ilman huuhteluainetta ja saat uudenveroisen mopin. Käytä pesupussia. Turbo Smart tekee kodistasi säihkyvän puhtaan vähemmällä vaivalla. Helppoa ja vaivatonta siivousta, jolloin sinulle jää enemmän aikaa nauttia kodistasi siivouksen jälkeen. 

NÄIN KÄYTÄT VILEDA TURBO SMART MOPPIA JA POLJINSANKOA

1

Huuhtele moppi

Aseta moppipää sankoon ja huuhtele se vedessä.

2

Astu polkimelle

Ylimääräinen vesi kierretään ulos mopista keskipakovoiman avulla. Säädä mopin kosteus oikealla määrällä polkimen painalluksia niin, että se sopii täydellisesti juuri sinun lattiallesi.

3

Pestävä moppipää

Irrota mopin pää kolmionmallisesta pidikkeestä ja pese se pesukoneessa 30°C:ssa. Näin voit säästää rahaa, vähentää jätteen määrää ja suojella ympäristöä.

a brand of FREUDENBERG