Poljinsanko-levykehysmoppisetti – UltraMat TurboKoe mikrokuituisen levykehysmopin ja poljinsangon helpottava vaikutus kotisi siivousaskareissa. Vileda UltraMat Turbo setti sisältää levykehysmopin sekä sangon puristimella, joka puristaa mikrokuitumopin kuivaksi jalkapolkimen avulla.

* Perustuu itsenäisen ja valtuutetun mikrobiologiaan ja immunologiaan erikoistuneen instituutin tutkimukseen


Tuote-edut


1. Laadukas jalkapoljin

Puristusmekanismi aktivoituu astumalla jalkapolkimelle, ja moppi puristuu kuivaksi. Saat näin puristettua likaisen veden pois ja säädettyä mikrokuitumopin kosteutta astumalla jalkapainikkeelle.

2. Roiskeiden suojaus

Sangon puristimessa on integroitu roiskeveden suoja, jotta nopealiikkeinen mopin kuivaus ei aiheuta sotkua eikä likainen vesi roisku lattialle.

3. Helppoa puristamista

Mikrokuitumoppi on suunniteltu helppoon ja nopeaan huuhtomiseen ja helppoon kuivaksi vääntämiseen. Levykehys voidaan taittaa astumalla punaiselle painikkeelle, jolloin moppi vapautuu ja se voidaan huuhtoa ja kuivata puristimessa.

LISÄTIETOA Vileda UltraMat Turbo poljinsanko-levykehysmoppisetistä

LISÄTIETOA Vileda UltraMat Turbo poljinsanko-levykehysmoppisetistä

Haluatko siivota keittiön klinkkerit tai olohuoneen lattiat ilman, että sinun tarvitsee kumarrella alas kuuraamaan lattiat käsin? Vileda UltraMat Turbo -setti on kaksi siivousvälinettä yhdessä, mikä sopii ihanteellisesti lattioiden pesuun mahdollisimman vähällä vaivalla. Mikrokuituinen levykehysmoppi ja sanko sekä puristin toimivat käsi kädessä ja ne ovat yhtenä settinä. Tämä setti antaa sinun valita, haluatko käyttää moppia märkänä vai nihkeänä. Puristamalla mopin voit säätää mopin kosteutta: Yksi painallus jalalla jättää mopin melko märäksi, mikä sopii täydellisesti klinkkereiden märkäpyyhintään. Enintään kolme painallusta puristaa jo paljon kosteutta mopista, jolloin voit käyttää sitä puulattioille ja laminaatille. Mopin kosteutta säätämällä voit siivota erilaisia lattiapintoja vailla ongelmaa. Vinyylilattiat, keittiön klinkkerit, ja parketti, laminaatti ja kovapuulattiat on helppo puhdistaa.

Purista moppi sangossa ja pese se koneessa käytön jälkeen, jotta voit varmistaa sen hygieeniset ominaisuudet. Tehokas PowerZone-alue lisää painetta, joten sinun tarvitsee käyttää vähemmän voimaa siivoukseen. Ei enää selkäkipuja tai suoraa kosketusta likaan! Roiskeveden suojaus takaa miellyttävän siivoustuokion ja pitää kätesi kuivana. Kätevä säätövarsi helppo säilytystä. Mikrokuituinen levykehysmoppi ja poljinsanko on varustettu Viledan innovaatioilla, jotka tekevät ihmeitä lattioilla ja saavat ne hohtamaan puhtautta. Kotisi tulee olemaan hetkessä puhdas. Hanki oma mikrokuituinen levykehysmoppi ja poljinsankosetti jo tänään!

MIKROKUITU TEHOSTAA PUHDISTUSTA

1

Mikrokuituteknologia

Levykehysmoppi sisältää tehokkaasti puhdistavia mikrokuituja. Se puhdistaa jopa ilman puhdistusaineita.
2

Nurkkien siivoaminen

Levykehysmoppi on suorakaiteen muotoinen ja sopii täydellisesti nurkkien siivoamiseen. Lattiamoppi ylettyy helposti huonekalujen alle ja muihin kotisi vaikeasti siivottaviin paikkoihin.
3

Kaikille pinnoille

Käytä tätä settiä siivotaksesi kaikenlaiset lattiapinnat, kuten puu, laminaatti, klinkkeri, muovi.

Ominaisuudet

a brand of FREUDENBERG