Kestävää ja helposti puhdistavaa mikrokuitua – UltraMax 2in1 vaihtomoppiVileda UltraMax 2in1 vaihtomoppi soveltuu UltraMax levykehysmoppiin sekä 1-2 Spray heti-valmis-moppiin. Kaikille lattiamateriaaleille.


Tuote-edut


1. 80 % mikrokuituliina

Perusteellisen siivoustuloksen takaamiseksi tässä mopissa on 80 % mikrokuitua, 8 % polyesteriä, 7 % polyamidia, 3 % termoplastista polymeeriä ja 2 % polypropeenia. Tämä materiaaliyhdistelmä poistaa tehokkaasti sitkeän lian.

2. Vähemmän likaa, enemmän kiiltoa

Mopin PowerZone-tehoalue on suunniteltu irrottamaan ja keräämään likaa ja muita hiukkasia jättäen lattiat hohtavan puhtaiksi. Tämä materiaalien ja erinomaisen suorituksen yhdistelmä takaa kiiltävät pinnat ja puhtaat lattiat.

3. Imukykyinen

Moppi on erittäin imukykyinen. Mikrokuidut imevät tehokkaasti vettä ja muita nesteitä, jättäen lattiat kuiviksi ja kiiltäviksi.

LISÄTIETOA Vileda UltraMax vaihtomopista

LISÄTIETOA Vileda UltraMax vaihtomopista

Oletko pessyt vanhan mopin jo monen monta kertaa? Oletko huomannut, että mopissa on pinttynyttä likaa, joka on kiinnittynyt mopin mikrokuituihin? Sitten on varmasti jo uuden mopin aika! Heitä vanha moppipää pois ja hanki uusi puhdas moppi. Viledalla on valikoima vaihtomoppeja, jotka sopivat yhteen tai useampaan Viledan siivoustuotteeseen. UltraMax 2in1 vaihtomoppi sopii UltraMax levykehysmoppiin ja tai 1-2 Spray heti-valmis-moppiin.

Vaihda vanha moppi säännöllisesti ja varmista, että moppi pysyy puhtaana ja hygieenisenä. Vaihtomoppi on konepestävä 60°C. Mopissa on 80 % mikrokuituja, mikä takaa tehokkaan likahiukkasten, pölyn ja roskien keräämisen sekä perusteellisen lian ja rasvan puhdistamisen. Tämä vaihtomoppi soveltuu kaikille koville lattioille kuten muovi-, korkki-, laminaatti-, parketti- tai puulattiat.

UltraMax / 1-2-Spray vaihtomoppi

1

Konepestävä

Mikrokuitumoppi on konepestävä 60 °C, mikä takaa maksimaalisen käyttömukavuuden ja hygienian.
2

Kätevät painonapit

Vaihtomoppi on helppo irrottaa ja kiinnittää levykehykseen.
3

Erinomainen hankausteho

Vaihtomoppi on varustettu PowerZone-teknologialla, joka tekee siitä tehokkaasti puhdistavan ja likaa poistavan.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Vaihtomoppia voi käyttää UltraMax ja 1-2 Spray moppien kanssa. Vaihtomoppi on helppo kiinnittää.
Vaihtomopin kiinnittämiseksi paina vanhan mopin painonappeja ja irrota moppi. Kiinnitä uusi moppi samoja nappeja painamalla.
Siivousvälineemme ovat ainutlaatuisia tuotteita, joilla kaikilla on erilaiset toiminnot ja käyttötarkoitukset. Vaihdettava moppi on erikokoinen ja erimuotoinen kuin muut tuotteet, eikä siksi ole yhteensopiva.
Pestävät mopit ovat yleensä pitkäikäisiä, jos niitä huuhdellaan ja pestään oikein. Mopit eivät kuitenkaan kestä ikuisesti. Suosittelemme pesemään ja käyttämään vanhaa moppia, kunnes se ei enää vastaa omia puhtausvaatimuksiasi. Jos huomaat pinttynyttä likaa tai tummia tahroja tuotteessa eivätkä ne lähde huuhtelemalla tai pesemällä, suosittelemme, että vaihdat moppia.
Jos sinulla on vielä kysymyksiä tai muista asioita joista haluat keskustella, ole hyvä ja ota yhteyttä verkosta löytyvällä lomakkeella. Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.
a brand of FREUDENBERG