Kaikki yhdessä paketissa – Turbo poljinsanko-mikrokuitumoppisettiVileda Turbo moppijärjestelmä tarjoaa erinomaisen toiminnallisuuden ja mukavuuden yhdessä paketissa.

*Testimetodi kattoi kaksi yleisintä kotioloista löytyvää bakteeria, E. coli ja S- aureus bakteerit, joita lisättiin puhdistetuille ja 
desinfioiduille puu- ja laattalattioille. Perustuu itsenäisen 
ja akkreditoidun instituutin tutkimukseen.


Tuote-edut


1. Maksimaalista mukavuutta

Huuhtele mopin pää vedellä täytetyssä sangossa. Aseta moppi sankoon ja astu polkimelle. Pidä kiinni mopin mukana tulevasta pyörivästä kahvasta. Sangossa oleva kierrepuristin aloittaa pyörimisen ja kuivaa mopin pään automaattisesti. Kätesi pysyvät puhtaina ja kuivina.

2. Tehokkaat kuidut

Moppipään kuidut puhdistavat niin laatat kuin puulattiat. Sama moppi kaikkiin huoneisiin, mikrokuitumoppi puhdistaa koko kodin. Moppipään valkoiset kuidut puhdistavat ja imevät vettä tehokkaasti ja poistavat likaa ja rasvaa. Punaiset kuidut poimivat 20 % enemmän muruja.

3. Roiskesuoja

Tässä kierremoppi- ja poljinsankosetissä on erityinen roiskesuoja, mikä estää sangosta ja mopista tulevia roiskeita ja suojaa vaatteita.

LISÄTIETOA Vileda TURBO poljinsanko-moppisetistä

LISÄTIETOA Vileda TURBO poljinsanko-moppisetistä

Vileda Turbo poljinsanko ja mikrokuitumoppi on täysin uudenlainen puhdistusjärjestelmä! Pyörivä tekniikka tekee siivouksesta helppoa ja nopeaa. Tässä setissä on mikrokuituinen lankamoppi ja polkimella aktivoitava puristin. Tämä siivousjärjestelmä sopii erinomaisesti kaikkien lattioiden puhdistamiseen, mutta suosittelemme ennen kaikkea muoville ja klinkkerille.

Sinun ei tarvitse enää kiertää ja painaa moppia huuhtelun jälkeen – automaattinen 360° kierrepuristinjärjestelmä tekee työn puolestasi! Unohda lattian hankaaminen harjalla tai liinalla – tämä maaginen moppi ja sen poljinsanko tekevät lattioiden puhdistamisesta vaivatonta ja helppoa. Tee kodistasi puhtaampi hetkessä käyttämällä Vileda Turbo poljinsanko-moppisettiä. Vertaile muiden moppiamme muiden moppien kanssa ja tulet yllättymään positiivisesti setin ominaisuuksista. Kestävä sanko, jossa on kierrepuristin ja poljin, on erinomainen siivousväline ja tekee tästä setistä voittamattoman. Koe mukavan siivouksen edut nyt!

TÄRKEIMMÄT EDUT

1

Helppokäyttöinen

Suuri ja ergonominen kahva tekee siirtämisestä helppoa, mopissa on integroitu varsi. Kaatonokka helpottaa veden kaatamista sangosta. Pieni kahva polkimen alla tarjoaa vakautta, kun kaadat vettä pois, joten sinun ei tarvitse huolehtia veden roiskumisesta ja kaatumisesta.
2

Säädä kosteutta

Säädä helposti mopin kosteutta pintakohtaisesti astumalla polkimelle useammin. Sinun ei tarvitse enää taipua epämukaviin asentoihin, jotta saat mopista tarpeeksi kuivan. Mopin puristaminen on helpompaa käytännöllisen kierrepuristimen ja polkimella varustetun sangon avulla.
3

Pestävä moppipää

Mopin käyttöikä pitenee pesemällä sitä huolella aina jokaisen käytön jäljeen. Vaihda moppi, kun vanha on tarpeeksi kulunut.

Ominaisuudet

a brand of FREUDENBERG