Pyykinkuivausteline pyörillä, helppoa siirtämistä – Extra 20m


Vileda Extra kuivaustelineen toisen jalan alla on pyörät, joten tämä X-jalkainen teline on helposti siirrettävissä ja siihen on kätevää ripustaa monenlaiset pyykit kuivumaan. Taitettavat siivekkeet ja pyörät alla antavat mitä suurimman mukautuvuuden pyykinkuivausaskareisiin. XXL-paksut narut varmistavat, ettei pyykkiin jää taitteita kuivumisen jälkeen.

Tuote-edut


1. Taitettavat siivekkeet

Saat lisää kuivaustilaa avaamalla kätevät siivekkeet. Tai taita ne takaisin, jolloin teline vie vähemmän tilaa vaikkapa kuivattaessasi pienempää pyykkimäärää.

2. Liikkuvuutta pyörillä

X-jalkaisessa sisätilojen pyykinkuivaustelineessä on pyörät, joiden ansiosta liikuttelu on mahdollista. Siirrä kuivausteline paikasta toiseen helposti, vaikka se olisi täynnä pyykkiä.

3. Kokoontaitettava

Pyykinkuivauksen jälkeen voit taittaa kuivaustelineen kasaan ja säilyttää sitä vaivattomasti kylpyhuoneen nurmassa, kaapin takana tai komerossa.

LISÄTIETOA Viledan Extra kuivaustelineestä

LISÄTIETOA Viledan Extra kuivaustelineestä

Päivittäiset pyykinkuivausrutiinit voivat olla ikäviä, koska monet kuivaustelineet ovat kankeita, kolisevia ja kömpelöitä käyttää. Vileda Extra kuivaustelineen avulla et enää kohtaa samanlaisia ongelmia. Sen helppokäyttöinen kokoontaitettava rakenne auttaa säilyttämään sen kompaktissa koossa, aina silloin kun et tarvitse sitä pyykinkuivaamiseen. Käytä säädettävän kuivaustelineen jaloissa olevia käytännöllisiä pyöriä siirtääksesi sitä vaivattomasti tarvittaessa paikasta toiseen. Vankka kuivausteline pysyy tukevasti paikallaan tasaisella lattiapinnalla, kuten klinkkerilattialla, voit sijoittaa sen erilliseen kodinhoitohuoneeseen, kuten myös olohuoneeseen tai makuuhuoneen nurkkaan.

Kestäville alumiininaruille voi ripustaa kuivumaan painavammatkin tekstiilit, kuten vuodevaatteet tai peitot. Sijoita kuivausteline patterin viereen ja pyykkisi kuivuvat nopeammin. Sisätiloihin tarkoitettu Vileda Extra kuivausteline on käytännöllinen kaiken tyyppisten pyykkien kuivaamiseen. Hanki nyt oma kätevä Extra kuivausteline ja sano hyvästit kömpelölle pyykinkuivaamiselle!

EXTRA SISÄTILOJEN X-JALKAINEN KUIVAUSTELINE

1

20 metriä kuivaustilaa

Täysin avattuna jopa 20 m käyttökelpoista kuivaustilaa isommallekin pyykkimäärälle.
2

Täydellinen liikuttelevuus

Kokoontaitettavuuden ja jaloissa olevien kätevien pyörien ansiosta täydellinen liikuttelevuus.
3

Vankka rakenne

Vankka teräsrunko takaa tukevuutta pyykin kuivattamiseen.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Suurimmillaan kuivaustilaa on 20 metriä, joten kuivaustelineeseen mahtuu kaksi suurta koneellista pyykkiä kerralla kuivumaan.
Teline painaa ilman pyykkikuormaa 2,79 kg, joten sitä on kevyt liikutella ympäri asuntoa.
Kyllä, kuivaustelineen pyörien ansiosta on telinettä helppoa siirrellä paikasta toiseen, jopa täyden pyykkikuorman kanssa.
Täysin avattuna mitat ovat: 173 x 56 x 93 cm Taitettuna kasaan mitat ovat: 56 x 6 x 130 cm
Kyllä. Teline kestää painavatkin tekstiilit notkumatta sen kestävän teräksisen ja alumiinisen rakenteen ansiosta. Levitä suuremmat tekstiilit, kuten peitot, tasaisesti telineelle, jotta ne eivät mene päällekkäin, rypisty ja jotta ne kuivuvat nopeammin.
a brand of FREUDENBERG