Pyykinkuivausteline seinälle – Genius 70 5m


Viledan Genius 70 seinään asennettavan pyykinkuivaustelineen avulla pyykkiä voi kuivattaa pienessä tilassa. Säädettävässä mallissa on jopa 5 metriä kuivaustilaa. Vaatteiden kuivauksen jälkeen voit helposti laittaa sen kokoon. Säänkestävä: sisä- ja ulkokäyttöön.

  •  

LISÄTIETOA Vileda Genius 70 seinään kiinnitettävästä pyykinkuivaustelineestä

LISÄTIETOA Vileda Genius 70 seinään kiinnitettävästä pyykinkuivaustelineestä

Vileda Genius 70 seinään kiinnitettävä pyykinkuivausteline on hyvä valinta kätevään pyykin kuivattamiseen. Teline vie vain vähän tilaa, mutta tarjoaa 5 metriä kuivaustilaa, joten saat reilusti tilaa kuivattaa vaatteitasi, pyyhkeitäsi ja pikkupyykkiä. Vedä kuivausteline täysin auki ja ripusta pyykkisi kuivumaan tähän tilaa säästävään telineeseen. Sen voi helposti laittaa kokoon säilytystä varten ja käyttää vaikka kätevänä hyllynä tai telineenä. Toisin kuin muilla vaatekuivaustelineillä, Genius 70 seinään kiinnitettävällä pyykinkuivaustelineellä on monia käyttökohteita.

Tämä pyykinkuivausteline voidaan helposti kiinnittää seinään pakkauksessa mukana tulevilla kiinnikkeillä, jotka voidaan asentaa joko sisä- tai ulkotiloihin. Sijoita Viledan Genius 70 pyykinkuivausteline kodinhoitohuoneeseesi tai jopa parvekkeellesi. Nauti tuotteen täydellisestä joustavuudesta ja kätevästä muotoilusta. Aseta teline paikalleen aina, kun haluat. Seinään kiinnitettävän pyykinkuivaustelineen vakaa rakenne mahdollistaa painavien pyykkimäärien kuivaamisen kestävien ja kestävien alumiinitankojen ansiosta. Genius 70 ei myöskään täytenäkään notku tai aiheuta pyykkeihin taitoksia. Suurten märkien pyykkimäärien nopea kuivaminen on mahdollista ilman, että teline pienestä koostaan huolimatta vahingoittuisi. Hanki nyt oma Vileda Genius 70 seinään kiinnitettävä pyykinkuivausteline ja siirry pyykinkuivaamisen uudelle tasolle!

Genius 70 seinään kiinnitettävä pyykinkuivausteline

1

XXL-alumiinitangot

Paksut alumiinitangot jättävät vähemmän taitoksia vaatteisiisi.
2

Kaksoiskäyttö

Käytä seinään kiinnitettävää pyykinkuivaustelinettä ulosvedettynä pyykkisi kuivaamiseen ja sisään työnnettynä pyyhetelineenä.
3

Tilaa säästävä

Suljettuna tämä kompakti kuivausteline vie vain vähän tilaa. Sen moderni muotoilu sopii kaikkiin koteihin.

PRODUCT FEATURES

Usein kysytyt kysymykset

Seinään kiinnitettävän pyykinkuivaustelineen mitat ovat: 70x38x6 cm (avattuna), 70x15x6 cm (suljettuna).
Seinään kiinnitettävä pyykinkuivausteline painaa vain noin 1,4 kg, minkä ansiosta sitä on erittäin helppo käsitellä.
Alumiinitankojen ja muovisen rakenteen ansiosta tätä kuivaustelinettä voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkona.
Kyllä. Genius 70 kuivaustelineessä on 3 vuoden takuu.
a brand of FREUDENBERG