Erittäin vakaa, siivekkeellinen kuivausteline – King 20m


Vileda King siivekkeellinen pyykinkuivausteline on erittäin turvallinen, tukeva ja vakaa sen alumiinisen ja teräksisen materiaalin ansiosta. Kuivaustilaa siivekkeellisessä pyykinkuivaustelineessä on jopa 20 metriä, joten se on korvaamaton apu päivittäiseen pyykinpesuun. Hyödynnä sen kevyttä ja mahtavaa mukautuvuutta huipputason pyykinkuivauksessa.

Tutote-edut


1. Taitettavat siivekkeet

Avaa siivekkeet, kun tarvitset enemmän tilaa pyykeillesi ja taita ne takaisin, kun tilantarve vähenee.

2. 20 metriä kuivaustilaa

Siivekkeellisessä King-pyykinkuivaustelineessä on 20 metriä vapaata kuivaustilaa, kun sen molemmat siivekkeet ovat avoinna.

3. Vankka ja kestävä materiaali

Tukevalla ja vahvalla teräsrungolla varustettu siivekkeellinen pyykinkuivausteline on yksi luotettavimmista ja kestävimmistä kuivaustelineistä.

LISÄTIETOA Vileda King kuivaustelineestä

LISÄTIETOA Vileda King kuivaustelineestä

Tila ja mukautuvuus ovat kaksi tärkeää ominaisuutta, mitä tulee kuivaustelineisiin ja pyykin kuivattamiseen. Pyykinpesun jälkeen haluat luonnollisesti nopeasti ja tehokkaasti kuivattaa vaatteesi, ilman huolta tilankäytöstä tai kömpelön kuivaustelineen siirtelystä.

Vileda King siivekkeellinen pyykinkuivausteline on onneksi täydellinen ratkaisu näihin ongelmiin. Tässä kuivaustelineessä on kaksi avattavaa siivekettä, jotka antavat jopa 20 metriä käyttökelpoista pyykinkuivaustilaa! Eivät edes suuret pyykkikuormat rasita tätä telinettä. Pyykinkuivaustelineen jalat on varustettu pienillä pyörillä, joiden ansiosta sitä on helppoa siirrellä jopa täyden pyykkilastin kanssa. Tilavaatimuksistasi riippuen voit vapaasti (uudelleen)sijoittaa sen kylpyhuoneeseesi, keittiöösi, kodinhoitohuoneeseesi tai sään salliessa jopa myös parvekkeellesi. Se pysyy tukevasti ja varmasti paikallaan kaikilla tasaisilla lattiapinnoilla, kuten laminaatti- ja kaakelilattioilla.

Vileda King kuivausteline sopii kaikille vaatteille, kuten paidoille, housuille, urheiluvaatteille, työvaatteille, oleskeluasuille, uima-asuille, yöasuille ja alusvaatteille. XXL paksut narut takaavat myös suurten tekstiilien, kuten vuodevaatteiden tai verhojen, kuivumisen ilman taitteita.

VILEDA KING SIIVEKKEELLINEN KUIVAUSTELINE

1

Lisäripustin pikkupyykille

King siivekkeellinen pyykinkuivausteline sisältää sukkapidikkeen, joka sopii sukille ja muulle pikkupyykille.
2

XXL-narut vähentävät taitteita

Vahvojen ja paksujen narujen ansiosta pyykkisi ei kärsi rypistymisestä eikä niihin tule taitteita.
3

Täydellinen liikkuvuus ja siirrettävyys

King kuivaustelinettä on helppoa siirtää jopa täydessä pyykkilastissa jaloissa olevien kahden pyörän ansiosta.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

King siivekkeellinen pyykinkuivausteline voi kestää useita vuosia, kun sitä hoidetaan huolella. Ole varovainen, ettet ylikuormita sitä raskailla pyykkikuormilla, jolloin muoviset materiaalit voivat murtua paineen alla.
Siivekkeellisen pyykinkuivaustelineen mitat ovat 174 x 57 x 91 cm.
Kaikki osat mukaan lukien painaa tämä pyykinkuivausteline noin 2,8 kg.
Kyllä. Täydellisen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi tuotteella on 3 vuoden takuu.
a brand of FREUDENBERG