Tilaasäästävä kolmikerroksinen kuivausteline – Mixer3 30m


Tämä 3-kerroksinen pyykinkuivausteline tarjoaa poikkeuksellisen paljon kuivustilaa: 30 metriä. Kaikki tämä on mahdutettu pieneen tilaan, joten telineen voi sijoittaa vaikka suihkuun! Erityinen rakenne mahdollistaa kuivaustelineen käyttämisen joko puolikkaana tai kokonaan avattuna, joten se säästää tilaa.

Tuote-edut


1. 30 metriä kuivaustilaa

Tässä 3-kerroksisessa pyykinkuivaustelineessä on yhteensä 30 metriä kuivaustilaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kuivattaa kolme koneellista pyykkiä kerralla.

2. Kätevä koko

Tämä 3-kerroksinen pyykinkuivausteline on kätevä tilan säästäjä: Sitä voidaan käyttää joko täysin avattuna tai se voidaan tilan säästämiseksi taittaa keskeltä.

3. 6 itsenäistä kuivaustasoa

Kuuden itsenäisen kuivaustason ansiosta tämä 3-kerroksinen kuivausteline tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Se on erityisen kätevä pitkien pyykkien tasokuivauksessa.

LISÄTIETOA Vileda Mixer 3-kerroksisesta pyykinkuivaustelineestä

LISÄTIETOA Vileda Mixer 3-kerroksisesta pyykinkuivaustelineestä

Tämä pyykinkuivausteline 3 tasolla on monipuolinen päivittäisiin pyykinkuivaustarpeisiin pienessä tilassa. Hyödyllinen ja kätevä keskeltä taittaminen mahdollistaa sijoittamisen käytävään, parvekkeelle tai jopa suihkutilaan. Kääntyvien pyörien avulla voit helposti liikutella pyykinkuivaustelinettä työntämällä. Voit vaivattomasti siirtää sitä keittiöstä kylpyhuoneeseen ja aurinkoisella päivällä jopa puutarhaan. Sen 30 metriä kuivaustilaa kuivattaa jopa 3 koneellista pyykkiä yhdellä kertaa. Kuusi erillistä kuivaustasoa kolmessa eri tasossa tarjoaa paljon kuivausmahdollisuuksia. Käytä tätä 3-kerroksista kuivaustelinettä sisätiloissa kokonaan avattuna vaakatasossa kuivattamiseen, tai taita osa tasoista ripustaaksesi pitkiä tekstiileitä kuivumaan.

Tämä taitettava pyykinkuivausjuhta antaa mahdollisuuden kuivattaa pyykkisi juuri niin kuin se tarvitseekin kuivattaa. Kokeile itse asettelemalla tämän 3-kerroksisen pyykinkuivaustelineen kuivausosioita! Pieni sukkapidike sopii hyvin sukkien ja muun pikkupyykin ripustamiseen ilman pyykkipoikia. 3-kerroksisessa kuivaustelineessä on myös kaksi lisäkoukkua henkareille. Hanki tämä 3-kerroksinen pyykinkuivausteline nyt ja nauti sen mittavista kuivausominaisuuksista, kuten myös sen tilaa säästävistä ominaisuuksista!

TÄRKEIMMÄT HYÖDYT

1

Pyörät helppoon siirtelyyn

3-kerroksisessa pyykinkuivaustelineessä on pienet kääntyvät pyörät, jotka mahdollistavat helpon siirtelyn.
2

Pikkupyykinpidike

Lisäelementtinä tässä tornikuivaustelineessä on pikkupyykinpidike, joka mahdollistaa sukkien ja pikkupyykin ripustamisen ilman pyykkipoikia.
3

Monipuolista kuivaustilaa

Joustavan liitoksen ansiosta voit käyttää 3-kerroksisesta kuivaustelineestä vain puolikasta taittamalla sen. Se vie vähemmän tilaa ja voidaan säilyttää helposti.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Tämä on pyykinkuivausteline useilla kuivausosioilla. Ne voidaan järjestellä ja taittaa vastaamaan kuivaustarpeitasi.
Tämän 3-kerroksisen kuivaustelineen mitat ovat: korkeus 132, leveys 71, syvyys 71 cm. Se voidaan sijoittaa suihkutilaan, käytävään tai parvekkeelle. Se taittuu kasaan, kun sitä ei tarvita ja voidaan helposti laittaa säilytykseen.
Verrattuna tavallisiin kuivaustelineisiin, voit kuivattaa jopa kolme tavallista koneellista pyykkiä, 30- metrisen kuivaustilan ansiosta.
3-kerroksinen pyykinkuivausteline on valmistettu teräksestä, joka tekee siitä erittäin tukevan. Sitä voidaan helposti siirrellä paikasta toiseen jopa pyykkien kanssa näppärien pyörien ansiosta.
Et tarvitse pyykkipoikia. Ripusta pyykkisi naruille ja käytä lisäpikkupyykin pidikettä pienemmille pyykeille, kuten sukille ja alusvaatteille. Mukana on myös kaksi koukkua henkareiden ripustamista varten.
a brand of FREUDENBERG