Tilaa säästävä, seinään kiinnitettävä kuivausteline – Rewind 4 16m


Vileda Rewind 4 -kuivausteline on täydellinen vaihtoehto tehokkaaseen pyykin kuivaamiseen pienessä tilassa. Sisäänkelautuvat narut tekevät tästä seinään kiinnitettävästä kuivaustelineestä erinomaisen vaihtoehdon urbaaniin asuinympäristöön, jossa on vähän tilaa perinteiselle kuivaustelineelle.

Tuote-edut


1. Taitettava muotoilu

Seinään kiinnitettävä Rewind 4 -kuivausteline säästää paljon enemmän tilaa kuin perinteiset kuivaustelineet, mikä tekee siitä täydellisen pieneen ja urbaaniin kotiin.

2. Helppo asennus

Asenna säädettävä, seinään kiinnitettävä kuivausteline helposti ja nopeasti. Kannatin ja ruuvit sisältyvät tuotteeseen, joten sinun tarvitsee vain valita sopiva kohta seinässä ja asentaa kuivausteline sinne.

3. Jopa 4 metrin pidennysmahdollisuus

Rewind 4 on täysin pidennettynä jopa 4 metriä pitkä, tarjoten reilusti kuivaustilaa. Taita käytön jälkeen kuivausteline takaisin alkuperäiseen kompaktiin kokoonsa.

LISÄTIETOA Vileda Rewind 4 kuivaustelineestä

LISÄTIETOA Vileda Rewind 4 kuivaustelineestä

Pyykinkuivaus voi joskus olla tilaa ja aikaa vievä askare. Etenkin pienessä, urbaanissa asunnossa tilaa on vähän ja se on arvokas resurssi. Tavalliset kuivaustelineet ovat monesti ongelma pienessä tilassa. Onneksi apuun tulee Vileda Rewind 4 seinään kiinnitettävä kuivausteline, joka ratkaisee tilaongelmat: Telineessä on neljä ulosvedettävää kuivausnarua (saatavana myös kuudella narulla), joita voi pidentää jopa 4 metrin pituisiksi, jolloin saadaan 16 metriä kuivaustilaa. Kuivausteline on helppo taittaa kasaan, kun sitä ei käytetä, jolloin se vie vain vähän tilaa. Seinäkuivausteline jää huomaamattomaksi seinälle ja sen voi asentaa mihin vain, kylpyhuoneeseen, keittiöön tai parvekkeelle. Teline ei vie asunnosta tilaa huonekaluilta tai liikkumiselta. Rewind 4 seinään kiinnitettävä kuivausteline on luotettava ja käytännöllinen akenteeltaan.

Tämä kuivausteline on käytännöllinen ja toimiva vaatteille, jotka eivät vaadi kuivauksen jälkeistä huoltoa sekä silittämistä. Myös painavat tekstiilit voidaan kuivata kolmella kuivausnarulla. Suuret lakanat, vuodevaatteet, peitot ja tyynyliinat voidaan helposti asettaa telineeseen kuivumaan. Hanki oma Vileda Rewind 4 seinään kiinnitettävä kuivausteline sisä- tai ulkokäyttöön nyt ja nauti taloudellisesta tilankäytöstä ja tilaa säästävästä kuivausratkaisusta!

VILEDA REWIND 4 – SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄ KUIVAUSTELINE

1

Hienovarainen muovimateriaali

Hienovaraisen muovimateriaalinsa ansiosta kuivausteline mukautuu kodin sisustukseen tyyliä häiritsemättä.
2

Minimaalinen tilantarve

Kuivaustelineen voi taittaa kasaan, kun sitä ei käytetä, jolloin se on vain pieni osa seinää.
3

Erinomainen kuivauskapasiteetti

Telineessä on 4 metrin pituiseksi laajennettavissa oleva kuivaustila, joten siinä on paljon tilaa myös suuremman pyykkimäärän kuivaukseen.

Ominaisuudet

Usein kysytyt kysymykset

Rewind 4 voi kestää huolellisella käytöllä useita vuosia. Huolehdi, että telineeseen ei aseteta liian painavia vaatteita tai telineen muovimateriaali voi murtua paineen alla.
Kuivaustelineen mitat ovat 6,5 x 6,5 x 37 cm. Koska teline ei vie paljon tilaa, voi sen asentaa lähes mihin vain: kylpyhuoneeseen, keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.
Kyllä. Kun olet helposti asentanut Rewind 4 -kuivaustelineen, johon sisältyy kaikki tarvittavat ruuvit ja kannattimet, valitsemallesi seinälle, pidennä neljää kuivausnarua, kun peset pyykkiä ja vedä ne takaisin, kun olet valmis.
Ei ole. Rewind 4 painaa ainoastaan 440 g, joten sitä on helppo käsitellä ja se on mukavampi ja kevyempi käytössä kuin monet muut kuivaustelineet.
a brand of FREUDENBERG